Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Hotel Elysees i Lotus Air

1460 odgovora na temu

#1456 Djollee

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 23. May 2012 - 11:30

Da li neko moze da mi kaze kakva je plaza? Konkretno mislim na ulaz u more. Da li je pescani ili od kamenja. Da li ima plicaka itd.

#1457 nasmejana

turista

• Član
  • Poruka:91
  • ženski

Napisano: 23. May 2012 - 15:06

Ulaz u more je pescan, plicak nije dug već se vrlo brzo prelazi u duboke vode :happy: . ono što se meni svidelo je sto u ovom hotelu nema bova tj ogranicenja vec mozes plivati gde hoces niko ti ne zvizdi (ja sam bila u ovom hotelu 2010, nadam se da se nije nista izmenilo od tada). buduci da idem sada 01 opet javicu utiske kad se vratim (mozda su ubacili neko kamenje :hahaha: )

#1458 SBojana

backpacker

• Član
  • Poruka:21
  • ženski

Napisano: 23. May 2012 - 18:17

Pogledaj porukunasmejana @ 23. May 2012 - 15:06

Ulaz u more je pescan, plicak nije dug već se vrlo brzo prelazi u duboke vode :happy: . ono što se meni svidelo je sto u ovom hotelu nema bova tj ogranicenja vec mozes plivati gde hoces niko ti ne zvizdi (ja sam bila u ovom hotelu 2010, nadam se da se nije nista izmenilo od tada). buduci da idem sada 01 opet javicu utiske kad se vratim (mozda su ubacili neko kamenje :hahaha: )

I pojede te neka ajkula :) :) :)

#1459 nasmejana

turista

• Član
  • Poruka:91
  • ženski

Napisano: 23. May 2012 - 19:48

za sada ajkulice nisam vidjala, hm valjda im nisam bila interesantna
ali I put kada sam bila u Eguptu hotel Mashrabyia dva delfina su se odvazila i dosli do bova, neka bude tako i ove godine bice dovoljno :nesvest:

Ovu poruku je izmenio nasmejana: 23. May 2012 - 19:48

#1460 SBojana

backpacker

• Član
  • Poruka:21
  • ženski

Napisano: 24. May 2012 - 17:14

Da li se seca neko kolike su cene hrane i pica na hotelskoj plazi?

#1461 maliDiV

backpacker

• Član
  • Poruka:13

Napisano: 24. May 2012 - 17:43

nije skupo bilo, koliko se secam jeftinije nego sto je bilo kod nas...mi smo često ručali i pili piće u restoranu koji je na plazi...nesto mi se vrti da smo za 15e jeli i pili oboje, i sok i nes...i pivo...prošle godine je sve bilo jeftino...ja naviknuta na cene suvenira iz grcke nisam mogla da se obuzdam...u grckoj je recimo ukrasna šolja 5eura a u egiptu 5egipatskih funti...

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0