Toplo svima preporucujem ovaj hotel.
Dragi forumaši,
Zašto ne biste iskoristili slobodne dane koji vas sleduju i otputovali do nekog evropskog grada ili možda otišli na skijanje?
U zavisnosti od toga da li želite da uzmete jedan slobodan dan od vašeg godišnjeg odmora, ili tri , Putovanja.info za vas izdvaja najzanimljivije ponude. :)
Zašto ne biste iskoristili slobodne dane koji vas sleduju i otputovali do nekog evropskog grada ili možda otišli na skijanje?
U zavisnosti od toga da li želite da uzmete jedan slobodan dan od vašeg godišnjeg odmora, ili tri , Putovanja.info za vas izdvaja najzanimljivije ponude. :)
Hotel Elysees i Lotus Air
Napisano: 28. sep 2011 - 12:22
Pozdrav
Ja sam bila u hotelu Elysees u periodu od 19.08.-30.08. i ja sam veoma zadovoljna uslugom i cistocom u hotelu. Hrana je ok, uvek moze nesto da se izabere
Plaza je super, uvek ima slobodnih mesta. Hotel je na super lokaciji, na 5 min od Memse. Mi smo se super proveli!
Napisano: 03. jan 2012 - 17:13
coamaki @ 12. maj 2009 - 15:54
Ljudi sobe u hotelu Elysees NEMAJU terasu ili balkon.
To je ko u kavezuuuuu.
To je ko u kavezuuuuu.
Bravo!
anafpn894 @ 12. maj 2009 - 15:59
Jao ljudi ja ne znam sta je sa vama sto se te terase tice
Imate prozore i klimu necete se ugusiti!!!!
Pored tolike plaze i baste kod bazena vi trazite terasu?!?
Dobro onda idite u drugi hotel koji ima terasu ali NEMA najlepsu plazu u hurgadi koju cete posle placati 300 din svaki dan
Imate prozore i klimu necete se ugusiti!!!!
Pored tolike plaze i baste kod bazena vi trazite terasu?!?
Dobro onda idite u drugi hotel koji ima terasu ali NEMA najlepsu plazu u hurgadi koju cete posle placati 300 din svaki dan
Izvini, a gde susis ogromne mokre peskire, kupace kostime, vlaznu torbu sa plaze, plazne rekvizite, gde popijes kafu, sok, pojedes nesto i sednes da iscooliras?????
MENI JE TERASA PRIORITET NA LETOVANJU!!!!

Citiraj
Odgovori na ovo