Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Kavala

• Ne možete pisati na ovoj temi
91 odgovora na temu

#61 mirarbi

tasofilka

• Moderator
  • Poruka:7679
  • ženski

Napisano: 24. May 2011 - 13:46

Dok je nas detaljista i posvećenika, čak i površnima će biti dobro :).

#62 Ton_majstor

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:477
  • muški

Napisano: 24. May 2011 - 15:49

Наравно да прија прочитати похвале на свој рачун.

Хвала свима. :srce:

Шефице, "right on"! :klap:

Поздрав!

#63 szorba

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:216
  • muški

Napisano: 29. May 2011 - 14:59

Prošle godine, na ulazu u arheološko nalazište Filipi, posebno se kupovala karta za nalazište a posebno za arheološki muzej, koji se nalazi unutar arheološkog nalazišta.;)

#64 markonitogen

backpacker

• Član
  • Poruka:2
  • muški

Napisano: 10. Jun 2011 - 00:17

Pozdrav svima! Zamolio bih Vas da mi javite ako neko zna informaciju da li bih mogao da nađem privatan smeštaj (sobu) u gradu Kavali? Hteo bih da sa devojkom idem krajem jula u Kavalu, u sopstvenoj režiji sa ograničenim budžetom :) Ako mi neko može dati kvalitetnu informaciju bio bih mu neizmerno zahvalan! Sve što sam do sada upeo da nađem pretragom po netu su hoteli i studiji od po 40EUR pa naviše ili neke preskupe aranžmane. Hvala.

MarkoS.

#65 Ton_majstor

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:477
  • muški

Napisano: 20. Jun 2011 - 21:03

Пар слика Кавале из неуобичајеног угла.

Postavljena slika

Postavljena slika

Поздрав!

#66 Lunatic

putnik

• Član
  • Poruka:182
  • muški

Napisano: 21. Jun 2011 - 16:17

Jer zna neko kako funkcionise autobuski prevoz Keramoti-Kavala?Koliko cesto ide i koliko kosta?
Hvala

#67 szorba

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:216
  • muški

Napisano: 25. Jun 2011 - 21:05

Hvala Ton majstoru za fotografije Kavale, koje pokazuju koliko je Kavala lep grad na divnoj poziciji.:klap:

#68 Goranns

backpacker

• Član
  • Poruka:15

Napisano: 10. Aug 2011 - 22:28

Na vasim forumima do sada niko nije pisao nista opsirnije o Kavali. Pokrecem ovaj podforum posto sam vise puta boravio u ovom lepom gradu i smatram da mogu da pomognem putnicima koji nameravaju da posete Kavalu.

#69 smesko

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:408
  • ženski

Napisano: 10. Aug 2011 - 23:35

slobodno nam pisite sta mislite da je vazno, tipa kakav je put do tamo, sta vredi obici,da li je lako za snalazenje , cega god da se setite :klap:

#70 elzner

putnik

• Član
  • Poruka:174
  • muški

Napisano: 11. Aug 2011 - 09:09

Mislim da je odlicna ideja pokretanje ove teme. Ove godine sam letovao u Stavrosu i napravio sam izlet do Kavale ali poprilicno ne pripremljen i neobavesten. Mogu da kazem da je grad lep i interesantan ali sam isto tako siguran da mnogo toga nisam video. Neki moji utisci o Kavali su: Poprilicno je velika guzva, ulice mogu da budu male i strme. Mislio sam da Solun ima problem sa parkiranjem dok nisam bio u Kavali. Ko ide svojim autom i koristi Navteqove mape u navigaciji imace problema prilikom izlaska iz grada (tako sam ja upoznao male i strme ulicice Kavale). I na kraju ispade da sam naveo samo lose stvari ali nije tako. I pored svega navedenog toplo preporucujem posetu Kavali.

#71 smesko

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:408
  • ženski

Napisano: 11. Aug 2011 - 18:46

ja cu takodje letovati u Stavrosu, taman bi mi koristila informacija koliko je daleko od Stavrosa, koji put se prati, ima li naplatnih rampi, bolje da se sad raspitam ako se definitivno odlucimo da odemo, pa taman da budemo pripremljeni

#72 Biljana 2302

svetski putnik

• Član
  • Poruka:4293
  • ženski

Napisano: 11. Aug 2011 - 18:57

*** KAVALA - MALI MONTE KARLO ***

Postavljena slika

na sledećem linku:
http://www.putovanja...galerija/5789#1

PUTEVIMA APOSTOLA PAVLA - Krštenje Svete Lidije - Φίλιπποι

Postavljena slika

na sledećem linku:
http://www.putovanja...galerija/5806#1

ARHEOLOŠKO NALAZIŠTE "Philippi" - KAPIJA PREMA EVROPI I AZIJI (1)

Postavljena slika

na sledećem linku:
http://www.putovanja...galerija/5850#1

ARHEOLOŠKO NALAZIŠTE "Philippi" - KAPIJA PREMA EVROPI I AZIJI (2)

Postavljena slika

na sledećem linku:
http://www.putovanja...galerija/5851#1

ARHEOLOŠKO NALAZIŠTE "Philippi" - KAPIJA PREMA EVROPI I AZIJI (3)

Postavljena slika

na sledećem linku:
http://www.putovanja...galerija/5852#1

i

Postavljena slika

na sledećem linku:
http://www.putovanja...evropu-i-aziju/

* * * * *

Nekome je možda lakše da se izrazi kroz foto-turice. :) :) :)

Ne možete se samo oslanjati na forum !!! :blush:

Ovu poruku je izmenio mikap: 12. Aug 2011 - 21:54
obrisan citat

* * * Postavljena slika * * *

#73 patuljaC

svetski putnik

• Član
  • Poruka:2686
  • ženski

Napisano: 11. Aug 2011 - 21:46

Pogledaj porukuGoranns @ 10. Aug 2011 - 22:28

Na vasim forumima do sada niko nije pisao nista opsirnije o Kavali. Pokrecem ovaj podforum posto sam vise puta boravio u ovom lepom gradu i smatram da mogu da pomognem putnicima koji nameravaju da posete Kavalu.

Bilo bi lepo kada bi napisao neki putopis o tome gde si bio smešten, šta si sve obišao i video u Kavali. Sigurna sam da bi mnogima od nas koristio.
U Kavali sam boravila par sati na povratku sa Tasosa i baš je lep gradić. Mislim da ima šta da se vidi, ali nisam sigurna kakve plaže ima, odnosno da li je moguće pronaći smeštaj što bliže moru.

Zato, tastaturu u ruke i ...... raspali. Mi čekamo :D

#74 elzner

putnik

• Član
  • Poruka:174
  • muški

Napisano: 11. Aug 2011 - 23:24

@ b i x i
Odlicna foto tura.

@ smesko
Kavala je udaljena od Stavrosa nekih 80-85km autoputem A2/E90 (Egnatia Odos). Izmedju Stavrosa i Kavale nema naplatnih rampi. Ne znam da li ce biti nesto od toga (ja sam bio pocetkom jula) moguce je da proradi naplatna rampa na A2/E90 30-ak kilometara ispred Starvosa (kada se dolazi od Soluna).
O tome sam pisao ovde: http://www.putovanja...50

#75 jjjelena

backpacker

• Član
  • Poruka:2

Napisano: 12. Aug 2011 - 20:48

dragi nasi,mi smo prosle godine bili u kavali.smestene u luca apartmans.gr pogledajte sami.cisto,suncano fantasticno.u sred jula su nam naplatili 40e za stan.to je u mestu palio na par km od kavale..treba se smestiti u malim mestima jer kavala je ko i svaki veliki grad malo prebucn, a i gradska plaza je ko sutomore ili ada..gungula..malamesta su precista!nema nasih ljudi,grci sa slabim poznavanjem jezika..imate suncobrane i stolice koje stoje na plazi i ostavite stvari koje vam niko nece dirati..e jedinooo bilo je meduza malo ali velikih ko fudbalskalopta/ima lidl super market u nea iraklici koji je povoljan..to je na 2km..izabrali smo kavalu jer je daleko od soluna i svih nama izvikanih letovalista koji su za kavalu vasar..lep stari grad kao zaspao u moru//lepe ulice.puno galebova,macaka,prodavnica cak i radnjica koje ni kod nas vise ne postoje...zanatske..impresivn je vidikovac,stara fabrika kafe,kucice..ma stvarno lepo// a cene su pristojne ko i svuda na moru..necete verovati riba je paprena..hobotnica u ribarnici je 15e..a voda svud oko vas..sto se kupovine tice..puno kineskih stvari,mada za mlade moze da se naleti na super rasprodaju pa kupite pantalone farmerke za 5-15e..ne daj boze fs je velika vrucina oni ladno pozatvaraju radnje inace svaki dan im jedrugo radno vreme..pa ako ste srecnik mozda nesto kupite..da..pijaca je bila subotom..pune tezge vesa i garderobe koju donose preko mora i ne znam kojim kanalima..sve je po 3e.inace pareo koji jekod nas ove godine 2000 prosek tamo smo kupili za 3 e.sto se tice klope ne volim njihovo ko bajato pecivo,preslatke baklavae..blizu kavale je rodno mesto oca alexandra velikog,ima arheoloskih nalazista,prelepo jezero,konji..a i turska nije dalek..toliko..ako koga nesto zanima nek pita..bilo nam je super

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0