Pozdrav ljudi.Zanimljiva mi je kavala za ovo leto. Cudi me da ne postoji vec tema zapoceta,s toga molim one koji su bili da mi napisu nesto blize ili daju neki drugi predlog. Naime proslo leto sam bio u haniotiju....i ne nosim lepe utiske posto je mesto klasicno seoce za odmor....jako je malo,i dosadno.....tako da sam cesto isao do soluna,akva parka(koji je na nivou osnovne skole,imajuci u vidu turski pa cak i bugarski). Voleo bih da odem u neki gradic......koji bi bio tipa kao solun,samo naravno manji....znaci da ima i lepo da se pazari..i plaze van grada,jer cu ici kolima.....cuo sam da je kavala bas tako nesto.....Ne volim kada za 15min obidjem mesto u kome sam smesten i to pesice,kao sto je bio slucaj sa haniotijem.....Hvala unapred.
P.S. kada kazem da mi je hanioti bio dosadan,to ne mislim jer nema nocnog zivota vec jer je jako mali i ne moze da kupi nista a da nije iz kine po radnjama..../nocni zivot mi nije bitan u smislu clubbinga,vec da imam lep gradic za setnju,pesacke zone,brendirane radnjice....a opet i neke lepe plaze u okolini grada,posto je nerealno ocekivati ih u gradu.
Ovu poruku je izmenio ivkis: 06. Apr 2009 - 13:44