Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

SIMI

• Ne možete pisati na ovoj temi
8 odgovora na temu

#1 teddi

svetski putnik

• Član
  • Poruka:2784
  • ženski

Napisano: 30. Mar 2009 - 13:19

Da li ima nekoga ko je letovao na ostrvu Simi da mi kaže kako izgleda letovati tamo? Hvala

#2 Dudula

backpacker

• Član
  • Poruka:41

Napisano: 31. Mar 2009 - 10:59

Pogledaj porukuteddi @ 30. 03. 2009 - 13:19

Da li ima nekoga ko je letovao na ostrvu Simi da mi kaže kako izgleda letovati tamo? Hvala

ja sam bila na izletu prosle godine. ostrvo je lepo.ali je veoma brdovito.na dve plaze koje sam bila nisu me odusevile jer plicaka i nema. a odama je tu neko kamenje,pa mozes da se povredis. ali ne znam kakav je ostatak ostrva.kao i plaze. ostrvo je za miran odmor.glavni grad je veoma mali pa nema nekih desavanja.sve se nalazi pored doka.i restorani i kafici.u gradu simi se nalazi veoma lepa crkva koja dominira zalivom.na velikoj je uzvisici.da bi stigli do nje treba sabvladati strmi uspon oko 300-400m.ali kada se popnes taj pogled vredi truda. izvini zaboravila sam kako se zove crkva.da te nedavim vise.najbolje je da ti odgovori neko koje duze boravi na ostrvu.sve u svemu simi mi je ostao u lepom secanju.

#3 Dudula

backpacker

• Član
  • Poruka:41

Napisano: 31. Mar 2009 - 11:12

pokusala sam da posaljem neke slike sa simija ali nasam uspela.mislim da ces ih naci u MFT.pozdrav

#4 teddi

svetski putnik

• Član
  • Poruka:2784
  • ženski

Napisano: 07. Apr 2009 - 01:06

Pogledaj porukuDudula @ 31. 03. 2009 - 11:12

pokusala sam da posaljem neke slike sa simija ali nasam uspela.mislim da ces ih naci u MFT.pozdrav

Hvala ti puno, videla sam slike i neke klipove samog grada i učinilo mi se divno za miran odmor kakv bih baš želela. Međutim, baš su me plaže zanimale, nikad nisam čula da je neko letovao baš na Simiju, možda se sad neko pojavi da nam opiše.

#5 suki

svetski putnik

• Moderator
  • Poruka:2395
  • ženski

Napisano: 10. Apr 2009 - 08:28

Ima nova FT o Simiju, bas deluje nekako mirno i kao da uopste nema guzve. Inace, i meni je ovo ostrvo uvek delovalo nekako zanimljivo.

#6 vladar

turista

• Član
  • Poruka:80
  • muški

Napisano: 31. Jul 2009 - 00:15

Simi je fantastično ostrvo, bogato kulturnim nasleđem i tradicijom,plaže su fenomenalne naročito one oko mesta Panormitis,svakako ostrvo za duži boravak.
VLaDaR

#7 mimicuce

backpacker

• Član
  • Poruka:19
  • ženski

Napisano: 06. Apr 2011 - 22:11

Da li je neko isao mozda sopstvenim prevozom na Simi. Da li ima trajekt mozda? Koji su vasi utisci o ovom mestu? Meni deluje zanimljivo... Hvala vam puno
Mimicuce

#8 vladar@putnik

backpacker

• Član
  • Poruka:18

Napisano: 07. Sep 2011 - 02:28

Šta reći za plaže Simija,osim da su spektakularne i neponovljivi jedinstveni spoj Tirkiznih i petrolej zelenih nijansi.Agia Marina,Nanou,St.George,Marathounta,i još nekoliko božanski plavih uvala raskošno oplemenjuju razuđenost ovog ostrva.Svakako deset dana mira i tišine je dovoljno ali ne i malo vremena za Simi,dakako laganog spokoja i raskošnih mirisa Tamriska i mora koji vraćaju posetioce najlepšim sećanjima.

Ovu poruku je izmenio vladar@putnik: 07. Sep 2011 - 02:29

#9 BOJKO

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:321
  • muški

Napisano: 09. Feb 2012 - 18:56

sve je bas kako je vladar opisao.Mirno maleno ostrvo.Licno sam bio u gl gradu ostrva Simi i posle Rodosa sve mi je bilo neopisivo maleno, maleni nauticki muzej, mali trgovi, mala gradska plaza, mali restorani... ali nekako vrlo prijatno, pitomo, opustajuce.Licno bi mi Simi postao tesan da celo letovanje provedem tamo-ali ko tako voli prijace mu sigurno.Gradska plaza, a svi znamo da gradske plaze bas i nisu najkvalitetnije te obicno idemo na neke dalje, je cista, udobna sa tusevima sva ispunjena letnjom radoscu ali bez neke vreve i gungule, mala , mirna udobna, cista...
Svakako vredi videti Simi, koji je prosao istorijaska kretanja svih ostrva dodekaneza, vredi penjati se silnim stepenicama do vrha grada, slusati pricu o morskim sundjerima...i obici manastir Panormitis na drugom kraju ostrva
uglavno sam najbitnije cinjenice, objasnjena, ko je sve tu prosao, ko boravio,a tamo je i lekar Srbin..... i licne impresije davno jos postavio u FT:

http://www.putovanja...a/galerija/5650
http://www.putovanja...a/galerija/5653
tamo sam bio pretproslog leta-utisci vezani za lepotu ostrva mi se nisu promenili pa ako je potrebno izvolite u FT o Simiju u reci i slici
Postavljena slika

NEŠTO OD NEKIH MESTA GDE SAM KROČIO I NEKE OD MOJIH FOTO TURA :
http://tripwow.tripa...5d-255e-e5c6?lb

http://www.putovanja...i-i-maste-9130/
ITD...ITD..ITD...

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0