Putovanja.info Forum: Suncev Breg 2009? - Putovanja.info Forum

Skoči na sadržaj

Dragi forumaši,
Zašto ne biste iskoristili slobodne dane koji vas sleduju i otputovali do nekog evropskog grada ili možda otišli na skijanje?
U zavisnosti od toga da li želite da uzmete jedan slobodan dan od vašeg godišnjeg odmora, ili tri , Putovanja.info za vas izdvaja najzanimljivije ponude. :)
  • (4 Strane)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete pisati na ovoj temi

Suncev Breg 2009?

#16 Korisnik je offline   vlado85

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 11
  • Učlanjen: 23.05.09

Napisano: 23. maj 2009 - 17:24

Pozdrav iz Republike Srpske, tacnije sa Pala. Preko lokalne agencije, ja i drug smo rezervisali hotel Vitosha od 19 do 29.2009. Ovo izgleda toliko jeftino, da je po malo i nestvarno. Čitao sam vaše komentare i preporuke i mnogo Vam hvala na tome. Nećemo više u Crnu Goru, zakleli smo se...

Tamo idemo uglavnom malo cugati, zezati se i dobro odmoriti od obaveza. Interesuju me cijene pića u prodavnicama i klubovima. Da li neko može otprilike navesti par?

Kakvi su Bugari sa engleskim? Jel ima cura? :bez-zuba:

Vidio sam da je 35 km udaljen grad Burgas, koji izgleda zanimljivo. Vrijedi li obici, da li ima redovna linija, kakve su cijene prevoza?

Koliko je udaljen Nesebar?

Mi smo rezervisali autobusku kartu iz Smedereva. Kreće se dan ranije. Nismo se još raspitali za detalje. Koliko smo vidjeli autoprevoznik je Plana tours. Da li neko zna kakav je bus, da li je gužva, koliko mu treba i ostale detalje?

Ovu poruku je izmenio vlado85: 23. maj 2009 - 17:28

0

#17 Korisnik je offline   mirarbi

• tasofilka
  • Ikonica
  • Moderator
  • Poruka: 7194
  • Učlanjen: 05.01.06

Napisano: 24. maj 2009 - 12:36

Molim forumaša sa nickom Balty, da ubuduće ne piše VELIKIM slovima, jer se to na forumima smatra vikanjem, a za viku potrebe nema :).
0

#18 Korisnik je offline   BALTY

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 43
  • Učlanjen: 25.06.08

Napisano: 25. maj 2009 - 14:58

Vlado, Gruni je u pravu, treba imas kolko ti srce pozeli, jedino one Holandjanke su hladne, pridjes i kazes hi ona odmah okrene se i ode, nisam Bred Pit ali nisam bas ni tolki gabor ! Nego Gruni, hteo sam da te pitam, koliko su sada na plazi 2 lezaljke sa 1 suncobranom ?
0

#19 Korisnik je offline   BALTY

• backpacker
  • Ikonica
  • Član

Napisano: 26. maj 2009 - 11:22

Pogledaj porukuTica91 @ 13. 04. 2009 - 18:18

Hmm...pa negde pocetak,eventualno sredina jula...

Nisam njihov radnik ali zaista evo preko Conte-a, imate Hotel Lion sa 4* polupansion 10 dana za polaske 6, 16 i 26 jul pa i 3 August je 280e a vec smo bili u tom Hotelu i mogu vam reci da je smestaj a pogotvo KLOPA IZVAREDNI ! ! !
0

#20 Korisnik je offline   vlado85

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 11
  • Učlanjen: 23.05.09

Napisano: 29. maj 2009 - 23:10

E gruni hvala na informacijama :)

Ovaj njihov LEV ima isti odnos kao naša KM.

Šta kažete holandjanke su tako teške? A mi prošle godine u Španiji samo holandjanke hvatali.

Ovu poruku je izmenio vlado85: 29. maj 2009 - 23:13

0

#21 Korisnik je offline   tamarica19

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 12
  • Učlanjen: 20.04.09

Napisano: 02. jun 2009 - 23:04

Zna li neko, jel u Suncevom bregu i Nesebru ima varijanta slobodnog prostora na plazi gde nema lezaljki i suncobrana koji se naplacuju? Jel to obavezno iznajmljivanje ili moze da se ponese svoj suncobran pa kako se kome svidi...?
0

#22 Korisnik je offline   ticcca

• turista
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 65
  • Učlanjen: 30.03.08

Napisano: 05. jun 2009 - 20:38

Sto se tice SB ima mesta gde mozes da stavis svoj peskir na plazi ali ta mesta su po pravilu malo dalje od vode...
Postavljena slika
0

#23 Korisnik je offline   veon

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 2
  • Učlanjen: 08.06.09

Napisano: 08. jun 2009 - 18:43

Pozdrav, morao sam da se ulogujem kad sam video da se radi o Bugarskoj. Planiram sa drustvom da idem na more pa se dvoumimo ako bi isli u Bugarsku da li u Zlatne pjaske ili suncev breg? Al glavno pitanje za one koji su vec bili, dal ima domacih devojaka?
hvala
0

#24 Korisnik je offline   BALTY

• backpacker
  • Ikonica
  • Član

Napisano: 09. jun 2009 - 02:23

Veon ! Ako zelis nase, onda idi u Nesebar jer u Suncevom bregu jeste bolji provod ali ti je 90% stranaca !
0

#25 Korisnik je offline   Anaaa

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 1
  • Učlanjen: 09.06.09

Napisano: 09. jun 2009 - 19:52

Pocetkom avgusta cu letovati sa drugaricama u Suncevom Bregu, odsele bi u hotelu Esperanto, ako je neko bio da li bi mogao da mi prenese utiske jer nigde nisam nasla sta ljudi kazu kako im se cini hotel.. Meni je na slikama predivan, nadam se da je stvarno takav. :)
0

#26 Korisnik je offline   veon

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 2
  • Učlanjen: 08.06.09

Napisano: 11. jun 2009 - 01:22

Ne znam kolika je traznja uopste Bugarske za letovanje? U koju god agenciju odem sve nesto sitno po pitanju Bugarske?
Gde ima najvise Srpkinja u Bugarskoj?
0

#27 Korisnik je offline   BALTY

• backpacker
  • Ikonica
  • Član

Napisano: 11. jun 2009 - 13:47

Pogledaj porukuveon @ 11. 06. 2009 - 01:22

Ne znam kolika je traznja uopste Bugarske za letovanje? U koju god agenciju odem sve nesto sitno po pitanju Bugarske?
Gde ima najvise Srpkinja u Bugarskoj?

Najvise ih ima u Nesebaru ali je u Suncevom bregu koji je blizu Nesebara bolje za ludovanje, ima vise klubova, bolja je atfosfera, jedino sto Nas ima 5% a 95% su: Holandija, Danska, Svecke, Nemacka, Engleska, ITD !
0

#28 Korisnik je offline   ticcca

• turista
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 65
  • Učlanjen: 30.03.08

Napisano: 12. jun 2009 - 21:43

I ja potvrdjujem...U Suncevom bregu sam videla najvise plavusa na jednom mestu...pa ko voli :zaljubiska:
Postavljena slika
0

#29 Korisnik je offline   sapcanka

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 9
  • Učlanjen: 14.06.09

Napisano: 16. jun 2009 - 13:09

Da li neko moze da mi kaze nesto vise o tome da li u blizini hotela Vitosha koji je smesten u severnom delu gradu ima neka dobra diskoteka,kafic,restoran za male pare i menjacnica ili banka koja nece da nas pokrade mnogo. Ko god ima iskustva neka mi napise nesto,svaka informacija je korisna...
0

#30 Korisnik je offline   BALTY

• backpacker
  • Ikonica
  • Član

Napisano: 17. jun 2009 - 17:41

Ja stizem 3 Augusta, Hotel Lion ! Pazi ovako, posto mi je ovo leto 4 put da letujem u Suncevom bregu, smatram se kompetetnim da kazem da sve zavisi sta slusas ? Posto sam ja stariji roker ja bas u severnom delu idem u Ajzberg, gde je ziva rock svirka ali mesto nije mnogo veliko i po principu je: Dugacka ulica, sa jedne strane su Hoteli a sa druge kafici pa ti dog prolazis cujes muziku i vidis atmosferu pa ako ti se svidi upadas ! P. S. MENI KO MUSKARCU JE NAJVECA ZABAVA BILA IZMEDJU 3 I 4 UJUTRU NA PLAZI, VRACAJUCI SE U HOTEL ! Postavljena slika

Ovu poruku je izmenio DraganV: 06. jan 2011 - 12:59

0

• (4 Strane)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ne možete pisati na ovoj temi

Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0

Putovanja Info je deo Infostud grupe sajtova:
poslovi.infostud.com / mojtim.infostud.com / www.kursevi.com / www.najstudent.com / prijemni.infostud.com
www.polovniautomobili.com / www.unapredicv.com / www.internet-prodaja-guma.com