Aloja @ 25. Jul 2011 - 16:33
Nista, nista

, zato sam i rekla da napises ponovo cene, ali u evrima

. Tako je vec logicno, znaci za 10-tak eur po osobi moze da se ruca. Onda se isplati PP u Marriottu za one koji nisu zahtevni sto se tice klope,jer po onoj vrucini tesko da neko moze da "zdere ceo dan", voda jeste malo skuplja, ali se u principu se sve isplati za takav hotel. Da li je dovoljno 20 eur po osobi dnevno za rucak, vodu za pice, ako se uplati PP?
U Marriottu jedino i moze preko nasih agencija da se uplati PP jer ne nude mogucnost BB, a hotel ne pruza AI uslugu, ako ja pocnem da racunam evre u funte, i obrnuto, bojim se da ce opet doci do zabune, jer sam sa matematikom na ratnoj nozi, ali mislim da 20 evra za jeddnu osobu je sasvim dovoljno, ja se bunim jer uvek racunam koliko smo nas dvoje trosili. Obavezno racunaj da ti dnevno trebaju 2 flase vode od po litar ipo. Mislim da je voda jeftinija kod Abu Ashara, to im je njihov lanac supermarketa, kao nas Maxi, ali njega nema u blizini hotela, u prodavnici preko puta ulice ista flasa vode kosta kao i u hotelu u tom Grab and go marketu. Samo da malo pojasnim, da ne bi neko ocekivao pravu prodavnicu u hotelu, to je vise kao neki sstand, na koji oni iznesu pice i grickalice od 9 do 12, ista je levo kad se izadje iz trpezarije, ma vidi se ne mozete omanuti.