Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

NYC

88 odgovora na temu

#76 patuljaC

svetski putnik

• Član
  • Poruka:2686
  • ženski

Napisano: 05. May 2011 - 23:00

Kad trepnes tri puta mozes da ides gde Oces Postavljena slika

#77 ibi

svetski putnik

• Član
  • Poruka:3933
  • ženski

Napisano: 07. May 2011 - 22:47

Pomoc?Neko ozbiljan :lol: ?Bilo ko?

#78 MMarijaMM

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:432
  • ženski

Napisano: 08. May 2011 - 19:01

Sigurna zona u NY je sve u Manhattan-u, znaci od Central Parka pa na dole, ceo onaj deo Lower Manhattan. Pored toga ok je i Queens, onaj deo kod Astorije, tamo ima puno nasih ljudi, i puno studenata. Harlem je avantura, ko voli nek' izvoli, a najgori delovi su Brooklyn i Bronx, ja tamo nisam zalazila ali sam cula da je bas opasno :)
Usled nedostatka prostora za potpis na sledecem linku Moje foto ture mozete pronaci slike sa sledecih lokacija: Madjarska (Budimpesta), Austrija (Bec, Graz i Salzburg), Ceska (Prag), Slovacka (Bratislava), Nemacka (Dvorci bavarske, Minhen, Berlin, Potsdam, Nunberg), Francuska (Paris, Kan, Nica, Dvorci Loare, Versailles, Grenoble), Spanija (Barselona i Madrid), Portugalija (Porto, Lisabon i Sintra), Italija (Rim, Verona, Venecija, Piza, Padova, Firenca, Bolonja), San Marino, Holandija (Amsterdam, Zaanes Schans, Warder, Voledam, Den Haag, Harlem), Rumunija (Drakulini dvorci, Brasov, Bukurest, Konstanca i delta Dunava), Ukraina (Kijev), Rusija (Moskva i St. Petersburg), Estonija (Talin), Letonija (Riga), Litvanija (Vilnius i Trakai), Poljska (Varsava i Krakov). Kao i iz New Yorka, San Francisca, Los Angelesa, i Denvera.
Mozete naci i slike iz Dubrovnika, Jahorine i Sarajeva, sa Kopaonika..ako neko voli...nek' izvoli ;)
Velika zapadna tura!!!
Putopis iz Istocne Evrope
Putopis: Porto, Lisabon i Madrid
Putopis: NY, SF, LA, Denver
Putopis St. Petersburg
Putopis iz Rima

#79 ibi

svetski putnik

• Član
  • Poruka:3933
  • ženski

Napisano: 17. May 2011 - 23:53

Hvala.Obisla sam deo Queens-a ali i deo Brooklyn-a(na brzaka,kolima :cool: ).Posto sam bila na Manhattnu smestena,prospartala sam ga celog.O njemu mogu da vam pricam.Ako vam nesto treba,pitajte.

#80 zavrzlamica

backpacker

• Član
  • Poruka:20

Napisano: 30. Jun 2011 - 01:11

Uh, ja se ne bi slozila za Brooklyn...meni je on sjajan.Naravno, ako ne ides nocu u neprovereni kraj.Dosta se Brooklyn " iscistio" u poslednjih dve, tri god. Posebno bi bilo steta zaobici njihov flea market..Sto se ostalog tice ,ja sam u West Village-u, i taj kraj mi posebno pase...Washington Square Park obici obavezno!
Nemam mnogo vremena da ovde kacim fotke, ali NY kroz moju prizmu mozete videti ovde:
http://www.flickr.co...tos/marijanaze/
Ako nekog nesto zanima , a sto nema puno veze sa klasicnim turistickim pristupom ....slobodno pitajte..pozzzzzz

#81 Mila79

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 30. Jun 2011 - 16:13

Zavrlzamice, fotografije su ti fantasticne!

U potpisu: zaljubljena u Njujork i uskoro stanovnik Njujorka :)

#82 zavrzlamica

backpacker

• Član
  • Poruka:20

Napisano: 01. Jul 2011 - 19:55

Pogledaj porukuMila79 @ 30. Jun 2011 - 16:13

Zavrlzamice, fotografije su ti fantasticne!

U potpisu: zaljubljena u Njujork i uskoro stanovnik Njujorka :)

Hvala !! :don-t_mention:

#83 Kamillica

putnik

• Član
  • Poruka:126

Napisano: 02. Jul 2011 - 11:21

Pogledaj porukuGospodin Iskra @ 05. May 2011 - 22:47

Zona sigurnog kretanja u NY je od Sobe do recepcije :zvizduk:

Ne bih se bas slozila sa ovim, NYC je prilicno siguran. Govori osoba koja je u 1h ujutru bila sama u parku, mislim.. nije prijatno, ali NYC nikad ne spava! U gradu uvek ima ljudi, nije strasno ako si sam i tesko da ce nesto da ti se dogodi, sem ako bas ne krenes u neke opasne zone.
Yesterday I was a dog. Today I'm a dog. Tomorrow I'll probably still be a dog. Sigh! There's so little hope for advancement. - Snoopy

#84 sm.billie

backpacker

• Član
  • Poruka:14

Napisano: 17. Sep 2011 - 10:49

Pogledaj porukubass_girl @ 17. Mar 2011 - 17:57

Samo da javim da se mogu naci i jeftinije karte.
Decko i ja smo platili 2 povratne karte do New Yorka 750 eura sa svim taksama.
Polazak je iz Budimpeste (malo veci cim ali i veca usteda ).
Bass_girl,ne mogu da pronadjem nijedan let od Budimpeste do NYC ispod 520 E po osobi, povratna karta sa svim taksama. Koja avio kompanija je u pitanju i koji termin ste birali? :thankyou2:

Ovu poruku je izmenio sm.billie: 17. Sep 2011 - 10:50

#85 aladarinho

putnik

• Član
  • Poruka:138
  • muški

Napisano: 19. Sep 2011 - 07:59

@sm.billie

Ja sam u junu plaćao povratnu kartu Budimpešta - NYC 475 eura sa svim taksama, to je nešto najjeftinije što je moglo da se nađe u to vreme. Karte sam kupio preko Malev-a,a kompanija je American Airlines.

Ovu poruku je izmenio mikap: 19. Sep 2011 - 18:09
obrisan citat, direktan odgovor na post

#86 Phillippe

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:311
  • muški

Napisano: 28. Sep 2011 - 23:26

Wow!Koja jeftina karta za NY!
Kad samo pomislim da sam ja povratnu kartu za Toronto platio 1000 evra!!!
:(
... Y Lo Mejor Siempre Espera ... Adelante !

#87 sm.billie

backpacker

• Član
  • Poruka:14

Napisano: 05. Oct 2011 - 18:57

Hvala za info, a pronadjoh jos jedan koristan link www.edreams.com, ako nekom zatreba. Na tom sajtu se moze npr. naci povratna karta Budimpesta-NY krajem novembra i pocetkom decembra za 365 E, sa taxama i bez usluge. Vredi li ici tada u NY, kise , nevreme...?

Ovu poruku je izmenio sm.billie: 05. Oct 2011 - 19:31

#88 aladarinho

putnik

• Član
  • Poruka:138
  • muški

Napisano: 05. Oct 2011 - 19:06

Pogledaj porukusm.billie @ 05. Oct 2011 - 18:57

Hvala za info, a pronadjoh jos jedan koristan link www.edreams.com, ako nekom zatreba. Na tom sajtu se moze npr. naci povratna karta Budimpesta-NY krajem novembra i pocetkom decembra 365 E, sa taxama i bez usluge. Vredi li ici tada u NY, kise , nevreme...?

Koristio sam sajt edreams.com u vise navrata,mislim da to sto pokazuje nije puna cena karte (iz licnog iskustva govorim). Probaj da "isteras" rezervaciju do kraja (sa nekim fiktivnim podacima),pa ces videti koja je stvarna cena karte.
Srecno!

#89 Lula

turista

• Član
  • Poruka:76
  • ženski

Napisano: 08. Apr 2012 - 11:13

Fotke su fantastične! Izgleda da je lepota Njujorka u ljudima i njihovoj različitosti.
Ja putujem početkom jula u Washington, sa namerom da jedno 4, 5 dana provedem i u Njujorku i već sam uzbuđena kao da putujem sutra. :zvizduk:
Југослава

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0