Bila sam i u Alanji i u Tunisu,i u sahari usred jula,i nista mi nije tesko palo.Cak i tu vlaznost vazduha koju svi pominju u Alanji nisam ni osetila.Sto se tice Sahare u julu,izvodljivo i nista strasno(bar meni nije bilo).Kao sto rece Sanja uvek duva neki vetric i meni je bilo prijatnije u sred pustinje nego na ovoj betoncini u gradu kad je 30 stepeni.
Leto 2009
Započeo/la: elle, 10. Mar 2009 05:32
33 odgovora na temu
Napisano: 19. Apr 2009 - 00:25
Napisano: 19. Apr 2009 - 07:42
Hvala puno na komentarima. Posto nijedan komentar nije bio tipa "padanje u nesvest u pustinji", resili ste mi dilemu. Definitivno Tunis.
Eh...sada....posto dolazim u Srbiju tek juna, ostaje mi sad borba sa birokratijom, vadjenje pasosa i dokumenata, cekanje u redovima, jurnjava po agencijama i rezervacija ostataka aranzmana.....Mada se potajno jos uvek nadam da cu uspeti za tih par nedelja koliko budem bio u Srbiji da izvadim grcku vizu (makar kao izdrzavano lice sa 27 god
), a i da cu naci neki slobodan aranzman, posto vidim da su grcka ostrva ove godine planula.
Eh...sada....posto dolazim u Srbiju tek juna, ostaje mi sad borba sa birokratijom, vadjenje pasosa i dokumenata, cekanje u redovima, jurnjava po agencijama i rezervacija ostataka aranzmana.....Mada se potajno jos uvek nadam da cu uspeti za tih par nedelja koliko budem bio u Srbiji da izvadim grcku vizu (makar kao izdrzavano lice sa 27 god
Napisano: 07. May 2009 - 13:55
Evo, kad već tražite o Tunisu, na sajtu jedne agencije pronašao sam malo detaljnije info i tekst...
http://www.rapsodytravel.com/?action=podro...id_kategorija=8
http://www.rapsodytravel.com/?action=podro...id_kategorija=8
Napisano: 18. May 2009 - 11:41
bokić ljudi-zanima me jel ko bio u hotelu VINCCI RESORT TAJ SULTAN U YASMINE HAMMAMETU u 7mj. se spremam sa dećkom tamo pa me zanima kakva je hrana,nočni život,plaže,sobe....
unaprijed hvala na odgovorima...
unaprijed hvala na odgovorima...
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0

Tema je zaključana