Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Interesovanje turista za CG u `09

35 odgovora na temu

#31 200 na sat

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:235
  • muški

Napisano: 01. Jul 2009 - 08:43

Strpi se, zvaće te ona da dođete i za 20 e

Ovu poruku je izmenio DraganV: 10. Jan 2011 - 01:23
nema potrebe za citiranjem ako se odgovara na prethodni post

#32 igoce

backpacker

• Član
  • Poruka:15

Napisano: 03. Jul 2009 - 20:36

Ipak sam promenuo planove,nasao sam nov stan od 45 kvadrata odmah pored hotela Blue Star,stan je za cetvoro ali posto im je tolika guzva "guzva" pristali su da nam ga daju za nas dvoje za 13.5e po osobi + taxa,sto mu dodje 300e sa taxama za stan sa novim namestajem,kablovskom,komplet kuhinjom,klimom,kupatilom,terasom,adsl-om,vodom 24h i sto ne "najvaznije" ima i vesmasina sa susenjem vesa (mada ne znam ni obicnu da ukljucim :-) ) Nadam se samo da ce nas vreme posluziti jer se svi vracaju razocarani vremenom ....

#33 Nikola S.

• Moderator
  • Poruka:15405
  • muški

Napisano: 03. Jul 2009 - 20:55

Veruj mi - lako je, a čovek se jako brzo privikne! Fina stvar kad terasa nije okupirana peškirima koji se suše...

Čuvaj kontakt telefon i adresu, ako budete zadovoljni, da idem i ja tamo.

Lep provod!

Ovu poruku je izmenio DraganV: 10. Jan 2011 - 01:24
nema potrebe za citiranjem ako se odgovara na prethodni post

#34 kalipso

turista

• Član
  • Poruka:98

Napisano: 05. Jul 2009 - 20:48

Pogledaj porukukameni ns @ 23. 04. 2009 - 15:25

Postavljena slikaNismo se zarekli,ali 99% nikad vise u C.G.
Svim prijateljima sa foruma,koji ce ipak ici u C.G.,zelim sretno letovanje,a svakako i ostalim forumasima gde god ih put naneo!

E brate kameni,..sve si u pravu,...ali ipak obrni okreni,cijene su katastrofalne.
Da je stvarno tako evo ti moj primjer i primjer mog drustva,....
Ja sam iz Crne Gore,kontinentalni deo ,koji u svojoj zemlji nije letovao poslednjih 8 godina,...moje drustvo takodje
A zasto bih kad prvo odem negdje gdje mi je 100 puta jeftinije,gdje imam mnogo vishe da vidim ,dozivim,saznam,...gdje me tretiraju sa ogromnim postovanjem, i gdje bi te chudno pogledali da ih pitas hoce li biti danas ,struje,vode,i da li ce smece biti odvezeno iz kontejnera Postavljena slika
Te vas prema tome ja apsolutno podrzavam,da bas nikad vishe ,a mozd ani tada nijedan svoj cent ne potroshite ovdje,...
Evo situacija od prije nedelju dana u Budvi,..Prepodne,Ja i drugar sjedimo u nekom caffeu duz setalista i popili dva piva i konobar donosi rachun 8 Evra,..
Alo bre -Pivo Niksicko 4 evra ovdje,..pa to je stvarno katastrofa
To isto popodne dolazim u svoj stan i u supermarketu u zgradi tu istu bocu piva kupujem za 38 centi (0.38 Evra)

Pa ko je odje lud??????? Postavljena slika Postavljena slika Postavljena slika

Ovu poruku je izmenio DraganV: 10. Jan 2011 - 01:26
skracen citat

#35 Nikola S.

• Moderator
  • Poruka:15405
  • muški

Napisano: 05. Jul 2009 - 21:50

Ali zato, recimo, Knjaz Miloš, Imlekovi proizovodi...i svašta još iz Srbije - jeftinije nego kući.

:D

#36 lavana

backpacker

• Član
  • Poruka:4

Napisano: 07. Jul 2009 - 09:44

Pogledaj porukuigoce @ 3. 07. 2009 - 20:36

Ipak sam promenuo planove,nasao sam nov stan od 45 kvadrata odmah pored hotela Blue Star,....

Ovo zvuci idealno. Mozes li mi reci kako doci do tog broja telefona ili mail adrese? Nas bas ima cetvero, a ta mi lokacija odgovara. Hvala.

Ovu poruku je izmenio DraganV: 10. Jan 2011 - 01:27
skracen citat

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0