Letovaliste za parove
Napisano: 08. Jan 2012 - 13:27
Sto ne odete na Majorku, vec sam pisao da je po sveobuhvatnom istrazivanju proglasena za destinaciju br. 1 ispred Sicilije, Kaprija i Ibice.
Ako zelis istinsku romantiku mozes probati u Valdemosi (nije na moru), neverovatno je lepo i to cete pamtiti, ako zelis prelepe plaze i uvale (kale) mozete ici na istocnu obalu, ako zelis gradsku vrevu i sjaj naravno glavni grad Palma (veca od Novog Sada), i td., gde god da ste na ostrvu mozete naci lepa mesta za zaljubljene, Majorka ima tu magiju i car.
Napisano: 08. Jan 2012 - 13:57
Prelep primorski gradic posebno lep u vecernjim satima, setaliste se proteze duz celog mesta, u blizini imate lepe plaze, restorani i kafici su na samom setalistu, tako da je pravi dozivljaj rucati ili samo piti pice uz zvuke mora. Ako zelite malo aktivniji odmor Krit je takodje za preporuku, to je jako veliko i sarenoliko ostrvo, izlazi na tri mora i samim tim svaka plaza je drugacija i dozivljaj za sebe. ovo je inace najjuznije ostrvo Grcke, neki njegovi delovi su cak juzniji od Tunisa tako da ne treba brinuti kakvo ce vas vreme docekati.
Napisano: 23. Jan 2012 - 16:36
Napisano: 26. Jan 2012 - 01:54
mene zanima neko mesto na kome nije puno guzva,a opet da je romanticno i da imaju pescane plaze...i cisto more...posto obozavam da ronim...da moze uvece da se seta po plazi...
da gradic bude lep,da moze uvece da se proseta i sedne negde...mozda i vidi nesto...da su ljudi ljubazni...
i oko smestaja...nije mi bitno da li ima kuhinja...ali zelim neku lepu sobu...cistu...ne neku raspalu...kao sto je bio slucaj sa mnogim ljudima sa sajta,koliko sam citao...moze klima...znaci jedna soba...krevet...klima...kupatilo nase..sve cisto...bez mnogo buke...uvek je ima...ali malo tise da bude...kreveti dobri...higijena!!!
i prijatan ambijent...zanima me grcka,turska ili crna gora!? sta mi preporucujete???
jako mi je bitno...jer prvi put treba da idemo na more zajedno,a ona nije bila 9 godina...i ne zelim da odemo i da zazalimo...
ne bih isao preko agencija...vec ovako...vozom...ili tako necim...znaci jeftine varijante...
bitna mi je i cena...mi bi ostali od 10 do 20 dana...zavisi koliko budemo imali...
cena mi je takodje bitna...jer smo studenti...pa znate kako to danas ide... :)smestaj da bude do 10-15e po nocenju...moze i jeftinije
ako bas nema nesto tako za te pare...recite koliko treba da se izdvoji po nocenju za ovo sto ja trazim???!
ja skupljam pare...i imam od punoletstva...a ona radi nesto po malo...i ima u banci nesto...
skupicemo...
hvala vam svima unapred...puno vam hvala...
pozdrav
Napisano: 28. Jan 2012 - 13:16
Znaci prvo odabir mesta. Zatim vreme odlaska, sto ja preporucujem da bude krajem juna jer su i cene malo manje za smestaj. Smestaj u periodu juna, koji sam mozes bukirati u Grckoj je od 250 do 400 E (za oboje) cak i sa doruckom. Pogledaj malo teme gde su mnogi opisali svoja proslogodisnja putovanja po grckim ostrvima.(Kefalonija, Lefkada,Tasos, Skijatos...)
Ovde je bitno da vidis kako ces se prevesti do tamo. Ima raznih mogucnosti.
Ako se odlucis za Tursku, takodje je zanimljiva varijanta da sam bukiras smestaj u jednom od hotela, a da preko agencije platis prevoz (prevoz busom do Marmarisa od Beograda je negde 9o e povratna po osobi).
Prvo odabir zemlje, pa mogucnost prevoza do tamo i onda na osnovu toga bukiras mesto i smestaj, a u skladu sa novcem koliko imate na raspolaganju.

Napisano: 28. Jan 2012 - 23:59
Napisano: 29. Jan 2012 - 01:16
Slazem se da ne treba da ide u solunsku regiju, ali ako je budzet ogranicen i ne uspe da pronadje prevoz, onda i tu ima Kriopigi, plaza lepa, smestaj dobar za male pare. Blizu je Kalitea za izlazak. Ostalo je sve skupo i preko sajtova za bukiranje. Ne preporucujem nista drugo u tom delu. Sve je prepunjeno nasih gostiju i nije za parove.
Imam dosta predloga, samo neka se odluci gde ce.
Ovu poruku je izmenio Infoputnik: 29. Jan 2012 - 11:56

Napisano: 29. Jan 2012 - 10:16
moj predlog je Hanioti (Grcka). Zbog blizine, toplog mora, cistih plaza, nije skupo, ima setalista ... Mozete ici na razne izlete preko agencija (obilazak Soluna,Svete Gore,krstarenje zalivom...,ili lokalnim busom pa da se organizujete sami) Nece Vam biti dosadno.
Govorim iz iskustva posto je moje prvo letovanje sa deckom bilo bas ovde i vec sest godina idemo u predsezoni,a u sezoni istrazujemo ostale delove Grcke. Nekako nam je to sigurna varijanta za odmor (za sva cula
Takodje predlazem da pogledate slike koje su ovde postavljene (MFT) na osnovu toga kao i komentara mozete se najbolje informisati i odluciti za mesto gde cete letovati...POZz
Napisano: 12. Mar 2012 - 23:29
vidi se da ste prijatni ljudi....
dosli smo do toga da bi to bila grcka...isli bi verovatno vozom ili busom...smestaj od 20 juna,nekih 10 dana....oko 200e(pa ako i predje vise,nije bitno...) po osobi...ali nikako ne mozemo da se odlucimo za mesto... :/
sve je nekako lepo...hehehe...
hvala na odgovorima...dosta su pomogli...sada jos samo mesto da vidimo...
pozdrav...
Napisano: 19. Mar 2012 - 21:57
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0