Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Kolima do Zakintosa

• Ne možete pisati na ovoj temi
202 odgovora na temu

#196 makipn

turista

• Član
  • Poruka:95
  • ženski

Napisano: 07. Aug 2011 - 09:16

Pogledaj porukuzombi1101 @ 06. Aug 2011 - 19:14

Pozdrav svima!

Ja bi trebao 13.08. ujutro da krenem na Zakintos. Napravio sam, mozda preambiciozan, plan putovanja. U odlasku sam zamislio da svratimo na Meteore i tamo prenocimo. Ujutro da krenemo prema Termopilu (ocekujem tamo mozda pola sata-sat zadrzavanja) pa onda prema Delfima (i tamo mozda zadrzavanje oko 2h kako ljudi pricaju). Posle toga nastavljamo do Zakintosa.
U povratku sa Zakintosa sam "zamislio" da svratimo iz Kilinija prema jugu na staru Olimpiju (inace odande potice Olimpijada ako se ne varam i ima arhelosko nalaziste koje mislim da vredi obici). Sta misle o tome ovi koji su vec obilazili sve to? Da li je moguce ujutro krenuti iz Kastrakija (Meteori), obici Termopil i Dafne i stici u neko normalno vreme na Zakintos? :zvizduk:

Mi krecemo danas popodne 0k0 5.
Racunamo da sa pauyama ybog deteta i umora sofera u Nafplio stignemo oko 10 sutra ujutru.Tamo cemo da uyivamo 2 dana i onda pravac Zakintos,Kalamaki.
Kad se vratim pisacu da li je ova nasa ruta bila ok.
Pozzz svima

#197 marija_81

backpacker

• Član
  • Poruka:11

Napisano: 26. Oct 2011 - 14:00

Mi smo ove godine letovali na Zakintosu!Isli smo kolima i sa bebom od godinu ipo dana drugo dete 8 god i trece 12 god!Bilo je prelepo i nezaboravno !Smesteni smo bili u hotelu Marios koji toplo preporucujem jer je fenomenalan sa bazenom!Preko agencije Falkon sve pohvale naravno za njih!Obisli smo celo ostrvo jer smo isli sa vodicem i kolonom koja je iznajmila auta ,pa mi krenuli sa njima!Znaci Zakintos toplo preporucjem svima jer je stvarno prelepo i treba ga doziveli!!!Pozdrav za sve!!

Ovu poruku je izmenio marija_81: 26. Oct 2011 - 14:01

#198 Djordjo

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 27. Mar 2012 - 18:20

Pogledaj porukumarija_81 @ 26. Oct 2011 - 14:00

Mi smo ove godine letovali na Zakintosu!Isli smo kolima i sa bebom od godinu ipo dana drugo dete 8 god i trece 12 god!Bilo je prelepo i nezaboravno !Smesteni smo bili u hotelu Marios koji toplo preporucujem jer je fenomenalan sa bazenom!Preko agencije Falkon sve pohvale naravno za njih!Obisli smo celo ostrvo jer smo isli sa vodicem i kolonom koja je iznajmila auta ,pa mi krenuli sa njima!Znaci Zakintos toplo preporucjem svima jer je stvarno prelepo i treba ga doziveli!!!Pozdrav za sve!!
Da li mozete da mi kazete koliko se krecu cene renta car i za koliko najjeftinije moze da se nadje pristokan auto? Da li mi se vise ispati da putujem autobusom,pa da tamo iznajmim auto ili da krenem svojim automobilom? Da li je tajekt za auto i 2 osobe pedeset i nesto eura samo u jednom smeru ili se je to povratna karta? Puno bih mi znacio odg na ovo pitanje! HVALA U NAPRED :)

#199 malojko

turista

• Član
  • Poruka:79
  • muški

Napisano: 27. Mar 2012 - 22:13

Cena karte za trajekt je prosle godine iznosila 36e za auto i 8e po osobi, a iznajmljivanje auta je od 30e pa navise, i jako tesko ces ispod te cifre naci nesto i van sezone a kamoli u sezoni.
Jako bitna stavka je na koliko dana bi ti rentirao auto, i to da li zelis da svakog dana budes na nekoj drugoj plazi ili bi samo obisao deo ostrva na brzinu. Majce:) je u postu iznad napisala cene putarina tako da na tebi ostaje da preracunas sta ti se najvise isplati.
Moj izbor je bio auto, i nisam se pokajao ;) ako te jos nesto zanima pitaj :neznam:

#200 Djordjo

backpacker

• Član

Napisano: 08. Apr 2012 - 13:46

Pogledaj porukumalojko @ 27. Mar 2012 - 22:13

Cena karte za trajekt je prosle godine iznosila 36e za auto i 8e po osobi, a iznajmljivanje auta je od 30e pa navise, i jako tesko ces ispod te cifre naci nesto i van sezone a kamoli u sezoni.
Jako bitna stavka je na koliko dana bi ti rentirao auto, i to da li zelis da svakog dana budes na nekoj drugoj plazi ili bi samo obisao deo ostrva na brzinu. Majce:) je u postu iznad napisala cene putarina tako da na tebi ostaje da preracunas sta ti se najvise isplati.
Moj izbor je bio auto, i nisam se pokajao ;) ako te jos nesto zanima pitaj :neznam:

Havla puno na odgovoru! :)

#201 Djordjo

backpacker

• Član

Napisano: 08. Apr 2012 - 13:59

Pogledaj porukuDjordjo @ 08. Apr 2012 - 13:46

Havla puno na odgovoru! :)

Izvinite ato dosadjujem sa pitanjima... Zanima me jos, da li je trajekt za automobil i 2 osobe u jednom smeru 54e ili je to i povratna karta? HVALA JOS JEDNOM!!! :)))

#202 malojko

turista

• Član
  • Poruka:79
  • muški

Napisano: 08. Apr 2012 - 19:03

Da, to je cena u jednom smeru.
Jako bitna stavka je koliko tvoj auto trosi i koliko zelis da svrljas po ostrvu. Mene je put ukupno kostao 294e!!! Kad se to podeli na 3 osobe cena puta izadje kao da smo isli autobusom, a imali smo auto non-stop na raspolaganju. Leskovac-Kilini je malo preko 900km, na ostrvu smo presli oko 400km, ukupno 2200km sa neverovatnih 87L eurodizela. :klanja: :renault:

#203 Djordjo

backpacker

• Član

Napisano: 09. Apr 2012 - 12:33

Pogledaj porukumalojko @ 08. Apr 2012 - 19:03

Da, to je cena u jednom smeru.
Jako bitna stavka je koliko tvoj auto trosi i koliko zelis da svrljas po ostrvu. Mene je put ukupno kostao 294e!!! Kad se to podeli na 3 osobe cena puta izadje kao da smo isli autobusom, a imali smo auto non-stop na raspolaganju. Leskovac-Kilini je malo preko 900km, na ostrvu smo presli oko 400km, ukupno 2200km sa neverovatnih 87L eurodizela. :klanja: :renault:

E pa hvala punoooo!!! Nadam se da cu se snaci :))

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0