Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

NIKITI

468 odgovora na temu

#346 marijamia

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:210
  • ženski

Napisano: 21. Jan 2012 - 20:51

Pogledaj porukumaloprase @ 20. Jan 2012 - 12:31

Koliko ima od ove plaze do Nikitija?Videla sam fotografije na sajtu sitonijanadlanu i mnogo mi se dopala. Kakav je zapadni deo Sitonije za voznju?Na istocnoj strani oko Sartija ima dosta krivina, stekla sam utisak da je zapadna strana malo laksa za voznju

Od Nikitija do Lagomandre ima 19 km odnosno 15-20 min vožnje. Nema krivina kao na istočnoj strani i sve plaže su dosta pristupačne.

#347 Saphira

backpacker

• Član
  • Poruka:49

Napisano: 22. Jan 2012 - 10:38

Hvala Marijamia!
Postavljena slika

#348 maloprase

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:224
  • ženski

Napisano: 22. Jan 2012 - 10:42

Hvala na odgovoru!Samo mi nesto nije jasno, od Nikitija do Lagomandre?Meni je na karti delovalo blize. Ja sam inace pitala za razdaljinu izmedju Nikitija i plaze Las Bandidas, onda je to dosta daleko, ja sam se ponadala da je blize

#349 marijamia

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:210
  • ženski

Napisano: 22. Jan 2012 - 11:29

U pravu si, malo prase i jeste bliže, tačno 14,5 km. Sad sam proverila. Zaboravilo se od prošle godine ;)
Za ovu "las Bandidas" nisam čula :neznam:

Molim i drugi put, Saphira :)

Ovu poruku je izmenio marijamia: 22. Jan 2012 - 11:33

#350 natalijadjordjevic0

backpacker

• Član
  • Poruka:28

Napisano: 26. Jan 2012 - 20:50

Plaza Las Bandidas je dosta posle Neos Marmarasa. Ona je bliza Toroniju. Ima bar 30km Nikiti-Las Bandidas. Kada pogledate mapu, posle Neos Marmarasa imate jedan siljak, lici na palac prst.:-) Odmah posle njega je ova plaza. Za nju i jos neke plaze mnogo je bolje letovati u Toroniju ili Neos Marmarasu.Od Nikitija do Neos Marmarasa ima oko 20 kilometara(17 km tacno od pocetka prsta, a odatle do Nikitija 3 km). Lagomadra je ispred Marmarasa iz pravca Nikitija.
Poz

Ovu poruku je izmenio natalijadjordjevic0: 26. Jan 2012 - 20:56

#351 familypa

putnik

• Član
  • Poruka:157
  • muški

Napisano: 15. Feb 2012 - 20:37

Jel ima neko preporuku za neku vilu u nikitiju blizu plaze moze i neki duplex odnosno sa dve spavace sobe.Procitao sam dosta ranijih postova i poslao par mejlova ali opet ako sad neko radi neko istrazivanje mogao bi da podeli
hvala

#352 leprsava

svetski putnik

• Član
  • Poruka:1368
  • ženski

Napisano: 15. Feb 2012 - 21:21

Mi idemo u Psakudiju ali sada sam bas gledala sta moze da se radi u Nikitiju pa evo ti koji link mozda nadjes nesto interesantno.

http://www.alexander...o_rooms_en.html

http://nikiti.dot.gr/kat_index.html

http://www.hatzis-house.gr/

#353 mara m

backpacker

• Član
  • Poruka:5

Napisano: 16. Feb 2012 - 00:04

Mi smo prosle godine letovali u Nikitiju u ,,Adams Siesti" , i za svaku je preporuku. Blizu plaze, setalista, decije igraonice. Sto se tice higijene, svaki dan su cistili apartmane, a posteljina i peskiri se menjaju na pet dana, mada ako je potrebna zamena i ranije , nije nikakav problem. Sto se tice vlasnika, nismo ga ,malte ne, ni videli.

mozete pogledati ovde

http://www.adams-siesta.gr/

#354 Jbyn4e

turista

• Član
  • Poruka:72
  • muški

Napisano: 16. Feb 2012 - 10:45

Pogledaj porukumara m @ 16. Feb 2012 - 00:04

Mi smo prosle godine letovali u Nikitiju u ,,Adams Siesti"

Kad i po kojoj ceni?

#355 maloprase

iskusni putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 16. Feb 2012 - 15:48

Pogledaj porukumara m @ 16. Feb 2012 - 00:04

Mi smo prosle godine letovali u Nikitiju u ,,Adams Siesti" , i za svaku je preporuku. Blizu plaze, setalista, decije igraonice. Sto se tice higijene, svaki dan su cistili apartmane, a posteljina i peskiri se menjaju na pet dana, mada ako je potrebna zamena i ranije , nije nikakav problem. Sto se tice vlasnika, nismo ga ,malte ne, ni videli.

mozete pogledati ovde

http://www.adams-siesta.gr/

Vidim da se ovi apartmani na vise mesta spominju, i ja bih zamolila da napisete cenu.

@Jbyn4e, ne mogu da se setim da sam videla vase komentare za Hatzis apartmane, mozete li da napisete cenu i neke osnovne karakteristike smestaja.

Mi planiramo u Nikiti sredinom juna, odgovarao bi nam apartman, a ne studio zato sto idemo sa detetom od 4 godine i bebom od desetak meseci pa bi bilo zgodno da smestaj bude malo komforniji, da mogu da se malo sklonim sa bebom dok starije dete ne zaspe popodne, da eventualno postoji neko manje dvoriste, veca terasa i sl. I da su u blizini neke taverne zbog rucka, da je u ulici neka prodavnica i sl. Blizina plaze mi ne igra nikakvu ulogu zato sto planiramo da zujimo po drugim plazama, naravno kolima

#356 familypa

putnik

• Član
  • muški

Napisano: 16. Feb 2012 - 16:53

Hatzisa sam kontaktirao kaze da nema mesta za drugu polovinu juna a http://www.adams-siesta.gr/ ima slobodno za dtrokrevetnu trazi 30e jedino nikako da mi da lokaciju u Nikitiju kaze u centru.SDad sam mu trazio ulicu i broj pa da nadjem na googlu.Jel bio neko ovde jos da kaze nesto blize.Kaze da ima i MAISONETTE to je valjda duplex

Ovu poruku je izmenio familypa: 16. Feb 2012 - 16:56

#357 mara m

backpacker

• Član
  • Poruka:5

Napisano: 17. Feb 2012 - 00:20

Kao sto sam vec rekla, mi smo proslo leto bili u Adams siesti. Letovali smo u periodu od 28.08 do 10.09., i bili smo u mezonetu,tj. dupleksu. Cena je bila 45e za noc. Oni se nalaze na poslednjem spratu i kako udjete u apartman tu vam je kuhinja(koja je odlicno opremljena), u kojoj se nalazi jedan singl krevet ili fotelja na razvlacenje. Iz nje se ulazi u spavasu sobu u kojoj je francuski krevet, a koja ima direktan izlaz na veliku terasu. U kuhinji se nalaze metalne kruzne stepenice koje vode do drugog nivoa, na kom se nalaze dva singl kreveta. Ovaj apartman ima dva kupatila- vece , u koje se ulazi iz kuhinje , i malo koje je na gornjem nivou. Takodje i dve klime, na svakom nivou po jedna.U dvoristu je mogao da se uhvati vajrles internet, za koji nam je gazda dao sifru. Internet i klima su bili uracunati u cenu smestaja.
Sto se tice tacne lokacije, imate kordinate negde na polovini ove teme, ali ne mogu tacno da se setim na kojoj strani. Odlicna je lokacija, moze se slobodno reci da je centar. To vam je drugi red od setalista i plaze. U blizini imate dve pekare, na setalistu nekoliko marketa. Sve vam je na dohvat ruke, a opet mirno.

#358 maloprase

iskusni putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 17. Feb 2012 - 12:39

Hvala maro :) Pa to je i vise nego komforno, ja sam mislila neku skromniju varijantu, pretpostavljam da je i to u ponudi. Jedini problem je to sto znam samo okvirno kada cemo ici pa ne mogu jos uvek da saljem mailove, za sada samo cituckam i razgledam sta je sve u ponudi. Ali u svakom slucaju, ovo bi nam bas odgovaralo, narocito zbog lokacije

#359 Jbyn4e

turista

• Član
  • Poruka:72
  • muški

Napisano: 17. Feb 2012 - 17:20

Pogledaj porukumaloprase @ 16. Feb 2012 - 15:48

@Jbyn4e, ne mogu da se setim da sam videla vase komentare za Hatzis apartmane, mozete li da napisete cenu i neke osnovne karakteristike smestaja.
Sve sam napisao ovde, davno (25. sep 2010 ) :
http://www.putovanja...post__p__290895

Pogledaj porukufamilypa @ 16. Feb 2012 - 16:53

http://www.adams-siesta.gr/ ima slobodno za dtrokrevetnu trazi 30e jedino nikako da mi da lokaciju u Nikitiju

Ima ga na google earth fajlu koji sam ostavio na temi koja mi je u potpisu (smestaj na sitoniji). Tacnije, trebalo bi da je to na N 40.214925° E 23.669039°

#360 familypa

putnik

• Član
  • muški

Napisano: 17. Feb 2012 - 17:34

hvala Maro i Jbyn4e deluje mi kao pristojan apartman dopisujem se sad sa njim pa cemo videti.
Lokacija je dobra
jos trazim apartmane pa cemo videti uglavnom javljam ovde

Broj korisnika koji čitaju temu: 2

Članovi: 0, gosti: 2, skriveni članovi: 0