NIKITI
Napisano: 28. Feb 2010 - 20:26
Napisano: 01. Mar 2010 - 14:42
Je li taj kamp u centru? Neko rece da je u centru ocisceno dno od trave.
Ovu poruku je izmenio mikap: 12. Jan 2012 - 14:04
spajanje poruka
Napisano: 01. Mar 2010 - 15:16
Ovu poruku je izmenio mikap: 12. Jan 2012 - 14:05
spajanje poruka
Napisano: 01. Mar 2010 - 19:13
Napisano: 15. Mar 2010 - 16:08
Kamp je skroz na kraju mesta, oko 1 km od centra. Plaza je lepa ali neuredjena u smislu da nema suncobrana i lezaljki. U centru ima svega toga ali i travice i kamenja u vodi. Negde je pomalo ocisceno pa treba prosetati i izabrati odgovarajuce mesto.
Moja preporuka je da ako ne ides u udarnoj sezoni lepo zapucas dole, prosetas i sama sebi izabreres ono sto ti se svidja. Viza nam vise ne treba, a u junu i sept. ima mesta da biras koliko hoces. Apartmani uz plazu su u proseku 50ak EUR
Ovu poruku je izmenio mikap: 12. Jan 2012 - 14:06
spajanje poruka
Napisano: 30. Mar 2010 - 21:46
Pozdrav svim ljubiteljima Sitonije!
Ovu poruku je izmenio gorry: 30. Mar 2010 - 21:48
Napisano: 30. Mar 2010 - 23:46
Procitaj par strana unazad. Mi smo bili. Dvoriste je lepo, aprtmani cisti, sve novo, podeljeni na dva dela,mala kuhinja i u njoj dvosed na razvlacenje, tu smo spavali ja i mm a klinci su bili u spavacoj. Prostrana terasa, domacini ljubazni i predusretljivi. Oni imaju 5 dece i tu su preko leta. Uvece im dolaze gosti i znaju nekad do kasno da sede, e sad ako vam to ne smeta nije problem.Od plaze su tacno kako pise ali nema asfalta, mm bas nije bio odusevljen. Plaza u tom delu ima trave, morate ici do kampa a to je nekih 500m vise. Mi smo isli autom.
Ovu poruku je izmenio mikap: 12. Jan 2012 - 14:06
Obrisan citat, direktan odgovor na post
Napisano: 31. Mar 2010 - 00:21
U kuci imaju dve velicine apartmana. Mi smo bili u velikom, koji je stvarno ogroman (spavaca, kupatilo, bas velika dnevna sa kuhinjom u kojoj je kauc na razvlacenje i kreveti na sprat i 2 terase od kojih je jedna bas-bas velika). Manji apartmani imaju sve to ali u minijaturi, mislim da su oni samo za 3 clanu porodicu.
Dvoriste je lepo i ima nekih zezalica za klince. Imate i rostilj koji slobodno korisitite ali naravno najavite gazdama da vam neko od drugih gostiju ne bi uleteo. Oko rostilja ima jedna caka, ne znam da li su drugi tako prosli ali mi smo se sa vlasnicom tako zblizili da bi se i nepozvana pridruzila nasem rostilju. Naravno donela je svoje meso, ali meni licno to bas nije prijalo.
A opet s druge strane, kad god bi nesto skuvala ili ispekla donosila je i nama da probamo. Takodje mi je dozvoljavala da koristim ves masinu sto mi je puno znacilo sa dvoje male dece.
I u principu sve je super ali mi tamo vise necemo ici jer nam je predaleko plaza. Kao sto je neko vec rekao, plaza jeste blizu, ali je losa. Znaci morate ili kolima ili pesaciti pola sata. Mi smo posle dva dana shvatili da vec kad sedamo u kola onda najbolje da odemo tamo gde stvarno valja, pa smo se svaki dan kupali na okolnim plazama. Najbliza je Kouviou (ili tako nesto), pa Ag. Ioanis (najbolja), pa Kalogria, itd...
Napisano: 31. Mar 2010 - 17:04
Napisano: 16. Apr 2010 - 09:53
Marijanna @ 05. Feb 2010 - 14:35
1. SOBA
2. PLAŽA
3. HRANA
4. VANPANSIONSKI SADRŽAJ
Ovu poruku je izmenio suki: 26. Nov 2010 - 14:35
Napisano: 17. Apr 2010 - 00:53
Kakva je situacija u vodi, trava, krupnije kamenje?
Moze se rucati u hotelskom restoranu i kakve su cene hrane i pica? Samo pozuri, moramo vec da uplacujemo da bi uhvatili rani buking cene
Hvala
Napisano: 17. Apr 2010 - 11:31
Što se tiče cena u hotelskim restoranima, nisam primetio neku razliku u odnusu na cene u drugim restoranima.
Ovu poruku je izmenio mikap: 12. Jan 2012 - 14:07
spajanje poruka
Napisano: 30. Jun 2010 - 22:02
Sinisa-CZ @ 10. Feb 2010 - 14:34
Oduševljeni internet sajtom uz nekoliko pohvalnih komentara na Internetu rezervisali smo Kiki's place još u januaru. Na žalost 17.juna kad smo došli - kompletno razočaranje. Imanje je lepo, ima potencijal da bude vrlo lep prostor za odmor međutim apartmani su prljavi, loše opremljeni, bazen mali i dovoljan samo za decu. Gazde su ok, ljubazne ali kao da pojma nemaju šta turisti treba da bude zadovoljan. Sve što vam fali u apartmnau dobićete ako tražite ali previše toga fali. Papreno smo platili dvosobni apartman a u njemu kupatilo da jedva možeš da se okreneš i bez ikakve police da stavite kozmetiku, četkicu za zube; plastiče stolice prljave, izlizane, neke napukle... Posle 3 dana napustili ovo mesto i našli predivne apartmane na samoj plaži po 35 eura i proveli se divno.
DAKLE KIKI'S PLACE NIKAKO!!!
Napisano: 06. Jul 2010 - 10:03
Marijanna @ 05. Feb 2010 - 14:35
1. SOBA
2. PLAŽA
3. HRANA
4. VANPANSIONSKI SADRŽAJ
Cao.
Pronasla sam tvoje pitanje na forumu, pa me zanima da li si bila u Hotelu Lilly Ann? Ja planiram tamo u avgustu da letujem, pa me zanimaju utisci, ako si uopste bila tamo...
Broj korisnika koji čitaju temu: 2
Članovi: 0, gosti: 2, skriveni članovi: 0