Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Izlet na Skijatos iz Leptokarije

• Ne možete pisati na ovoj temi
19 odgovora na temu

#16 skrobek

turista

• Član
  • Poruka:67

Napisano: 06. Jul 2009 - 23:28

Na Skijatos mozete i sopstvenim prevozom,do Volosa autoputem,pa na feribot do grada Skijatosa.Na Kukunares i sve ostale plaze mozete ici autom ,samo nisam sigurna da je dovoljan jedan dan!

#17 Dubika

backpacker

• Član
  • Poruka:19
  • ženski

Napisano: 07. Jul 2009 - 12:32

Pogledaj porukuskrobek @ 6. 07. 2009 - 23:28

Na Skijatos mozete i sopstvenim prevozom,do Volosa autoputem,pa na feribot do grada Skijatosa.Na Kukunares i sve ostale plaze mozete ici autom ,samo nisam sigurna da je dovoljan jedan dan!

oK, hvala puno na informaciji!!!!

#18 belluttak

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:219
  • ženski

Napisano: 09. Jul 2009 - 11:34

Prošle godine sam letovala na Skiatosu, i 15 dana nije bilo dovoljno da obidjem sve što ovaj maleni raj nudi, tako da mislim da je izlet prekratak.Uštinućete od svega po malo,a zapravo ništa sasvim doživeti..Bar bi se meni to desilo, od silne želje da vidim što više, jurcala bih i ne bih stigla nu u čemu da uživam.Opet,šteta je ne otići,ako je to jedina prilika da se ode na to predivno ostrvo, obzirom da se odlazak u sopstvenoj režiji ne isplati isključivo zbog preskupog trajekta...

#19 Gost mile-mobilni_*

• Gost

Napisano: 06. Jan 2010 - 02:51

oni voze svakognevne izlete iz severne grcke na skiathos: www.elisabetcruises.com ali se slazem,da je 5-6 sati boravka na skiatosu premalo. i pazite ko vam organizuje izlet: ne znam ko.....ali "neko" svakog leta zaboravlja izletnike na skiatosu.zadnjeg leta je to bila jedna bakica iz beograda.izgleda da im organizacija nije jaca strana...ps. pod istim imenom pogledajte i na www.youtube.com kako izgledaju njihovi izleti na skiathos....

Ovu poruku je izmenio mile-mobilni: 06. Jan 2010 - 02:52

#20 Biljana 2302

svetski putnik

• Član
  • Poruka:4293
  • ženski

Napisano: 23. Mar 2011 - 22:46

Ja sam na Skiathos išla na izlet iz mesta Nei Pori.

Ovu poruku je izmenio Biljana P: 23. Mar 2011 - 22:46

* * * Postavljena slika * * *

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0