Izlet na Skijatos iz Leptokarije
Započeo/la: Dubika, 23. Feb 2009 13:25
19 odgovora na temu
Napisano: 06. Jul 2009 - 23:28
Na Skijatos mozete i sopstvenim prevozom,do Volosa autoputem,pa na feribot do grada Skijatosa.Na Kukunares i sve ostale plaze mozete ici autom ,samo nisam sigurna da je dovoljan jedan dan!
Napisano: 09. Jul 2009 - 11:34
Prošle godine sam letovala na Skiatosu, i 15 dana nije bilo dovoljno da obidjem sve što ovaj maleni raj nudi, tako da mislim da je izlet prekratak.Uštinućete od svega po malo,a zapravo ništa sasvim doživeti..Bar bi se meni to desilo, od silne želje da vidim što više, jurcala bih i ne bih stigla nu u čemu da uživam.Opet,šteta je ne otići,ako je to jedina prilika da se ode na to predivno ostrvo, obzirom da se odlazak u sopstvenoj režiji ne isplati isključivo zbog preskupog trajekta...
#19 Gost mile-mobilni_*
Napisano: 06. Jan 2010 - 02:51
oni voze svakognevne izlete iz severne grcke na skiathos: www.elisabetcruises.com ali se slazem,da je 5-6 sati boravka na skiatosu premalo. i pazite ko vam organizuje izlet: ne znam ko.....ali "neko" svakog leta zaboravlja izletnike na skiatosu.zadnjeg leta je to bila jedna bakica iz beograda.izgleda da im organizacija nije jaca strana...ps. pod istim imenom pogledajte i na www.youtube.com kako izgledaju njihovi izleti na skiathos....
Ovu poruku je izmenio mile-mobilni: 06. Jan 2010 - 02:52
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0