tasko @ 24. Jan 2012 - 15:17
Odlucili smo se za Antoniadis,pachis beach.Mi smo petoclana porodica,2 decaka i beba.Idemo jula, pa me zanima koliki je frizider i da li ima komoru za led i kolika je,sta ima od posudja,da li treba da nosim reso posto sam procitala da ima u dvoristu reso na gas.Verovatno cu se setiti jos nesto da pitam .Pozdrav
Ja sad pokusavam da se setim sta tacno ima od posudja , ali mi slabo polazi za rukom . Znam da sam ja imala svoju serpu koju sam u glavnom i koristila. Tanjira, pribora i casa ima dovoljno. Frizider je klasican, mali frizider, ima komoru za led, ali onu malu, ne moze tu ne znam sta da stane. Reso vam ne treba, imate dve ringle. Pored je i sudopera. Mi smo sa njom imali malo problema, ali nista neresivo. U dvoristu isto imate kuhinju koju mozete da koristite, tipa reso, sudopera, ima i zidani rostilj. Mi sve to nismo koristili, ali porodica koja je bila do nas jeste. U sobi imate i bokal za grejanje vode, ali ja ga nisam koristila jer je bio mnogo prljav. Ispred sobe je metla i dzoger za ciscenje sobe od peska i oni su zajednicki za dva apartmana. Tu je ispred i kanta za djubre. Posteljinu su menjali na 5 dana, ali nije problem da trazite i ranije. Gazda je ok, ne govori engleski ali se nekako sporazumete. Tu je i njegova majka, koja isto ne govori engleski i ona je malo na svoju ruku, ali ne pravi nikakve probleme. U principu ih ne vidite , a tu su ako vam trebaju, posto su oni u kucici u prednjem delu dvorista. Ispred sobe imate sto i stolice za sedenje, a u sredini dvorita imate (pored te kuhinje) isto sto sa stolicama, i na jos jednom mestu isto garnituru za sedenje. Dvoriste je super, veliko, travnato, ogradjeno. Plaza bas blizu, pa cak ni taj prelaz magistrale ne predstavlja problem. Pitaj sta se setis, a ja cu se truditi da pomognem.