Brz prevoz izmedju gradova...
Započeo/la: natasa, 08. Feb 2009 02:32
5 odgovora na temu
Napisano: 08. Feb 2009 - 02:32
U martu idem u Ravenu i Rovigo, na poslovni put. S obzirom na mali broj slobodnih dana, a veliku zelju da se vidi sto je vise moguce, mozete li mi reci da li je bolje prevozno sredstvo bus ili voz, izmedju gradova, na pr. Rovigo-Verona, Vicenza, Venezia, i ako znate za neki link za red voznje...nesto mi ne ide sa nalazenjem... Uzdam se u tebe Nikola S.
hvala...
Napisano: 08. Feb 2009 - 06:33
Za prevoz ne znam nista jer sam u Raveni bila preko agencije.
Obavezno poseti Mauzolej Gale Placidije,crkvu S. Vitale, Apolinare i pravoslavnu krstionicu, sve je blizu jedno drugog.
NAJLEPSI MOZAICI koje sam ikad videla. Nisam mogla da se odvojim od njih....ponovo bih isla u Italiju ....
Obavezno poseti Mauzolej Gale Placidije,crkvu S. Vitale, Apolinare i pravoslavnu krstionicu, sve je blizu jedno drugog.
NAJLEPSI MOZAICI koje sam ikad videla. Nisam mogla da se odvojim od njih....ponovo bih isla u Italiju ....
Putopis Tunis Putopis Tajland Putopis Durmitor Putopis Petra Putopis Andaluzija
Putopis Zlatar
Putopis:Djavoljavaros MFTPetra Putopis o Jerusalemu
Putopis Zlatar
Putopis:Djavoljavaros MFTPetra Putopis o Jerusalemu
Napisano: 09. Feb 2009 - 05:08
... Uzdam se u tebe Nikola S.
hvala...
Pa, ovaj...hvala
Ako je imperativ da se za što kraće vreme obiđe što više, onda rent-a-car. Imaš potpunu slobodu, zadržiš se gde koliko želiš, bez opterećivanja kada ide javni prevoz, da li je stanica blizu ili daleko od onoga što u tom mestu treba da vidiš, kako od stanice doći do tamo...i sl. Videćeš na pauzama i odmorištima lepa mala mesta koja inače ne bi.
Napisano: 09. Feb 2009 - 15:01
Ljerka, hvala, znam za mozaike, vec sam spremna...
A i za Ravenu smo ostavili ceo jedan sl.dan, i jedno popodne.
Nikola, hvala na brzini... Mada, nesto nam ideja o rent a caru nije bas sjajna, prvo zbog novca, a drugo zbog obaveze da jedan veci deo dana, tj. veceri budemo vezani za jedno mesto. A pritom, imamo lokalni prevoz organizovan. Cula sam da voznja autobusom na liniji Rovigo - Padova traje 40 min. a karta je 1 euro, pa se nadam da su dobro povezani i ostali gradovi, ali onda sam cula drugu stvar, da je najbolje izmedju gradova kretati se vozom, jer je najbrzi, pa sam mislila da mozda neko nesto vise zna o tome.
Nikola, hvala na brzini... Mada, nesto nam ideja o rent a caru nije bas sjajna, prvo zbog novca, a drugo zbog obaveze da jedan veci deo dana, tj. veceri budemo vezani za jedno mesto. A pritom, imamo lokalni prevoz organizovan. Cula sam da voznja autobusom na liniji Rovigo - Padova traje 40 min. a karta je 1 euro, pa se nadam da su dobro povezani i ostali gradovi, ali onda sam cula drugu stvar, da je najbolje izmedju gradova kretati se vozom, jer je najbrzi, pa sam mislila da mozda neko nesto vise zna o tome.
Napisano: 11. Feb 2009 - 23:06
Hvala
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0