Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Brz prevoz izmedju gradova...

5 odgovora na temu

#1 natasa

putnik

• Član
  • Poruka:197

Napisano: 08. Feb 2009 - 02:32

U martu idem u Ravenu i Rovigo, na poslovni put. S obzirom na mali broj slobodnih dana, a veliku zelju da se vidi sto je vise moguce, mozete li mi reci da li je bolje prevozno sredstvo bus ili voz, izmedju gradova, na pr. Rovigo-Verona, Vicenza, Venezia, i ako znate za neki link za red voznje...nesto mi ne ide sa nalazenjem... Uzdam se u tebe Nikola S. :D hvala...

#2 ljerka

svetski putnik

• Moderator
  • Poruka:2862
  • ženski

Napisano: 08. Feb 2009 - 06:33

Za prevoz ne znam nista jer sam u Raveni bila preko agencije.

Obavezno poseti Mauzolej Gale Placidije,crkvu S. Vitale, Apolinare i pravoslavnu krstionicu, sve je blizu jedno drugog.

NAJLEPSI MOZAICI koje sam ikad videla. Nisam mogla da se odvojim od njih....ponovo bih isla u Italiju ....

Postavljena slika

#3 Nikola S.

• Moderator
  • Poruka:15405
  • muški

Napisano: 09. Feb 2009 - 05:08

Pogledaj porukunatasa @ 8. 02. 2009 - 02:32

... Uzdam se u tebe Nikola S. :D hvala...

Pa, ovaj...hvala :)

Ako je imperativ da se za što kraće vreme obiđe što više, onda rent-a-car. Imaš potpunu slobodu, zadržiš se gde koliko želiš, bez opterećivanja kada ide javni prevoz, da li je stanica blizu ili daleko od onoga što u tom mestu treba da vidiš, kako od stanice doći do tamo...i sl. Videćeš na pauzama i odmorištima lepa mala mesta koja inače ne bi.

#4 natasa

putnik

• Član

Napisano: 09. Feb 2009 - 15:01

Ljerka, hvala, znam za mozaike, vec sam spremna...:) A i za Ravenu smo ostavili ceo jedan sl.dan, i jedno popodne.
Nikola, hvala na brzini... Mada, nesto nam ideja o rent a caru nije bas sjajna, prvo zbog novca, a drugo zbog obaveze da jedan veci deo dana, tj. veceri budemo vezani za jedno mesto. A pritom, imamo lokalni prevoz organizovan. Cula sam da voznja autobusom na liniji Rovigo - Padova traje 40 min. a karta je 1 euro, pa se nadam da su dobro povezani i ostali gradovi, ali onda sam cula drugu stvar, da je najbolje izmedju gradova kretati se vozom, jer je najbrzi, pa sam mislila da mozda neko nesto vise zna o tome.

#5 Clara

putnik

• Član
  • Poruka:127
  • nije upisan

Napisano: 09. Feb 2009 - 16:36

Citat

i ako znate za neki link za red voznje...nesto mi ne ide sa nalazenjem...

Ko o cemu, Clara o vozovima :D . Red voznje imas na www.trenitalia.it/en. Pozdrav

#6 natasa

putnik

• Član

Napisano: 11. Feb 2009 - 23:06

Hvala :)

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0