Spanija
Napisano: 05. Feb 2009 - 12:35
Napisano: 12. Feb 2009 - 00:38
Ovu poruku je izmenio DraganV: 22. Jan 2011 - 15:28
ne citirati ako se poruka odnosi na prethodni post
Napisano: 12. Feb 2009 - 12:55
Ja sam 2006.godine išao preko Rapsody na ekskurziju (ista tura) i osim prilično slabe snalažljivosti vodiča, nije bilo većih problema. U principu, smeštaj ne može da bude loš, hrana je savršena. O znamenitostima i lepoti gradova i predela ne treba trošiti reči.
Napisano: 13. Feb 2009 - 01:57
za sad plustours iz subotice deluju profesionalno, a kazu da i modena dobro radi, ali jos nisu izbacili ponude. Znam nekoliko ljudi koji su isli preko modene.
Ovu poruku je izmenio DraganV: 22. Jan 2011 - 15:28
ne citirati ako se poruka odnosi na prethodni post
Napisano: 09. Mar 2010 - 11:52
kasnim dosta sa odgovorom na ovu temu jer sam se tek sad registrovala, uvek sam ode citala postove ali nisam odgovarala. Kada sam videla pitanje konkretno za Grand turs iz Novog Sada, smatrala sam da mi je duznost da sve obavestim o kakvoj se agenciji radi. Cvrsto stojim uz sve sto cu reci, ko zeli jos informacija moze me kontaktirati na private. Sve u svemu moje se putovanje sa ovom agencijom zavrsilo na sudu, celi autobus je tuzio agenciju, imala sam jako neprijatne razgovore sa radnicima u agenciji, pokusali su da me prevare * odmah posle letovanja sam otisla da im se zalim da su nas prevarili i za smestaj i za autobus koji se pokvario itd, a oni su me lepo primili i zamolili samo posto je kao drugi agent u inostranstvu da dodjem za 8 dana i da cemo se da resimo bez problema, ja naivna prihvatila i otisla da bih slucajno saznala da imate zakonsko pravo da u roku od 7 ili 8 dana podnesete zalbu, nakon tog roka nista!, imala sam jako neprijatan raygovor sa vlasnikom agencije koji mi je SPUSTIO slusalicu ...sve u svemu, terala sam slucaj na sud, lagali su na sudu da su me zvali i nudili nadoknadu stete ( sto nije bila istina) i na kraju su dobili kaznu...
sve u svemu NEMOJTE ICI SA NJIMA osim ako ne zelite avanturu svog zivota u najgorem mogucem svetlu
Napisano: 09. Mar 2010 - 18:35
Napisano: 10. Mar 2010 - 23:45
Napisano: 22. Nov 2010 - 08:33
njegov vrlo informativan razgovor postoje u ovom thread, ...
hvala za dijeljenje ovdje ove velike ideje, ..
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0