Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Spanija

• Ne možete pisati na ovoj temi
7 odgovora na temu

#1 mary26

putnik

• Član
  • Poruka:145

Napisano: 05. Feb 2009 - 12:35

Da li je neko putovao u Spaniju,sa obilaskom Italije i Francuske preko Grand tursa iz Novog Sada?Interesuje me kakva su iskustva,ponuda preko ove agencije je bas dobra,ali ne znam nikog ko je isao preko njih.Ako imate naeku informaciju,javite.

#2 bee

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:261
  • ženski

Napisano: 12. Feb 2009 - 00:38

ja planiram istu tu turu na leto a grand sam odmah izbacila iz razmatranja, jer sam dosta loseg cula o njima, pouzdano i iz prve ruke, drugarica je radila kod njih. Ja jos razmatram, a ponude su izbacili Viva travel iz bg i plustours iz subotice, a modena - ns ce u martu aprilu,

Ovu poruku je izmenio DraganV: 22. Jan 2011 - 15:28
ne citirati ako se poruka odnosi na prethodni post

[url="http://www.TickerFactory.com/"][/url]

#3 D+O

backpacker

• Član
  • Poruka:9

Napisano: 12. Feb 2009 - 12:55

I ja sam planirao ove godine na letovanje u Spaniju, sa obilaskom gradova u Italiji i Francuskoj. Za sad, najveći broj agencija nije izbacio ponude. Od onog što je trenutno dostupno, ponuda agencije Grand izgleda najpovoljnija i najsadržajnija. Meni je to ipak nekako sumnjivo. Iz tog razloga molim ljude koji su prethodnih godina putovali u ovoj turi (posebno u julu) da nam prenesu iskustva, savete ili predloge.

Ja sam 2006.godine išao preko Rapsody na ekskurziju (ista tura) i osim prilično slabe snalažljivosti vodiča, nije bilo većih problema. U principu, smeštaj ne može da bude loš, hrana je savršena. O znamenitostima i lepoti gradova i predela ne treba trošiti reči.

#4 bee

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:261
  • ženski

Napisano: 13. Feb 2009 - 01:57

da, ja sam isto isla davno ali preko kontikija. oni to vise ne rade.
za sad plustours iz subotice deluju profesionalno, a kazu da i modena dobro radi, ali jos nisu izbacili ponude. Znam nekoliko ljudi koji su isli preko modene.

Ovu poruku je izmenio DraganV: 22. Jan 2011 - 15:28
ne citirati ako se poruka odnosi na prethodni post

[url="http://www.TickerFactory.com/"][/url]

#5 mimica80

backpacker

• Član
  • Poruka:12

Napisano: 09. Mar 2010 - 11:52

Pozdrav svima,
kasnim dosta sa odgovorom na ovu temu jer sam se tek sad registrovala, uvek sam ode citala postove ali nisam odgovarala. Kada sam videla pitanje konkretno za Grand turs iz Novog Sada, smatrala sam da mi je duznost da sve obavestim o kakvoj se agenciji radi. Cvrsto stojim uz sve sto cu reci, ko zeli jos informacija moze me kontaktirati na private. Sve u svemu moje se putovanje sa ovom agencijom zavrsilo na sudu, celi autobus je tuzio agenciju, imala sam jako neprijatne razgovore sa radnicima u agenciji, pokusali su da me prevare * odmah posle letovanja sam otisla da im se zalim da su nas prevarili i za smestaj i za autobus koji se pokvario itd, a oni su me lepo primili i zamolili samo posto je kao drugi agent u inostranstvu da dodjem za 8 dana i da cemo se da resimo bez problema, ja naivna prihvatila i otisla da bih slucajno saznala da imate zakonsko pravo da u roku od 7 ili 8 dana podnesete zalbu, nakon tog roka nista!, imala sam jako neprijatan raygovor sa vlasnikom agencije koji mi je SPUSTIO slusalicu ...sve u svemu, terala sam slucaj na sud, lagali su na sudu da su me zvali i nudili nadoknadu stete ( sto nije bila istina) i na kraju su dobili kaznu...
sve u svemu NEMOJTE ICI SA NJIMA osim ako ne zelite avanturu svog zivota u najgorem mogucem svetlu

#6 lav

svetski putnik

• Član
  • Poruka:947

Napisano: 09. Mar 2010 - 18:35

Isto vazi i za Plus tours iz Subotice! Deo grupe se sudio sa njima, nisu ispostovali ugovor, pred sam put promenili su nam hotele, bus je bio krs, a trebalo je preci 4000 km istim!

#7 pahuljica83

backpacker

• Član
  • Poruka:3

Napisano: 10. Mar 2010 - 23:45

Za Grand turs se potpuno slazem, katastrofa su, ja sam samo jednom isla preko njih,i nikad vise. Doduse ne u Spaniju, ali u svakom slucaju mislim da s njima ne treba nigde ici. A i pre nepunih nedelju dana su me opet prevarili, ja se naivno ponadala da su postali bar malo profesionalniji.Da ne duzim,dobili smo kao neko nagradno svadbeno putovanje u Veneciju, koje su 3 dana pred put otkazali, i to sms-om uz opravdanje da ce biti jako lose vreme, pa bolje da ne idemo... Naravno isli smo u agenciju, ali desilo nam se nesto slicno kao i mimici...

#8 Anthony123

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 22. Nov 2010 - 08:33

Hi momački, ...
njegov vrlo informativan razgovor postoje u ovom thread, ...
hvala za dijeljenje ovdje ove velike ideje, ..

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0