Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Honeymoon - Svadbeno putovanje po Italiji

3 odgovora na temu

#1 merkator

backpacker

• Član
  • Poruka:2

Napisano: 28. Jan 2009 - 18:45

Krajem aprila pocetkom maja planiram da sa (buducom) zenom odem na putovanje po Italiji.To ce nam ujedno biti honeymoon jer nam je svadba 5. aprila...:-)
Potrebne su mi informacije gde bi bilo najbolje (najlepse) da idemo i koje gradove da posetimo... Nas plan je da obidjemo sever Italije pa na dole. Inace, bitan detalj je da ce mi zena biti trudna,otprilike 5. mesec pa su nam savetovali da ne idemo avionom.

Trebaju mi informacije u koje gradove da idemo,koje hotele da koristimo,predloge za posetu nekim manjim mestima, mozda neka jezera... Bili smo samo u Veneciji i nisam siguran da li bi ponovo isli. Mozda neki predlog za Toskanu ili nesto sto je lepo u to doba...?

Hvala unapred, Vasa pomoc ce nam mnogo znaciti...

#2 Nikola S.

• Moderator
  • Poruka:15405
  • muški

Napisano: 28. Jan 2009 - 19:10

Koliko dana mislite da provedete na putu?
Da li biste išli preko agencije ili u sopstvenoj režiji?

Pogledaj MFT moje silke iz Italije u tom periodu prošle godine, ako vam se dopada ono što sam video...

#3 Nikola S.

• Moderator
  • Poruka:15405
  • muški

Napisano: 28. Jan 2009 - 19:13

Toskana (klik) a okolo je i Firenca. Verona je godina pre toga. Lago di Garda je jeako lepo (nisam bio), neko je postavio i te slike.

#4 merkator

backpacker

• Član
  • Poruka:2

Napisano: 28. Jan 2009 - 19:27

Ici cemo autom.. Nisam jos isplanirao koliko dana ali bar 7-10 dana... Nisam mislio da idem preko agencije jer bi radje da rezervisem preko neta pa mi zato i treba pomoc ako je vec neko bio...

Hvala na brzim preporukama...

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0