Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Lagomandra beach hotel

108 odgovora na temu

#76 Heinz

turista

• Član
  • Poruka:53
  • muški

Napisano: 01. Feb 2012 - 23:53

Tražio sam ja to ali nisam našao. Možda ako se uplati u januaru :) kao što smo sada uradili preko Der Toura za Athenu Pallas.

#77 micotakis

backpacker

• Član
  • Poruka:29
  • ženski

Napisano: 14. Mar 2012 - 20:16

Rezervisah Lagomandru beach za jun, pa kako ispadne :). Kao ni mnogo puta do sad losi komentari za hranu, za smestaj uopste se ne moraju pokazati tacnim, pa se time vodimo i ovog puta. Plaza je tu, more je tu, smestaj izgleda sasvim pristojno a istrzivackog duha ne manjka....Sithonia ...here we coooooome :). Da li neko zna koliko naplacuju set lezaljki na plazi??? Kakva su iskustva sa temperaturama mora za sredinu juna?
Mica voli Grcku

#78 enteriraj

backpacker

• Član
  • Poruka:5

Napisano: 16. Mar 2012 - 01:03

Pogledaj porukuma-ya @ 06. Feb 2011 - 22:29

Postavljena slikakikik @ 28. jan 2011 - 11:48

@ ma-ya Ako ti nije kasno i ako ti ne uzimaju proviziju zbog otkaza, idi na sajt http://www.modern-travel.de/ i u delu NUR HOTELS ukucaj pretragu za Lagomandru. Bices iznenadjena cenama! Javi mi se na PP ako ti treba pomoc oko pretrage!

Mi smo poslusali savet kikik i rezervisali preko ovog sajta. Cene su zaista mnogo nize u odnosu na ono sto nude nase agencije. Ne samo za Lagomandra beach hotel koji je bio nas izbor, vec i za mnoge druge. Do letovanja ima jos punooooo, ali svakako cemo javiti kako smo prosli sa rezervacijom preko inostrane agencije.
Ako se ne plasite ove opcije, svakako pogledajte kakav je izbor hotela i cena!

Kikik, jos jednom Postavljena slika na svemu!
Može li mala pomoć sa ovim sajtom? Naime, kad sam ukucala datume (14 noćenja u julu) za dve osobe dobila sam iznos od 131€ i dalje zbirno 262€. I sad nemam pojma šta je to, s obzirom da nemački ne koristim. Ako je po danu za 2 osobe P/P onda to dođe skuplje nego preko Sabre koja je izbacila cenu od 68€ i sa ranim popustima izađe 54,4€? Molim za pomoć? I još nešto ako neko može da uporedi Athena pallas village i Lagomandra beach bila bih mu veoma zahvalna :D

#79 kikik

turista

• Član
  • Poruka:85

Napisano: 16. Mar 2012 - 09:28

Ukucas i koliko dana, ispod datuma, i vodi racuna da si u delu gde ti je data cena samo hotela, bez prevoza (Nur hotels)

#80 girl79

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:218
  • muški

Napisano: 16. Mar 2012 - 10:54

Pogledaj porukumicotakis @ 14. Mar 2012 - 20:16

Rezervisah Lagomandru beach za jun, pa kako ispadne :). Kao ni mnogo puta do sad losi komentari za hranu, za smestaj uopste se ne moraju pokazati tacnim, pa se time vodimo i ovog puta. Plaza je tu, more je tu, smestaj izgleda sasvim pristojno a istrzivackog duha ne manjka....Sithonia ...here we coooooome :). Da li neko zna koliko naplacuju set lezaljki na plazi??? Kakva su iskustva sa temperaturama mora za sredinu juna?

Meni je Lagomandra bas "legla" prosle godine :) Mnogo mi se svideo hotel, smestaj i plaza. Hrana nije losa, mozda bi mogla za hotel od 4* da bude bolja, ali ne moze se reci da ne valja.
Prosle godine krajem Juna temperature nisu bas bile idealne. Dnevne su bile od 23-27 uz konstantan vetar, tako da meni bas i nije bilo prijatno, a uz to su znali da budu talasi. Ali opet to je sve lutrija.
Lezaljke su bile cini mi se 6 eur.

Ovu poruku je izmenio girl79: 16. Mar 2012 - 10:55

#81 Heinz

turista

• Član
  • Poruka:53
  • muški

Napisano: 16. Mar 2012 - 12:05

6€ za ceo dan, jednom su nam za popodne naplatili manje, 4€ recimo.

Što se tiče poređenja Lagomandre i Athene Pallas: Athena ima jako lošu plažu, pa na Lagomandru dolaze i iz tog hotela. Sve ostalo bi trebalo da bude na strani Athene (hrana, dodatni sadržaji, higijena...).

Ja znam samo da se mi u Lagomandru Beach Hotel ne vraćamo.

#82 micotakis

backpacker

• Član
  • Poruka:29
  • ženski

Napisano: 16. Mar 2012 - 15:59

Pogledaj porukugirl79 @ 16. Mar 2012 - 10:54

Meni je Lagomandra bas "legla" prosle godine :) Mnogo mi se svideo hotel, smestaj i plaza. Hrana nije losa, mozda bi mogla za hotel od 4* da bude bolja, ali ne moze se reci da ne valja.
Prosle godine krajem Juna temperature nisu bas bile idealne. Dnevne su bile od 23-27 uz konstantan vetar, tako da meni bas i nije bilo prijatno, a uz to su znali da budu talasi. Ali opet to je sve lutrija.
Lezaljke su bile cini mi se 6 eur.

Da termin je takav da ne mozemo ocekivati ni toplo more, ni lepo vreme ali lutrija je pa se nadamo najboljem :). Davno smo prihvatili da su Grci nerealni pri kategorizaciji u odnosu na druge zemlje, pa nikad ne ocekujem previse, a ako ispadne dobro svakako smo u plusu :). Eto samo da vreme posluzi a za ostalo cemo naci nacina da uzivamo :)
Mica voli Grcku

#83 100car

putnik

• Član
  • Poruka:166
  • muški

Napisano: 16. Mar 2012 - 16:57

Pogledaj porukuenteriraj @ 16. Mar 2012 - 01:03

Može li mala pomoć sa ovim sajtom? Naime, kad sam ukucala datume (14 noćenja u julu) za dve osobe dobila sam iznos od 131€ i dalje zbirno 262€. I sad nemam pojma šta je to, s obzirom da nemački ne koristim. Ako je po danu za 2 osobe P/P onda to dođe skuplje nego preko Sabre koja je izbacila cenu od 68€ i sa ranim popustima izađe 54,4€? Molim za pomoć? I još nešto ako neko može da uporedi Athena pallas village i Lagomandra beach bila bih mu veoma zahvalna :D
А шта ће вам тај немачки сајт,најповољније је директно. :cool:

#84 Jbyn4e

turista

• Član
  • Poruka:72
  • muški

Napisano: 16. Mar 2012 - 18:05

Pogledaj poruku100car @ 16. Mar 2012 - 16:57

А шта ће вам тај немачки сајт,најповољније је директно. :cool:
Da je tako ne bi ljudi isli preko onog sajta. Hajde da uporedimo, za dvoje:
http://www.lagomandr...2FE7C6A.en.aspx
do 30 juna najjeftinija soba 100 evra
od 1 jula najjeftinija soba 140 evra.
Znaci za 10 nocenja polupansion, od 22.6 do 02.07:
9x100 +140=1040 evra.

Nemacki sajt:
22.06-02.07, 10 nocenja, polupansion: 776,- EUR , tj. 77.6 evra po sobi po nocenju, odnosno 38.8 evra po osobi.

Sad nam objasni kako je najpovoljnije direktno?

Ovu poruku je izmenio Jbyn4e: 16. Mar 2012 - 18:07

#85 ma-ya

backpacker

• Član
  • Poruka:7

Napisano: 16. Mar 2012 - 23:45

Pogledaj porukuenteriraj @ 16. Mar 2012 - 01:03

Zdravo, kao što ti je kikik odgovorila, na sajtu prvo izabereš opciju Nur hotels, a zatim popunjavaš kriterijume za upit. U protivnom ti je ponuđena cena sa prevozom, što ti verujem, ne treba..Evo ja sam upravo probala, unela sam period od 01. do 15. jula, dakle 14 noćenja, cena je 1144 EUR za dve odrasle osobe. Nisi spominjala da li vas ima više, tako da nisam ništa popunjavala za klince. Ako treba još neka pomoć, javi na pp.

Inače, naše iskustvo sa Lagomandrom je bilo pozitivno. Za te pare koje smo dali, bili smo potpuno zadovoljni boravkom u ovom hotelu.

#86 100car

putnik

• Član
  • muški

Napisano: 17. Mar 2012 - 14:34

Pogledaj porukuJbyn4e @ 16. Mar 2012 - 18:05

Da je tako ne bi ljudi isli preko onog sajta. Hajde da uporedimo, za dvoje:
http://www.lagomandr...2FE7C6A.en.aspx
do 30 juna najjeftinija soba 100 evra
od 1 jula najjeftinija soba 140 evra.
Znaci za 10 nocenja polupansion, od 22.6 do 02.07:
9x100 +140=1040 evra.

Nemacki sajt:
22.06-02.07, 10 nocenja, polupansion: 776,- EUR , tj. 77.6 evra po sobi po nocenju, odnosno 38.8 evra po osobi.

Sad nam objasni kako je najpovoljnije direktno?
Поздрав,па ево овако-у конкретно мом случају ситуација је следећа.Апартман у ,,Лагомандра бич хотелу(поглед врт)у периоду 26 јуна-06 јула(10 ноћења)за 5 особа деца 12,14,16 година,супруга и ја ,полупансион -1300 евра то јест 26 евра по особи то јест око 30% јефтиније. :klap:Да, на сајту хотела пишу цене али у упиту увек тражите најбољу понуду и добићете је -додуше ја сам ову понуду добио у јануару .

Ovu poruku je izmenio 100car: 17. Mar 2012 - 14:47

#87 Jbyn4e

turista

• Član
  • muški

Napisano: 17. Mar 2012 - 15:21

^^
E onda se to ovako lepo obrazlozi, a ne ostavi se poruka "zasto preko ovog a ne direktno" koja nista ne znaci bez ovakve informacije.

#88 100car

putnik

• Član
  • muški

Napisano: 17. Mar 2012 - 15:33

@Jbyn4e

Мислим немо* да се љутите али већ сам о овоме писао на претходној страници,само тад нисам превише детаљисао око цена (због урока-било ми је нешто превише повољно)али сам заинтересованим рекао цену (преко пп) :)
Иначе Грци су се у јануару изгледа водили оном нашом изреком ,,боље врабац у руци...,,и све те приче око банкрота Грчке и иступању из ЕУ(таназије),те најавом штрајкова и отказом резервација из западних земаља су утицале на то обарање цена то јест да ми српски туристи профитирамо

Ovu poruku je izmenio mikap: 24. Mar 2012 - 20:21
Obrisan citat, direktan odgovor na post

#89 Jbyn4e

turista

• Član
  • muški

Napisano: 17. Mar 2012 - 15:44

Uh, moje izvinjenje, nisam upratio to iz januara sa prosle strane. Ali opet, bilo bi dobro da ste naglasili da ste o tome vec pisali, ne bih mislio da pricate bez argumenata. Hvala.

#90 enteriraj

backpacker

• Član
  • Poruka:5

Napisano: 19. Mar 2012 - 01:15

Pogledaj porukuma-ya @ 16. Mar 2012 - 23:45

Zdravo, kao što ti je kikik odgovorila, na sajtu prvo izabereš opciju Nur hotels, a zatim popunjavaš kriterijume za upit. U protivnom ti je ponuđena cena sa prevozom, što ti verujem, ne treba..Evo ja sam upravo probala, unela sam period od 01. do 15. jula, dakle 14 noćenja, cena je 1144 EUR za dve odrasle osobe. Nisi spominjala da li vas ima više, tako da nisam ništa popunjavala za klince. Ako treba još neka pomoć, javi na pp.

Inače, naše iskustvo sa Lagomandrom je bilo pozitivno. Za te pare koje smo dali, bili smo potpuno zadovoljni boravkom u ovom hotelu.

Hvala puno, pokušaću ponovo :)

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0