Neki savjet pred put?
pa evo i ja da dam svoj skromni doprinos ovoj temi...posto sam pre dve godine bio u kontikijevom dvanaestodnevnom aranzmanu u Egyptu..."krstarenje Nilom"zaista i posle toliko vremena i sa ove vremenske distance pozelo bih ponovo da putujem u Egypat,zemlja u kojoj koliko god da budete i provedete vremena uvek ce ostati nesto sto niste videli ili pozeleti vec vidjeno jos jednom da pogledate i dozivite....Doduse ovaj aranzman je bio nesto skuplji a za mene jos skuplji jer sam isao singl(jednokrevetna),ali ovo Vam kazem da znate da je kontiki ispostovao plan putovanja i aranzmana do najsitnijih detalja,posto je ovaj aranzman vise za avanturiste i ljude koje bas i ne drzi mesto tako smo i mi proveli svega dva dana u Hurgadi i 11januara SMO SE KUPALI i bilo je extra(doduse samo mi i rusi),sta vise postoje i otvoreni hotelski bazeni u kojima se dogreva voda...temperatura mora je savim ok tada je bila negde oko 24 stepena...ne zaboravite da je Crveno more jedno od najtoplijih na svetu...malo vetar pravi probleme ali tu je bade mantil....za pomenute hotele ne znam ja sam bio u Hostmarku u Hurgadi 4zvezd,Zoser Kairo i td ....i bilo je extra....zaista