Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Hoteli preko KonTikija

20 odgovora na temu

#1 Sarah

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 24. Jan 2009 - 23:07

interesuje me da li zna neko o kakvim hotelima je rec u posebnoj ponudi kontikija za egipat. jedini opis je dat da je za hurgadu hotel sa 2* a u sharmu sa 3* i cena je uvek ista u oba slucaja 349e.. da li je bio neko preko takvog aranzmana pa da mi da kakve informacije?

#2 lav

svetski putnik

• Član
  • Poruka:947

Napisano: 25. Jan 2009 - 13:01

Nisam bila, ali secam se da je neko pisao o tome i da su utisci pozitivni. Prelistaj forum!

#3 frreg

backpacker

• Član
  • Poruka:12

Napisano: 12. Feb 2009 - 16:45

I mene interesuju informacije o vezi sa Kontiki-jevom posebnom ponudom. A forum sam, cini mi se, detaljno prelistala i nista nisam nasla...
U Egipat putujemo 26.02., i nakon procitanih svih komentara o hotelima koje sad u prvi mah imala u vidu (Marmara, Sol Sarm, Noria, pa cak i Grand plaza), tek sada nemam pojma gdje cemo...
Pomoc?
Od odlaska ocekujem nesto aktivniji odmor - obilazak Kaira (sto je dio aranzmana), Mojsijeve gore i manastira Sv. Katarine, mozda izlet brodicem i, eventualno, safari u pustinji, ako takvo nesto postoji iz Sarma. I naravno, kad dodjem u hotelsku sobu, da ona ne bude takva da moram smisljati gdje cu pobjeci iz nje!

Ovu poruku je izmenio ljerka: 30. Apr 2011 - 09:57
obrisan citat, direktan odgovor na post

#4 lav

svetski putnik

• Član

Napisano: 12. Feb 2009 - 16:54

Frreg, izvini, ali dobro se secam da sam procitala negde neciji komentar u vezi sa Kontikijevom posebnom ponudom za Egipat i da su ljudi bili jako zadovoljni. :) To je ono sto ja znam, a svakako da bi valjalo da se javi neko ko je na takvom putovanju bio. U svakom slucaju zelim ti dobar provod!

#5 Nikola S.

• Moderator
  • Poruka:15405
  • muški

Napisano: 12. Feb 2009 - 22:22

Pogledaj porukufrreg @ 12. 02. 2009 - 15:45

I naravno, kad dodjem u hotelsku sobu, da ona ne bude takva da moram smisljati gdje cu pobjeci iz nje!

Pažljivo sa hotelima sa 2* u Egiptu. Pa i sa 3*.

Dobro se raspitajte. Da tražite slike...može da pomogne, ali i ne, obzirom da na slici često ume da bude mnogo bolje nego što je stvarno.

U svakom slučaju ima smisla doplatiti za višu kategoriju (higijena, bolji izbor hrane i sl.)

#6 frreg

backpacker

• Član

Napisano: 12. Feb 2009 - 23:02

Pogledaj porukulav @ 12. 02. 2009 - 15:54

Frreg, izvini, ali dobro se secam da sam procitala negde neciji komentar u vezi sa Kontikijevom posebnom ponudom za Egipat i da su ljudi bili jako zadovoljni. :) To je ono sto ja znam, a svakako da bi valjalo da se javi neko ko je na takvom putovanju bio. U svakom slucaju zelim ti dobar provod!

Hvala na brzom odgovoru. Sjetila sam se da sam i ja negdje procitala nesto slicno. Provjerila sam i bilo je tako malo informacija da nije ni cudo sto sam odmah zaboravila taj post. :)
Uglavnom, kako vrijeme odmice, sve su vece sanse da cu otici u Sol Sarm, i nadati se da nisam (puno) pogrijesila...

#7 lav

svetski putnik

• Član

Napisano: 13. Feb 2009 - 02:20

Mislim da ne treba da brines i da ce sve biti ok. Najverovatnije ce to biti neki hotel sa tri zvezdice. Kontiki uglavnom radi solidne hotele. :)

#8 frreg

backpacker

• Član

Napisano: 13. Feb 2009 - 14:15

Ipak smo se odlucili za Sol Sharm. Sta mislite, mozemo li se nadati nekom kupanju? Citala sam komentare o kupanju i januaru i februaru, ali mi se cini nemogucim da je temperaura mora ispod 20 stepeni, ako je dnevna oko 26 (cesce preko), a nocna se ne spusta ispod 15 stepeni??? Je li moguce da vjetar toliko "`ladi" more?

Ovu poruku je izmenio ljerka: 30. Apr 2011 - 09:58

#9 lav

svetski putnik

• Član

Napisano: 13. Feb 2009 - 22:46

More je toplo, nije bas pravo vreme za kupanje, ali moze. Bice malo problema kada budete izlazili iz vode zbog vetra...

#10 frreg

backpacker

• Član

Napisano: 14. Feb 2009 - 01:23

Hvala na informacijama. Iskreno, prizeljkivala sam bas ovakav odgovor.

#11 frreg

backpacker

• Član

Napisano: 15. Feb 2009 - 18:50

Pogledaj porukufrreg @ 14. 02. 2009 - 00:23

Hvala na informacijama. Iskreno, prizeljkivala sam bas ovakav odgovor.

Interesuje me jos nekoliko stvari u vezi sa hotelom Sol Sharm u Sharmu el Sheiku. Nisam shvatila da li je on smjesten "usred nicega" ili u njegovoj blizini ima neko setaliste,barovi, radnje... Da li je taksi jedina opcija za korak ka civilizaciji ili grijesim?
Forum sam prelistala, ali nisam dobila ovakve informacije.
Hvala unaprijed za odgovore.

#12 frreg

backpacker

• Član

Napisano: 16. Feb 2009 - 16:05

Niko nema neku informaciju o hotelu Sol Sharm???

Ovu poruku je izmenio ljerka: 30. Apr 2011 - 09:58

#13 sanjaa

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:348
  • ženski

Napisano: 17. Feb 2009 - 12:30

Pogledaj porukufrreg @ 13. 02. 2009 - 13:15

Ipak smo se odlucili za Sol Sharm. Sta mislite, mozemo li se nadati nekom kupanju? Citala sam komentare o kupanju i januaru i februaru, ali mi se cini nemogucim da je temperaura mora ispod 20 stepeni, ako je dnevna oko 26 (cesce preko), a nocna se ne spusta ispod 15 stepeni??? Je li moguce da vjetar toliko "`ladi" more?

Imam druga koji je otisao tamo da radi pre mesec dana, juce mi je slao slike sa plaze i ja ga pitam da li se kupao posto vidim da je u lanenim pantalonama i on mi kaze da ne moze da se kupa, hladno je more iako je bilo taj dan 26C......
Mozda si ti hrabrija :)) ali nemoj da se prehladis tamo!

#14 frreg

backpacker

• Član

Napisano: 17. Feb 2009 - 13:22

Ma ne znam sta bih ti rekla. Vidjela sam ja jos slika sa plaze... Vjetar izgleda toliko duva da je kupanje stvarno hazarderski pokusaj. Nema veze, ja cu barem jednom okupati, pa kako bude!
U svakom slucaju, hvala!

Ovu poruku je izmenio ljerka: 30. Apr 2011 - 09:59

#15 frreg

backpacker

• Član

Napisano: 20. Feb 2009 - 19:50

Pogledaj porukufrreg @ 16. 02. 2009 - 15:05

Niko nema neku informaciju o hotelu Sol Sharm???

Ipak smo se odlucili za Sol Sharm. Sudeci po komentarima sa Tripadvisor.com, hotel je solidan. Putujemo 26.02.
Neki savjet pred put?

Ovu poruku je izmenio frreg: 20. Feb 2009 - 21:00

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0