Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Egipat leto 2009 - cenovnici agencija

39 odgovora na temu

#31 ninja

turista

• Član
  • Poruka:65

Napisano: 17. Apr 2009 - 03:39

Hvala

#32 vesnaky

backpacker

• Član
  • Poruka:4

Napisano: 20. Apr 2009 - 12:52

Pogledaj porukunestor @ 15. 04. 2009 - 20:06

Nadam se da će te svi primiti moje izvinjenje.Došlo je do greške.Izgleda da nisam dobro razumeo cene i nestrpljiv da podelim dobru vest , okačio sam na sajt podatak da je ponuda puno povoljnija nego prošle godine. Proverio sam opet i ispalo je da nije baš tako.Neke cene sam dobio usmeno a ne u elektronskoj formi i da vas opet ne dovedem u zabludu i iznesem neke podatke koji posle mogu da ispadnu drugačiji , da ipak sačekamo da cenovnik bude postavljen na njihov sajt.

u Perli su izasli katalozi za Egipat 2009., a na sajtu ce biti ove nedelje!

#33 nestor

backpacker

• Član
  • Poruka:29
  • muški

Napisano: 20. Apr 2009 - 20:05

Izašao je katalog za Egipat na sajtu Perle.

#34 Beeblebrox

turista

• Član
  • Poruka:54
  • muški

Napisano: 22. Apr 2009 - 16:42

Hvala Nestore. Videli. Ja juce upatio. Alf Leila wa Leila. Za 19.06.

#35 altamarea

turista

• Član
  • Poruka:62
  • ženski

Napisano: 24. Apr 2009 - 14:12

Ne mogu da se setim koliko smo prosle godine platiti aranzman za Leilu ali mi se cini da je posklupelo vidno....odoh da kopam po proslogodisnjoj arhivi.Pozdrav svima!!

#36 Beeblebrox

turista

• Član
  • Poruka:54
  • muški

Napisano: 24. Apr 2009 - 16:00

Pogledaj porukualtamarea @ 24. 04. 2009 - 14:12

Ne mogu da se setim koliko smo prosle godine platiti aranzman za Leilu ali mi se cini da je posklupelo vidno....odoh da kopam po proslogodisnjoj arhivi.Pozdrav svima!!
Mozda je problem sto su cene izrazene u dolarima (glupo razmisljanje, ali mozda nisi to uzela u obzir). Podeli sa 1.32 (otprilike je to odnos) da dobijes cenu u evrima.
Nas hotel za 11 dana izadje oko 310 $ po osobi. To je oko 235 e. Neznam koliko je bilo prosle godine ali mi se ne cini da je ovo skupo.

#37 altamarea

turista

• Član
  • Poruka:62
  • ženski

Napisano: 24. Apr 2009 - 17:35

nasla sam moju proslogodisnju arhivu ....:)Platili smo 235 € po osobi ali u terminu od 21.08 (11 dana), a ti sad pogledaj koliko ove sezone kosta to isto :ljutko:

#38 Simo

putnik

• Član
  • Poruka:112

Napisano: 27. Apr 2009 - 11:35

Pogledaj porukuvesnaky @ 20. 04. 2009 - 12:52

u Perli su izasli katalozi za Egipat 2009., a na sajtu ce biti ove nedelje!

Katalog je fenomenalan, informcija ima na pretek a izbor hotela neverovatan. Jel zna neko jel katalog moze da se kupi ili posalju zainteresovanim stranama ? Skinuo sam ja to sa neta ali nije to to kao kad imas original. Ima cak u ponudi hotela koji ove godine otvaraju, mislim onaj Jungle aqua park ili tako nesto.
Kako sam video Perla je dobra za porodice sa decom jer tamo prvo dete do 14 godina ne placa hotel, dok ako idu dvoje onda su ipak Spirit i ostali bolji jer su cene nize.

#39 dinastija

turista

• Član
  • Poruka:84

Napisano: 01. May 2009 - 22:20

Definitivno ove 2009 godine u hurgadi ce biti njaveci hit hotel ELYSEES , do sada je to bio SUN&SEA, ali sad mrtva trka pocinje izmedju ova dva hotela naravno ovo se odnosi na srednju kategoriju hotela da ne bi bilo zabune.......

ELYSEES plaza je fenomenalna i besplatna za goste hotela .....mada ko ne bude u ELYSEES moze se kupati na njoj uz placenu ulaznicu........

#40 lav

svetski putnik

• Član
  • Poruka:947

Napisano: 01. May 2009 - 22:55

Mislim da se ta dva hotela ne mogu porediti; Elysees ima neuporedivo bolju lokaciju i plazu. :)

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0