Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Egipat leto 2009 - cenovnici agencija

39 odgovora na temu

#1 Škomi

backpacker

• Član
  • Poruka:35

Napisano: 22. Jan 2009 - 11:22

Da li je neko upoznat sa cenama za leto 2009, da li su izasli cenovnici i kad se ocekuju?

#2 Andjelka777

putnik

• Član
  • Poruka:110
  • ženski

Napisano: 06. Mar 2009 - 00:19

I ja cekam da vidim da li se isplati ici u Tursku ili je Egipat (opet) bolja opcija...

#3 Simo

putnik

• Član
  • Poruka:112

Napisano: 06. Mar 2009 - 11:35

Pogledaj porukuAndjelka777 @ 6. 03. 2009 - 00:19

I ja cekam da vidim da li se isplati ici u Tursku ili je Egipat (opet) bolja opcija...

Obicno negde u aprilu izlaze, iako su nesto pricali da ce ubrzo posle sajma da izadju cenovnici.

#4 Simo

putnik

• Član

Napisano: 06. Mar 2009 - 12:19

Pogledaj porukuŠkomi @ 22. 01. 2009 - 10:22

Da li je neko upoznat sa cenama za leto 2009, da li su izasli cenovnici i kad se ocekuju?

Evo i male dopune, na Jolly-jevom sajtu vec ima cenovnik za leto. Turska i Tunis su postavi do kraja avgusta a Egipat ima samo predsezona tj. do kraja maja.
Treba pogledati i ostale sajtove, mozda i drugi imaju ili ce izaci uskoro.

#5 Andjelka777

putnik

• Član
  • Poruka:110
  • ženski

Napisano: 07. Mar 2009 - 00:41

Pogledaj porukuSimo @ 6. 03. 2009 - 12:19

Evo i male dopune, na Jolly-jevom sajtu vec ima cenovnik za leto. Turska i Tunis su postavi do kraja avgusta a Egipat ima samo predsezona tj. do kraja maja.

Za Egipat jos niko nema cene za sezonu

#6 griti

backpacker

• Član
  • Poruka:11

Napisano: 07. Mar 2009 - 11:23

Izasle su cene za leto 2009 Hurgada u agencijama Belvi, Follow Me i Matico (mada je Maticov sajt haotican ali kliknite na ikonicu Egipat i izaci ce link za cenovnik)!
Zanimljivo je da Belvi ima najpovoljniju ponudu za sad, pogledajte sajtove.

#7 marina_g

svetski putnik

• Član
  • Poruka:3691
  • ženski

Napisano: 07. Mar 2009 - 16:37

Pogledaj porukuSimo @ 6. 03. 2009 - 12:19

Za Tunis nisu postavili do kraja avgusta, vec samo do kraja maja!

#8 Simo

putnik

• Član

Napisano: 08. Mar 2009 - 11:19

Pogledaj porukumarina_g @ 7. 03. 2009 - 15:37

Sad ne mogu da pogledam jer im ne radi sajt, moguce da si u pravu. Sad sam na Kontikijevom sajtu, oni su postavili cenovnik za celu sezonu za Tunis i Tursku.

#9 slatkiš

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:279
  • ženski

Napisano: 08. Mar 2009 - 12:27

Cene za leto 2009. hm hm hm...pogledala sam cene u nekim agencijama za Tursku konkretno i vidim da su za isti hotel u poredjenju sa prošlom godinom podigli poprilično cene ( recimo, Bodrum, hotel Salmakis, prošle godine soba sa pogledom na more, avion 545 eura , trenutno isti košta 675 eura ) , pitam se samo na osnovu čega ?! I to je trenutno kao povoljna ponuda ukoliko se plati do recimo aprila ili maja. Stvarno nemam reči !!! Ove naše agencije rešile da nam skinu kožu s ledja !!! :P :P u pitanju su matico i jolly, ostale ponude prosto nisam smela ni da pogledam :) ... čim ne postavljaju još uvek cene za egipat, sve imam osećaj da će i tu biti povećanja istih :(

Ovu poruku je izmenio slatkiš: 08. Mar 2009 - 12:41

#10 marina_g

svetski putnik

• Član
  • Poruka:3691
  • ženski

Napisano: 08. Mar 2009 - 13:53

Pogledaj porukuSimo @ 8. 03. 2009 - 10:19

Sad ne mogu da pogledam jer im ne radi sajt, moguce da si u pravu. Sad sam na Kontikijevom sajtu, oni su postavili cenovnik za celu sezonu za Tunis i Tursku.

Hvala ti, pogledacu!

A sto se Egipta tice mislim da je argus najpovoljniji! Ja sam prosle godine isla preko njih u Egipat, a prethodno sam razmatrala ponude i ostalih agencija, no medjutim ispostavilo se da su oni najpovoljniji.

#11 mirarbi

tasofilka

• Moderator
  • Poruka:7679
  • ženski

Napisano: 12. Mar 2009 - 20:45

Obzirom da cenovnika za Egipat za celu sezonu uglavnom nema, molim vas da mi kažete koji period se tu vodi kao pred sezona, koji kao top sezona, a koji kao kraj sezone. Mi bismo možda išli u oktobru, sticajem okolnosti, a nemam pojima da li naše agencije nude aranžmane za Egipat i tada (da li je tamo lepo vreme i toplo more u oktobru).

#12 Зоки

svetski putnik

• Član
  • Poruka:795
  • muški

Napisano: 12. Mar 2009 - 21:46

Pogledaj porukumirarbi @ 12. 03. 2009 - 19:45

Obzirom da cenovnika za Egipat za celu sezonu uglavnom nema, molim vas da mi kažete koji period se tu vodi kao pred sezona, koji kao top sezona, a koji kao kraj sezone. Mi bismo možda išli u oktobru, sticajem okolnosti, a nemam pojima da li naše agencije nude aranžmane za Egipat i tada (da li je tamo lepo vreme i toplo more u oktobru).
Миро, у Египат је најлепше ићи у новембру када је температура у нпр. Шарм Ел Шеику око 30 оС. У свим местима на обали Црвеног мора није страшно ни када је температура 35-40 оС јер је јако сув ваздух и стално дува ветрић па је идеално.

Био сам прошле године средином маја, у Ел Гуни (близу Хургаде) је температура била око 35 оС преко дана, али суво, а увече милина... фантастична клима. А онда смо један дан отишли у Луксор, град на Нилу, око 200 км од мора... бокте, температура 47 оС, разгледање Карнака се претворило у заузимање хладовине а у Долини краљева нисмо хтели да изађемо из гробница :)

Значи, ако не можеш ићи почетком новембра, онда иди у другој половини октобра, време ће бити идеално. Наравно да има аранжмана каквих 'оћеш.
Member of Paidakia Thassos Group

#13 mirarbi

tasofilka

• Moderator
  • Poruka:7679
  • ženski

Napisano: 12. Mar 2009 - 22:03

Hvala druže Zoćo!

#14 Simo

putnik

• Član

Napisano: 13. Mar 2009 - 10:23

Pogledaj porukumarina_g @ 7. 03. 2009 - 15:37

Imaju cenovnik do kraja avgusta, evo ga ovde: http://www.jolly.rs/...2011%20dana.pdf

#15 ljerka

svetski putnik

• Moderator
  • Poruka:2862
  • ženski

Napisano: 14. Mar 2009 - 20:50

Pogledaj porukumirarbi @ 12. 03. 2009 - 19:45

Mirka,

bila sam u Egiptu pocetkom oktobra, preko Argusa / krstarenje Nilom sa kratkim boravkom u Hurgadi i Kairu/ temperatura oko 33-35 C, more toplo, izuzetno za kupanje. Preporucujem taj termin !

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0