Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Sta vas fascinira u Valensiji?

21 odgovora na temu

#16 Dragan

svetski putnik

• Član
  • Poruka:987

Napisano: 04. Jan 2010 - 15:44

Vlado, svaka cast za tvoj opis Valensije.
Ja sam krajem oktobra pravio jednu kracu turu na relaciji Madrid-Barcelona, ali o tome mozda nekom drugom prilikom.

Ipak, upalo mi je u oci da si pomenuo da je cena povratne karte bila 125 eur iz Timisoare. Nadam se da si tu uracunao sve troskove puta, jer ukoliko to nije bio slucaj (na taj iznos dodas 40 eur za prevoz, 20 eur za bagaz) to bi onda izaslo na 185 eur, a za te pare mozes da letis do Barcelone (AlItaliom te Czech airlinesom) i da uzmes voz do Valensije.

#17 Dubika

backpacker

• Član
  • Poruka:19
  • ženski

Napisano: 11. Jan 2010 - 17:22

Da li je neko slucajno isao na kurs spanskog kezika u valensiji koji organizuje agencija emanera, ponuda im je mesec dana u valensiji 490, evra, pa me cisto zanimaju iskustva, cene karata i tako.......

#18 vlada72

turista

• Član
  • Poruka:53

Napisano: 22. Jan 2010 - 15:59

Cena 2 povratne karte sa 1 koferom do 15 kg preko Wizzair-a iz Temišvara za Valensiju, sa svim taksam košta 250 eura. Do Temišvara sam išao svojim autom iz Beograda i stigao za 3 sata lagane voznje. Udaljenost izmedju Temišvara i Beograda je 170 km. Auto sam parkorao kod drugara u Temišvaru tako da nisam plaćao parking na Temišvarskom aerodromu. Cene parkinga na aerodromu u Temišvaru možete pogledati na linku http://aerotim.ro/index.php?pg=parcare

#19 Givenchy

backpacker

• Član
  • Poruka:2
  • ženski

Napisano: 14. Feb 2010 - 18:17

bila u Valensii i oduševila se

#20 Givenchy

backpacker

• Član
  • Poruka:2
  • ženski

Napisano: 14. Feb 2010 - 18:20

... i ah, da! Svakako bih pohvalila Vladine slikovite i živopisne opise Velensie, u kojima sam uživala čitajući i dodala bih da je Aqualend zaista jedinstvena atrakcija grada....

#21 miroslav.m

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 10. Apr 2010 - 15:42

Imate li neku preporuku za neki hotel ili hostel u Valensiji?

#22 diplomata

backpacker

• Član
  • Poruka:49
  • muški

Napisano: 08. May 2010 - 23:46

pozz,

sa valensijom ces se vise nego oduseviti! bar ja jesm. pomeni najkompletniji grad spanije, a pre mesec dana sam obisao skoro celu spaniju, ili sve bitno sto treba da se vidi, i od svega vidjenog valensija mi je ostala u najlepsem secanju. sve zavisi sta i kakvu vrstu grada volis?! valensija je na obali, ima lepe plaze. grad je prelep, pun cveca, starih zidina zajedno sa modernim zgradama, prosto iza svakog coska vreba nesto novo! uzivao sam sedeci pored fontana na jednom od trgova uz ''spanski dorucak''. kroz centar grada, i celom duzinom prostire se park Turia koji je fantastican, poput reke je i ide do mora i grada umetnosti i nauke koji je vise nego fascinantan!

s obzirom da putujes u avgustu,preporuka je da svaki dan kad izlazis iz stana/hotela ne izlazis na uicu bez litar i po vode, minimum, i to ces videti da svi rade, ne male flase od 0.5 nego 1.5... toplo je dosta, pogotovo avgust, ali zato naplazu i nauzivanje :)

metro funkcionise odlicno, od aerodroma do grada ti je cena 2 evra, i obavezno kad dodjes na aerodrom, ako putujes avionom i ako te neko ne ceka, na izlazu imas kancelariju sa turistickim informacijama! tamo cesdobiti mapu prevoza i grada i odgovore na sva pitanja gde trebas da ides i kako najlakse da stignes do odredista...

ne znam sta bih ti jos rekao, ako imas kakvih pitanja slobodno navali, prosto i meni je fenomenalno kad se setim valensije :D

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0