Ovu poruku je izmenio DraganV: 21. Dec 2010 - 15:15
zabranjeno je reklamiranje sajta
Antonio Ristevski OHRID
Napisano: 12. Jan 2009 - 21:22
Napisano: 30. May 2009 - 21:12
Ne dolazi u obzir...
Dosta mi je socijalnih ponuda sa zajedničkim kupatilima i tako to...
Možda je lepo i čisto ali soba bez kupatila... neka hvala.
Pogledah poudu jer inače nameravam ovog leta u odlasku u Grčku da posetim Ohrid, ali ću izgleda morati tražiti hotelski smeštaj.
Ne znam kakva je situacija u hotelima u jeku sezone, može li se naći mesto za adhok posetioce?
Ovu poruku je izmenio codemaker: 30. May 2009 - 21:15

Danas smo stariji nego što smo ikad bili, ipak mlađi smo nego što ćemo ikada biti.
Uživajmo onda u ovom danu dok traje.....
Napisano: 31. May 2009 - 05:25
Inače, koliko se sećam, Mirarbi je prošle godine bila vrlo zadovoljna boravkom u vili Dislievski, koja zaista odlično izgleda na sajtu i vredi je pogledati.
Napisano: 01. Jun 2009 - 00:43
Inače, Dejzi i Code, vila Dislievski ispunjava sve vaše kriterijume. Nova je, čista, uredna, super opremljena, ima klimu, besplatan wireless internet, blizu je jezera i što je najvažnije ima svoj čuvani parking. Gazda je vrlo gostoprimljiv, srdačan i u svakom momentu spreman da pomogne.
NOVE MFT: Prvi put u Beču - deo I i deo II, Drugi put u Beču - deo I, deo II i deo III,
"Eine kleine Nachtmusik", Schloßhof - deo I i deo II, Budimpešta.
Napisano: 01. Jun 2009 - 02:46
Pitanje samo koliko je problem odsesti tamo u sred sezone a znati da ideš na put jedan dan ranije :(
Ovu poruku je izmenio DraganV: 21. Dec 2010 - 15:03
Nije potrebno citirati ako se poruka odnosi na prethodni post

Danas smo stariji nego što smo ikad bili, ipak mlađi smo nego što ćemo ikada biti.
Napisano: 01. Jun 2009 - 09:12
NOVE MFT: Prvi put u Beču - deo I i deo II, Drugi put u Beču - deo I, deo II i deo III,
Napisano: 01. Jun 2009 - 12:19
Ali, možda se još predomislimo, to nije definitivno, a vredi kontaktirati i Antonia pre donošenja odluke.
Ovu poruku je izmenio dejzi99: 01. Jun 2009 - 13:51
Napisano: 01. Jun 2009 - 13:18
U tom smislu, nemam pojma kad tačno ću krenuti, pa samim tim ne mogu ni rezervisati ništa, mada mislim da je rezervacija bespredmetna na dan-dva ranije...
Nema veze, ima gde da se smetim kad uđem u Grčku..

Napisano: 01. Jun 2009 - 14:11
Ovu poruku je izmenio mirarbi: 01. Jun 2009 - 14:16
Napisano: 01. Jun 2009 - 14:33
Napisano: 14. Jun 2009 - 21:57
Jos jednom sve preporuke za Antonija!!
Ovu poruku je izmenio mirarbi: 26. Feb 2012 - 14:15
zabranjeno je postavljanje linka ka sajtovima koji se bave prodajom smeštaja za turiste
Napisano: 15. Jun 2009 - 12:01
prosle godine ste mi jaaaako pomogli oko pripreme za letovanje na Tasosu i od tada samo vama verujem. Ovo leto smo rezervisali za Ohrid. I ja sam preko Antonija resila smestaj, tako da se nadam da ce biti OK.
Uzela sam neki apartman koji se nalazi u Gradu, ali sada ne mogu se setiti kako se zove.
Kakvi su vam utisci sa te destinacije? Sta je sa plazama, hranom... Kakav je put do tamo.
Hvala na svakoj pomoci.
Veliki pozdrav
Ovu poruku je izmenio DraganV: 21. Dec 2010 - 15:13
Nije potrebno citirati ako se poruka odnosi na prethodni post
Napisano: 16. Jun 2009 - 11:33
Sve je dogovoreno bez problema, a 25% love smo mu unapred (na slepo) poslali preko vozaca redovne autobuske linije Beograd-Ohrid
Covek je skroz OK, zatekli smo upravo onakav smestaj kakvim ga je on opisao u nasoj e-mail prepisci...
A sto se samog apartmana tice, rec dve za one koji planiraju otici :
* 40 EUR-a dan (barem je bio prosle godine)
* stan od 60-ak m2
* veeeliiikaaa dnevna soba sa cetiri lezaja, kuhinjom & kuhinjskim stolom, klimom i televizorom
* odvojena soba sa jos dva kreveta
* prostrano kupatilo i hodnik
Glavna zamerka - samo jedan jedini orman
Ovu poruku je izmenio DraganV: 21. Dec 2010 - 15:14
zabranjeno je reklamiranje
Napisano: 01. Jul 2009 - 07:31
Jos jedna preporuka za Antonia.
Napisano: 07. Aug 2009 - 12:58
Još jednom, hvala Antonio!
Kada budemo ponovo išli u Ohrid, bez sumnje ćemo opet koristiti njegove usluge.
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0