Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Potos - izbor smeštaja

533 odgovora na temu

#466 srećan putnik

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:499
  • muški

Napisano: 01. Feb 2012 - 16:00

Pogledaj porukuBiljana 2302 @ 28. Jan 2012 - 15:44

A zašto misliš da tu dopire buka ??? :huh:

Vila odličnog kvaliteta je npr i vila Stela i blizini te.
Mirarbi je bila brža i navela par argumenata.

#467 teddi

svetski putnik

• Član
  • Poruka:2784
  • ženski

Napisano: 01. Feb 2012 - 18:59

Mira je već objasnila. Ja da dodam da sam bila u apartmanima i stvarno su moderni i nekako luksuzni. međutim pod bukom sam podrazumevala, žamor ljudi po terasam i u suterenu i na bazenu, dovikivanje itd. Terase su stvarno jedna do druge, meni smeta kad mi komšija gleda na terasu. koliko znam moji priajtelji prošle godine nisu imali nikakv problem za parking mesto, imali su pripadajuće mesto uz apartman.

#468 mirarbi

tasofilka

• Moderator
  • Poruka:7679
  • ženski

Napisano: 02. Feb 2012 - 21:14

Setih se da sam pored bazena tih apartmana videla natpis da je korišćenje istog zabranjeno od 14h do 17h, dakle u vreme kućnog reda.

#469 Igor1984

backpacker

• Član
  • Poruka:8
  • muški

Napisano: 03. Feb 2012 - 00:11

Planiram da iznenadim roditelje i posaljem ih na Tasos tacnije u Potos vila Laskarina, pa me zanima da li je neko bio u toj vili? Da li je Potos ok destinacija za starije? Pozdrav svima :cool: Jos samo da dodam da bih aranzman uplatio preko SABRE.

Ovu poruku je izmenio Igor1984: 03. Feb 2012 - 00:13

#470 teodosije

backpacker

• Član
  • Poruka:4

Napisano: 03. Feb 2012 - 03:25

Zdravo svima.
Zamolio bih sve koji su bili u hotelu Maria u Potosu da mi daju neke informacije.
1.Kakav je hotel, usluga i da li je bar blizu ovoga sto je na slikama? Posto na slikama izgleda fenomenalno.
2.Koliko je hotel daleko od plaze? Kakav je ulazak u more na tom delu plaze?
Hvala svima na odgovorima!

Ovu poruku je izmenio mirarbi: 09. Feb 2012 - 11:50
prečesto pominjanje imena agencije na ovoj i drugim temama

#471 mirarbi

tasofilka

• Moderator
  • ženski

Napisano: 03. Feb 2012 - 17:55

Pogledaj porukuIgor1984 @ 03. Feb 2012 - 00:11

Planiram da iznenadim roditelje i posaljem ih na Tasos tacnije u Potos vila Laskarina, pa me zanima da li je neko bio u toj vili? Da li je Potos ok destinacija za starije? Pozdrav svima :cool: Jos samo da dodam da bih aranzman uplatio preko SABRE.

Ta vila bi trebalo da je u najstrožijem centru. Ne znam kakva je, ali mi se čini da su je ovde na forumu svi hvalili.

Potos je pre za mlađe ljude zbog mnoštva kafića uz plažu, ali ako idu van špica sezone, kao moj tata, biće im super. Sve im je blizu, na dohvat ruke.

Pogledaj porukuteodosije @ 03. Feb 2012 - 03:25

Zdravo svima.
Zamolio bih sve koji su bili u hotelu Maria u Potosu da mi daju neke informacije.
1.Kakav je hotel, usluga i da li je bar blizu ovoga sto je na slikama? Posto na slikama izgleda fenomenalno.
2.Koliko je hotel daleko od plaze? Kakav je ulazak u more na tom delu plaze?
Hvala svima na odgovorima!

Ako je u pitanju hotel Maria nedaleko od crkve, trebalo bi da je OK, barem spolja tako izgleda. Blizu je centra, a do plaže nema ni 200 metara. Taj deo plaže i ulaz u vodu su prihvatljivi, a gužve nema kao u centralnom delu plaže.

Ovu poruku je izmenio mirarbi: 09. Feb 2012 - 11:50
prečesto pominjanje imena agencije u citatu

#472 Biljana 2302

svetski putnik

• Član
  • Poruka:4293
  • ženski

Napisano: 03. Feb 2012 - 18:35

Pogledaj porukumirarbi @ 03. Feb 2012 - 17:55

Potos je pre za mlađe ljude zbog mnoštva kafića uz plažu, ali ako idu van špica sezone, kao moj tata, biće im super.

I kao tvoja drugarica Bilja !!! :klap: :) :cvetak:

* * * Postavljena slika * * *

#473 Igor1984

backpacker

• Član
  • Poruka:8
  • muški

Napisano: 03. Feb 2012 - 23:44

Isli bi van spica polazak 17.06. Hvala na odgovorima pozdrav svima:klap:

#474 teddi

svetski putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 04. Feb 2012 - 15:52

Pogledaj porukuIgor1984 @ 03. Feb 2012 - 00:11

Igore, ja sam u toj vili boravila 3 puta, ima sjajnu lokaciju, solidne apartmane, posebno na drugom spratu su potpuno novi (Sabra je držala upravo taj sprat), ali pri tome mislim na veće apartmane, dvokrevetni su veoma mali. Glavna pozitivna karakteristika je predivan pogled na more, ukoliko dobiju apartman sa te strane. Međutim, za starije ljude ova vila ima dva velika minusa, prvi su strme stepenice (izvinajvam se ako su roditelji mlađi pa im ovo ne smeta), kao i buka do ranih jutarnjih sati od kafića koji se nalaze na minut od nje. Pozdrav!

P.S. Ja sam od ove vile odustala jer poslednji put (leto 2010) za 10 dana nismo imali NIKADA ni kap vode!

Ovu poruku je izmenio teddi: 04. Feb 2012 - 15:53

#475 mirarbi

tasofilka

• Moderator
  • ženski

Napisano: 04. Feb 2012 - 18:12

Ni kap tople vode ili ni tople ni 'ladne?

#476 teddi

svetski putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 04. Feb 2012 - 18:30

Pogledaj porukumirarbi @ 04. Feb 2012 - 18:12

Ni kap tople vode ili ni tople ni 'ladne?

Nikakve. Mislim, pomalo je kapljalo hladne, nedovoljno ni ruke da pereš! Donodili vodu sa drugih mesta, ili skupljali te kapi pa grejali na terasi na suncu pa se tako tuširali (čitaj polivali). Reč je o drugom spratu, gde je čak vlasnica naša žena. Žalili smo se svaki dan osoblju, kao i onoj beskorisnoj predstavnici Mileni i ništa. Tako sam odustala od svog inače omiljenog pogleda na more i Potos!

#477 tijanazdravkov

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 09. Feb 2012 - 02:16

Pozdrav teodosije
Mi vec godinama letujemo preko te agencije i zadovoljni smo. Od ove godine su poceli da rade i Tasos, pa bismo mozda i mi odlucili da promenimo mesto. Problem je sto su im sve vile rasprodate za sve termine koji nama odgovaraju, a i za vecinu drugih. :-( Rekli su nam u agenciji da ce ovih dana uzeti jos jednu vilu. O ovoj vili ne znam nista, posto nismo nikada bili na Tasosu, pa ne mogu da pomognem. A i mene interesuje kakvo je mesto Potos? Jel i suvise za mlade ili moze i za porodice sa malom decom? Prijatelji su nam preporucili kao mirno mesto, ali vidim da se pise da je malo bucno... Sve informacije bi mi dosta znacile...
Hvala unapred svima

Ovu poruku je izmenio mirarbi: 09. Feb 2012 - 11:48
prečesto pominjanje imena agencije

#478 mirarbi

tasofilka

• Moderator
  • ženski

Napisano: 09. Feb 2012 - 11:02

Potos je zaista malo mesto. Sam centar je bučan i pun ljudi kao u košnici, ali samo u top sezoni. Dalje od centra nije gužva ni na plaži, niti u samom mestu. OK je i za porodice sa decom ako izaberete vilu ili hotel u mirnom delu i ako ne gađate baš vrh sezone (mada možete i tada da idete, ako vam ne smeta gužva u večernjoj šetnji i ako vam je smeštaj van te gungule).

#479 mara m

backpacker

• Član
  • Poruka:5

Napisano: 09. Feb 2012 - 23:54

Pozdrav svim tasoslijama,
Potrebna mi je mala pomoc. Ove godine planiramo da prvi put letujemo na Tasosu. Razmisljamo da rezervisemo vilu Dora, pa bih vas zamolila ako je neko letovao u njoj ili zna bilo sta, da mi kaze svoje utiske. Isli bi sa dvoje male dece, pa mi je svaka informacija dragocena. Hvala!

Samo da dodam, da nebi bilo zabune, vila se nalazi u Potosu.

Ovu poruku je izmenio mirarbi: 10. Feb 2012 - 02:47
izbačena reklama

#480 gagaja

backpacker

• Član
  • Poruka:3

Napisano: 20. Feb 2012 - 15:23

Pozdrav svima i pitanje svima, koji znaju--vila Tula u Potosu? Ne Toula, nego Tula. Radi je Lui travel. Nemaju je u ponudi slikom i tekstom, vec samo u cenovniku, pa me kopka. Hvala puno.

Ovu poruku je izmenio mirarbi: 20. Feb 2012 - 16:19
nepotrebno citiranje

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0