Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Potos - izbor smeštaja

533 odgovora na temu

#31 irinastojanovski

backpacker

• Član
  • Poruka:7

Napisano: 08. Aug 2006 - 23:58

da li je neko bio u alexandra beach u potosu? kakvi su vam utisci? hvala.

#32 lekmaja

backpacker

• Član
  • Poruka:2

Napisano: 23. Feb 2007 - 00:15

Da li ste bili tamo? Ako jeste, kako izgleda, koliko je daleko od mora, kakva je plaza u blizini?

#33 janaj

backpacker

• Član
  • Poruka:3

Napisano: 23. Jun 2007 - 09:11

uplatitli smo potos preko perle i to vilu meandros ali u agenciji sem spoljašnje slike nemaju drugu sliku da nam pokažu ima li neko iskustva sa perlom i da li zna nešto o ovoj vili

#34 gnjavatorix

turista

• Član
  • Poruka:61
  • ženski

Napisano: 02. Jul 2007 - 12:20

Devojka i ja planiramo da idemo na Tasos u septembru. Na osnovu vasih komentara odlucili smo se za Potos kao odlicno mesto za bazu. Od vila u ponudi, slobodnih mesta ima jos u vilama Tula, Dukas, Eleni, Ranja, Stela, Hermes, Levedis. Da li mozda neko od vas zna nesto o ovim vilama, znaci kakav je smestaj, blizina plaze, buka, internet i sl.

Hvala unapred
J&T
gnjavatorix evolved from bilosta!

MFT: Greece 2008 (part 1)
MFT: Greece 2008 (part 2)

MFT: Messinia and 2 more...

#35 injac

backpacker

• Član
  • ženski

Napisano: 31. Jul 2007 - 18:58

Da li je neko letovao u vili Sirines u Potosu? MOlim vas za opis vile! Hvala.

#36 dejzi99

svetski putnik

• Član
  • Poruka:508

Napisano: 01. Aug 2007 - 03:29

Pogledaj porukuinjac @ 31. 07. 2007 - 19:02

Da li je neko letovao u vili Sirines u Potosu? MOlim vas za opis vile! Hvala.
Prošle godine smo letovali na Tasosu (iako u Limenasu) i bilo je to nezaboravno letovanje. Mislim da je smeštaj koji nude naše agencije solidan i da opisi uglavnom odgovaraju činjeničnom stanju. Zapazila sam da vilu Sirines radi Argus, a njihovi kapaciteti na Tasosu su sasvim o.k. Mislim da se nećeš razočarati, naravno ako tražiš mirno mesto za odmor bez večernje gungule i galame, jer Potos je upravo takav. Limenas je malo življi, pa smo se mi odlučili za tu varijantu po cenu za nijansu lošijeg smeštaja. Jer koliko se sećam, Potos zaista nudi atraktivnije objekte sa lepše uredjenim prostorom i komfornijim uslovima... Tako da greške nema.
Osnovni preduslov da se doživi Tasos na pravi način je posedovanje vozila (auto, skuter). Za svakog ko uživa u prirodnim lepotama to je ulaznica za zemaljski raj: predivne plaže, nestvarne skrivene uvale do kojih se stiže često neobeleženim stazama, smaragdna boja vode, mnogo borove šume, uz poneku tavernu ili kafić lociran baš na pravom mestu... Više nego dovoljno da ni jedan dan ne bude isti a da svi zajedno sačine sliku jednog nezaboravnog odmora :P !

#37 belluttak

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:219
  • ženski

Napisano: 01. Aug 2007 - 09:07

Injac,ako misliš na vilu Sirines u Potosu,a čini mi se da se pitanje odnosi baš na nju, onda to nije vila Sirines koju radi Argus, jer se ta Argusova nalazi u Limenasu.Provereno na njihovom sajtu.Ovu u Potosu radi Kompas i čini mi se Magico.Ja idem u vilu Sirines u Potosu i to sad u nedelju.Vila je fenomenalna, što mi je potvrdila naša devojka koja živi na Tasosu - kaže, njen favorit.Inače, vila je blizu "centra" Potosa (ako se to tako može nazvati, jer je baš malo mesto), a opet dovoljno sklonjena od buke.Ne znam koliko ti je bitno,ali ima bazen.Imam i neke sličice, pa ako želiš, mogu ti ih poslati na PP.

Ovu poruku je izmenio belluttak: 01. Aug 2007 - 09:17

#38 Turistkinja

backpacker

• Član
  • Poruka:48
  • ženski

Napisano: 01. Aug 2007 - 14:30

Ja sam samo prolazila pored. Izgleda stvarno bozanstveno...

#39 belluttak

iskusni putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 01. Aug 2007 - 15:49

Pogledaj porukuTuristkinja @ 1. 08. 2007 - 14:34

Ja sam samo prolazila pored. Izgleda stvarno bozanstveno...
Jupiiiiiiii :D

#40 dejzi99

svetski putnik

• Član
  • Poruka:508

Napisano: 02. Aug 2007 - 13:15

Ups, da, big mistake! Promašila sam potpuno :unsure: , ovo je zaista aranžman Kompasa za vilu u Potosu...
Svejedno, greške nema, verujem da će ti odmor biti "za pamćenje" a to je najvažnije B) ...

#41 injac

backpacker

• Član
  • ženski

Napisano: 08. Aug 2007 - 18:23

Belluttak hvala na informaciji ,to i jeste vila Sirines u Potosu preko Kompas-a Kragujevac. Kad se vratis javi kako je bilo. Mi idemo 26.08.

#42 robert

backpacker

• Član
  • Poruka:11

Napisano: 20. Dec 2007 - 09:59

DA LI JE NEKO BORAVIO U VILI SIRENES U MESTU POTOS??? :o
MOLIM VIŠE INFORMACIJA, I PONEKU FOTOGRAFIJU MESTA POTOS.
HVALA!!

#43 belluttak

iskusni putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 21. Dec 2007 - 11:24

Pogledaj porukurobert @ 20. 12. 2007 - 08:59

DA LI JE NEKO BORAVIO U VILI SIRENES U MESTU POTOS??? :o
MOLIM VIŠE INFORMACIJA, I PONEKU FOTOGRAFIJU MESTA POTOS.
HVALA!!
Ove godine u avgustu sam boravila u vili Sirines u Potosu i imam samo reči hvale za smeštaj i uslugu.Toliko nam se dopalo da smo aranžman od deset dana produžili na petnaest.Besprekorno je čisto, žena koja o svemu brine je na raspolaganju čitavog dana, ali tiha i nenametljiva,brine se i o tome da deca ne galame oko bazena u vreme popodnevnog odmora,sve se obavlja da gosti ni ne primete...čitava vila odiše ljupkošću...

#44 jabadabadu

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:249
  • nije upisan

Napisano: 22. Dec 2007 - 09:41

Koja agencija radi ovu vilu?

#45 robert

backpacker

• Član
  • Poruka:11

Napisano: 22. Dec 2007 - 15:28

Pogledaj porukujabadabadu @ 22. 12. 2007 - 08:41

Koja agencija radi ovu vilu?

Kao prvo zahvalio bih se belluttku na odgovotu, inače za sada sam našao ponudu preko NITRAVEL-A

BELLUTAK , MOŽE LI KOJA FOTKA MESTA POTOS, SVE ŠTO SAM PRONAŠAO NA INTERNETU NEJASNO.
KAKVO JE MESTO POTOS ŠTO SE TIČE SNABDEVENOSTI I KOLIKO SU U PROSEKU KARTE ZA MINIBUS DO LIMENASA, LIMENARIJE...
HVALA

Ovu poruku je izmenio robert: 22. Dec 2007 - 15:33

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0