Sporadi su lepi... nema šta..
Još lepši su čopori albanskih gastrbajtera koje sam sretao tamo....
Čitavi čopori cunjaju po plažama - oni koji ne rintače...
Bože, šta sam skrivio da to gledam na Sporadima...
Eh kako je lepa bila Grčka 1970tih godina - pre EU, pre evra, pre Alabanaca...
Dragi forumaši,
Zašto ne biste iskoristili slobodne dane koji vas sleduju i otputovali do nekog evropskog grada ili možda otišli na skijanje?
U zavisnosti od toga da li želite da uzmete jedan slobodan dan od vašeg godišnjeg odmora, ili tri , Putovanja.info za vas izdvaja najzanimljivije ponude. :)
Zašto ne biste iskoristili slobodne dane koji vas sleduju i otputovali do nekog evropskog grada ili možda otišli na skijanje?
U zavisnosti od toga da li želite da uzmete jedan slobodan dan od vašeg godišnjeg odmora, ili tri , Putovanja.info za vas izdvaja najzanimljivije ponude. :)
BISERI SPORADA - Skopelos, Alonisos... Informacije o biserima Sporada (osim Skiatosa)
Napisano: 19. jan 2012 - 22:55
trotter @ 18. jan 2012 - 16:14
Ako iščitaš temu, naći ćeš odgovore na sva pitanja, i više od toga. Kastani je peščana plaža,a Milia i Panormos šljunkoviti - ali ne i neudobni. Većina plaža na Skopelosu su šljunkovite. Skijatos ima mnogo više plaža, i to baš peščanih, ali, u sezoni-krcatih, što se, hvala Bogu, zasad ne događa na Skopelosu. U sezoni obično brod ide iz Volosa dva put dnevno, ali red vožnje zavisi od dana u nedelji. Nekad ide u Glosu, nekad u Horu, a u slučaju vetra može završiti i u Agnodasu. Obavezno staje na Skijatosu, a vožnja traje oko 3 i po sata. Postojala je i linija iz Agios Konstantinosa, ali njome nismo išli. Ovo su informacije iz 2010.godine.
Hvala, nisam imao vremena da bih iscitao sve komentare do sada.Ovo mi je bitno sto si napisao, a ostalo cu vec iskopati iz drugih komentara.Pozdrav.

Citiraj
Odgovori na ovo