Autoput ka Lefkadi
Napisano: 22. Jul 2011 - 07:17
ja bih isto izbegao parkinge u makedoniji, ali ima neko prenociste pre evzonija 20 -tak km, popova kula,nebi trebalo da su skupi.
to sa prenocistem za putu na lefkadu je prava stvar.
Ja sam prespavao u Metsovu, neverovatno mesto,treba ga videti bez obzira dali se ostaje na prenocistu ili ne.
Vidi se na jednom od izlaza iz tunela ,bliz je glavnog puta. Do mesta vodi novi put.
Inace je to njihov zimski centar za skijanje,na staze se ide autobusima 3 km,zimi naravno.
ja sam preko interneta nasao 4-5 hotela ,mislio sam da je to to, ali ih ima mnogo ,mnogo vise.
cene za 4 oro su od 60 - 100 eura, ali su hoteli stvarno prvoklasni.
ja sam imao, recimo kamin koji sam upalio jer je bilo 12 c uvece kad smo stigli i kadu sa hidromasazerima ,koja dodje odlicno posle voznje.
ujutru dorucak i za 3 sata si u apartmanu,laganom voznjom.
Napisano: 22. Jul 2011 - 09:17
Napisano: 23. Jul 2011 - 16:00
shonebg @ 22. Jul 2011 - 07:17
ja bih isto izbegao parkinge u makedoniji, ali ima neko prenociste pre evzonija 20 -tak km, popova kula,nebi trebalo da su skupi.
to sa prenocistem za putu na lefkadu je prava stvar.
Ja sam prespavao u Metsovu, neverovatno mesto,treba ga videti bez obzira dali se ostaje na prenocistu ili ne.
Vidi se na jednom od izlaza iz tunela ,bliz je glavnog puta. Do mesta vodi novi put.
Inace je to njihov zimski centar za skijanje,na staze se ide autobusima 3 km,zimi naravno.
ja sam preko interneta nasao 4-5 hotela ,mislio sam da je to to, ali ih ima mnogo ,mnogo vise.
cene za 4 oro su od 60 - 100 eura, ali su hoteli stvarno prvoklasni.
ja sam imao, recimo kamin koji sam upalio jer je bilo 12 c uvece kad smo stigli i kadu sa hidromasazerima ,koja dodje odlicno posle voznje.
ujutru dorucak i za 3 sata si u apartmanu,laganom voznjom.
Napisano: 23. Jul 2011 - 18:28
Napisano: 24. Jul 2011 - 23:13
Napisano: 06. Aug 2011 - 21:21
Ima preko 10 hotela koje sam opazio, tako da smestaj nije problem. Svaki hotel ima i svoj mini-parking.
BGD-Metsovo ima oko 815km. Za Metsovo se skrece odmah posle jednog od tunela, postoji velika tabla, kao i tri trake u tom tunelu, pa nece biti problem da se skrene na vreme. I prilikom ponovnog ukljucenja iz Metsova na auto-put se odmah ulazi u tunel sa tri trake.
Ima i u SAT patroli detalja
Napisano: 12. Aug 2011 - 23:33
Napisano: 12. Aug 2011 - 23:47
Naravno veliko je pitanje čakenja ne granicama i koliko i kakvih zaustavljanja imaš.
Ovom brzinom ume da se otegne i svih 14 sati

Danas smo stariji nego što smo ikad bili, ipak mlađi smo nego što ćemo ikada biti.
Uživajmo onda u ovom danu dok traje.....
Napisano: 10. Feb 2012 - 20:49
Napisano: 11. Feb 2012 - 01:52
Ja sam vozio Skopje-Lefkada 7 sati sosve pauze i 15min. na granice...racunaj + iz Beograda jos 4 sati to mu dolazi oko 11 preko sila 12 sati
Napisano: 12. Feb 2012 - 15:00
Vookela @ 10. Feb 2012 - 22:33
e hvala.
nadjoh online, ako nekome treba
http://www.grckainfo...-2011.---VIDEO-
Napisano: 08. Apr 2012 - 14:22
Ja i moja devojka zmo prosle godine isli kolima do lefkade! Imali smo strasnih problema u putu!
Kao prvo ne sipajte gprivo na manjim pumpama u makedoniji,jer te pumpe uglanom drze Albanci. Sipali su nam 40l benzina,a od toga je 80% bila voda. Mucili smo se sve do ulaska u grcku gde su nam dali neke aditive za gorivo,do tada nisamo mogli da se krecemo brzinom vecom od 30km. Ondah nam je na samom ulasku na lefkadu pukao kais,pomogli su nam ljudi koji rade na naplatnoj rampi,na pomoc smocekali skoro 10 sati. Srecom uplatili smo AMSS- osiguramje mada su nam oni najmanje pomogli,pa smo po povratku u beograd tuzili AMSS. Vodite racuna o ispravnosti vaseg vozila,putevi na lefkadi su jako krivudavi i auto mora da vam bude 100% isparvan! INace lefkada je najlepse mesto na kome sam bio, moja preporuka je ako ste mladi i volite privatne smestaje, da pogledate Vilu MARGARITU. Ljudi cija je vila su jao ljubazni i vode racuna o cistoci apartmana! I naravno jeko je veliki problem za parkiranje mogo je automobila, a mole je mesta za parking. Sta god da vas zanima slobodno pitajte!
Ovu poruku je izmenio mikap: 09. Apr 2012 - 10:58
Obrisan citat, direktan odgovor na post
Napisano: 08. Apr 2012 - 21:15
1. Ko ti dao tu informaciji da male pumpe sem Kumanovo drze Albanace, sto nije tacno, na putu ka Gevgeliji od Skoplja pa nadalje ne zivi ni jedan albanac tako info ti je pogresna, mozda su te ovi nasi-moji Makedonci zeznuli hehehehehe...
2. Jeste Lefkada je prekrasna bio sam i ja ovo leto tamu i tacnije isto ko i ti u Vilu Margaritu bilo je predivno, a auto parkirao na javni parking prva ulica desno od kuca pa opet desno vidi se i park. od nekih apart.
Ovu poruku je izmenio mikap: 09. Apr 2012 - 10:58
Obrisan citat, direktan odgovor na post
Napisano: 16. Apr 2012 - 12:21
BojanMKD @ 08. Apr 2012 - 21:15
1. Ko ti dao tu informaciji da male pumpe sem Kumanovo drze Albanace, sto nije tacno, na putu ka Gevgeliji od Skoplja pa nadalje ne zivi ni jedan albanac tako info ti je pogresna, mozda su te ovi nasi-moji Makedonci zeznuli hehehehehe...
2. Jeste Lefkada je prekrasna bio sam i ja ovo leto tamu i tacnije isto ko i ti u Vilu Margaritu bilo je predivno, a auto parkirao na javni parking prva ulica desno od kuca pa opet desno vidi se i park. od nekih apart.
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0