Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Autoput ka Lefkadi

755 odgovora na temu

#751 BojanMKD

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:373
  • muški

Napisano: 16. Apr 2012 - 16:19

Za malo promasili mi smo bili od 14.08. :)

#752 sasa84

backpacker

• Član
  • Poruka:32

Napisano: 30. Apr 2012 - 22:13

Ja sam prosle god. isao kolima...nisam imao problema sa gorivom u Makedoniji...dosta je bilo jeftinije nego u Grckoj i Srbiji tako da sam veci deo puta prosao sa makedonskim gorivom. Potrosnja je secam se bila smesna u odnosu na ono sto sam pre polaska izracunao. Tako da nemam sumnji u kvalitet. Pumpe nisam birao. Isao sam na Medzitlija granicni prelaz ne Evzoni. Put je OK...ima krivina ali je kvalitetan. Trebalo mi je uz neku laganiju voznju...100-120 kmh oko 13h sa odmorom. BG-Nidri...

Ovu poruku je izmenio sasa84: 30. Apr 2012 - 22:16

#753 zx6r

backpacker

• Član
  • Poruka:9

Napisano: 23. May 2012 - 22:53

Da li je neko sipao gorivo na pumpi koa se nalazi izmedju Makedonske i Grcke granice(Bogorodica-Evzoni) kod free shopa,prosle godine kad sam se vracali video sam tablu da na toj pumpi mogu da sipaju gorivo samo vozila koje nemaju tablice Eu,valda se ne placa akciza posto se pumpa nalazi u medju zoni i znatno je niza cena derivata,

#754 delboyfpn

turista

• Član
  • Poruka:92
  • muški

Napisano: 24. May 2012 - 18:11

auto gas na Lefkadi!!!
pumpa na izlazu iz sela Vlicho, samo 3km od Nidrija! ;-)

#755 drabin

turista

• Član
  • Poruka:53
  • muški

Napisano: juče, 22:46

Pogledaj porukudelboyfpn @ 24. May 2012 - 18:11

auto gas na Lefkadi!!!
pumpa na izlazu iz sela Vlicho, samo 3km od Nidrija! ;-)
Jel sigurno ovo za gas,ja prosle godine nisam nasao nigde na ostrvu?
bindra

#756 BojanMKD

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:373
  • muški

Napisano: juče, 23:15

Jeste tacno je ja krajem avgusta video i rekli su mi da ce proraditi pocetkom septemvra, tako ima lpg na lefkadi ovo leto :)

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0