Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

NEA KALIKRATIA

366 odgovora na temu

#331 obozavatelj

backpacker

• Član
  • Poruka:40

Napisano: 24. Jan 2012 - 11:46

Da bi proslo brze vreme do leta, moze li par predloga za izlete? Ne mnogo daleko, jer idemo sa detetom od dve godine, a zenski deo ekipe ce biti vec uveliko trudan. Hvala unapred!

#332 Andrijana78

backpacker

• Član
  • Poruka:24

Napisano: 24. Jan 2012 - 17:54

Pogledaj porukuBlum @ 09. Dec 2011 - 17:14

Rezervisali smo apartman u vili Dora. Planirali smo u Pefkohori kao i ove godine, ali sasvim slučajno je moj suprug video na netu ovu vilu, pa nam se baš zasvidela. Posle pročitanih komentara o mestu i vili bili smo još sigurniji da želimo baš to.
Blum, za koji termin ste rezervisali? Mi idemo 20. juna -01 jul... mozda se i vidimo

#333 smesko

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:408
  • ženski

Napisano: 24. Jan 2012 - 18:46

konacno se pokrenula i ova tema, u vise navrata sam gledala temu ali nije bilo novih kometara,i ja se nesto raspitujem za ovo mesto,deluje mi simpaticno,a ima i prednost blizinu Soluna,sto mi se jako dopada,takodje mi se dopada vila Dora,steta sto agencije ne rade 15 dana
andrijana78 i blum blago vama vi ste vec prelomili gde cete za letovanje :klap:

#334 Blum

backpacker

• Član
  • Poruka:18

Napisano: 24. Jan 2012 - 20:59

Mi idemo krajem avgusta.

#335 BojanMKD

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:373
  • muški

Napisano: 25. Jan 2012 - 00:55

Jedino dobro je sto je vrlo blize do Soluna sve ostalo ne valja, bezveze nije nesto narocito sredjeno,takvo je mesto gde ima branove i more je mutno...Meni je dobro kad idem u Solunu na jedan dan na soping i popodne skocim do Kalikratia da se okupam jednom u moru, a za letovanje nikad ne bi isao.
Jos par km dalje je Halkidiki gde je znatno bolje :)
To je moje licno misljenje ali o ukusima se ne prica :)

Ovu poruku je izmenio BojanMKD: 25. Jan 2012 - 01:01

#336 smesko

iskusni putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 25. Jan 2012 - 18:13

bojaneMKD imas li neke slicice mesta, posto ides tamo cesto,nema ih nesto previse na forumu i u foto-turama

tacno da o ukusima ne treba raspravljati, a opet i sve zavisi sta ko ocekuje od letovanja, i na kraju kakve su mu f.mogucnosti

slobodno nam pisi i mane i prednosti,nove informacije su uvek dobrodosle :)

Ovu poruku je izmenio smesko: 25. Jan 2012 - 18:14

#337 BojanMKD

iskusni putnik

• Član
  • muški

Napisano: 26. Jan 2012 - 22:56

Prvo, finansiski mogucnosti nemaju veze time sto Severna Grcka gore dole cene su iste :) Dal ides Halkidiki, Kalikratia il Pieria (leptokarya, paralia sl.) sve ti je isto sto se tice cena...

Drugo nije mi se svidelo to sto ako ima malo vetra more je tamno i bez veze,a i plaza nije nesto narocito.

Samo mesto je onako samo kuca par prodavnica i ulice su im krs, a o parking da ne pricam...Zadnji put bio sredina septembra i vrtio sam 5-6 puta da nadjem mesto i kad sam nasao proslo je 1 sat :D zamisli kako
je u jul i avgustu :)

Evo sad i prikacaim slike :)

A da prednost je jedino sto je Solun blizu :)

Evo nesto sa plaze samo mesto nisam slikao jer i nema nesto posebno za slikanje :)

Moj predlog kad vec vozite iz SRB do Kalikratia jos 50-100km dalje je Halkidiki (Kasandra i Sitonia) gde je bolje, a cene su iste :)

Postavljena slika

Postavljena slika

Postavljena slika

Ovo je cela plaza,kad je puna je prevelika guzva,

Postavljena slika

Postavljena slika

Ovu poruku je izmenio mikap: 27. Feb 2012 - 12:18
spajanje poruka

#338 smesko

iskusni putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 27. Jan 2012 - 00:24

bravo za slicice :klap: bas si brz
i hvala za komentare,jos sam u biranju mesta za odmor, ali cula sam dobre kometare o ovom mestu ,pa je tako i krenulo raspitivanje

ima jos vremena do mora,ali stvarno uzimvam u gledanju ponuda,opisa, slika ...

slazem se da je sitonije sigurno lepsa po plazama,ali cini mi se da je steta ici tamo bez auta,tako da gledam aranzmane gde ima bus varijanti

da ne idem u off - hvala jos jednom za slicice, i slobodno ti nama pisi,cega god da se setis,svakako ce koristiti :)

#339 obozavatelj

backpacker

• Član

Napisano: 27. Jan 2012 - 10:25

Mi vec uplatili za pocetak juna. Nadam se da nece biti bas toliko hladno i da cemo se okupati u moru . Izbor je pao bas na ovo mesto upravo zbog blizine Soluna, da ukoliko bude hladnijih dana imamo izbor sta da radimo. Inace, Smesko, prosle godine smo bili na Sitoniji, prelepe su plaze i more, ali nikako nije za bus varijantu.

#340 smesko

iskusni putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 27. Jan 2012 - 19:51

pametno,pa i ako neki dan bas i ne bude za kupanje, a zelim vam da vam svi budu ;) skoknete do Soluna, i upotpunite odmor, a u Solunu nikako ne moze biti dosadno,
a za Sitoniju, pa bas tako, bez svojih kola bi se zakopali u jedno mesto i nista ne bi iskoristili kako treba,a mom dragom je muka od auta, jer sluzbeno dosta vozi,svakodnevno,i onda zelim da ga bar na moru postedim bilo kakvog vozanja, i da mu more stvarno bude odmor

Ovu poruku je izmenio smesko: 27. Jan 2012 - 19:52

#341 BojanMKD

iskusni putnik

• Član
  • muški

Napisano: 28. Jan 2012 - 02:29

A planiras da ides sa bus...pa sta mogu ti rec, ondak mozes recimo Paralia mi je mene bolje i riva je interesanta, ako ste u mogucnost mozda i Parga na jonsko more ima dobri i jeftini ponuda narocito u junu :)

Vidi mozda sam i malo skeptican zbog toga sto meni je more od Skoplje 3 sati voznja i idem na vikend pa mozda je meni dosadno, ali zato na Jonsko more mi je bilo super i u Hrvatskoj, znas kako je gde ides cesce dosadi ti :D

#342 smesko

iskusni putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 28. Jan 2012 - 13:58

moguce i da je to u pitanju,jer ti je onda mesto poznato,pa ti se zato cini kao dosadno, ali blago tebi kad si tako blizu mora

paralija mi se nesto nije dopala,do duse videla sam je samo na jedan dan,bila sam u septembru, i tad je bila prepuna,a mogu da zamislim kako je u sezoni

za nea kalikratiju jos uvek nisam nista uplacivala,izvesno je da bi isla u septembru,pa sad jos razgledam

#343 BojanMKD

iskusni putnik

• Član
  • muški

Napisano: 28. Jan 2012 - 14:47

Ako vec ides u Septembru i to bez auta vidi ponude za Parga na jonsko more, cene su veoma povoljne, a mesto je prelepo :)

ja bi vise voleo da mi je Jadran blize ali to je to i vako se ne zalim :)

Ovu poruku je izmenio BojanMKD: 28. Jan 2012 - 14:48

#344 leta

backpacker

• Član
  • Poruka:3

Napisano: 27. Feb 2012 - 00:48

Mi smo bili prosog leta pocetkom avgusta hotelu alkyonis*2 imali smo PP s tim sto je vecera bila u hotelu Mykonos paradis koji je bas na kraju mesta, ima jedno 10 min pesice sporim hodom sa malom decom. Dprucak i vecera su bili bas ok. Sve je na principu svedskog stola i ima dosta raznovrsnog. mana je sto za veceru mora da se porani jer kasnije ponestaje a ne dopunjuju bas sve, pa se moze desiti da ostanete bez voca, deserta i sl.
Mesto je malo, sa jednom ulicom za setnju sa kaficima, tavernama, radnjicama, dosadno mesto. Plaza je ok. sem kad se navuce ova travuljina sa slika koje neko postavio i ima talasa, pa se cesto desi da se popodne ni ne okupate ako imate malu decu. Mana je jos sto do plaze se spustate stepenicama pa onda stazom do lezaljki sto je nezgodno ako imate malu bebu i kolica. Voda je hladnjikava bila i u avgustu, a cula sam da su neki poznanici bili u junu i bas je bila ledena.
Jedina prednost, ako ste kolima, je blizina Soluna pa se moze skoknuti ako je ruzan dan za plazu.

#345 obozavatelj

backpacker

• Član

Napisano: 27. Feb 2012 - 11:38

Leta, kakva je plaza ispred Myconosa i koliko ima od hotela do plaze. Rekli su mi da ispred hotela ima neki parkic i brdo, ali ne mogu da zamislim bas tu razdaljinum. Na nasim sajtovima stoji da je to 100m, a na nekim stranim 300m, pa kome je verovati?

Broj korisnika koji čitaju temu: 2

Članovi: 0, gosti: 2, skriveni članovi: 0