obozavatelj @ 11. Apr 2012 - 08:21
NEA KALIKRATIA
Napisano: 05. May 2012 - 13:35
Napisano: 17. May 2012 - 10:54
gde ste vi uplacivali, kad ko ide, dajte neku preporuku
Napisano: 17. May 2012 - 13:07
Mi smo odustali od agencija jer nismo mogli da usaglasimo vreme...ako idemo ove godine idemo kod naseg dragog prijatelja....drugara...brata....Lole.On je inace lik koji prodaje krofne na plazi a nas je covek i ima apartmane...ako kojim slucajem nema mesta kod njega idemo da sami trazimo mada ima i agencija koje izdaju apartmane(mada su malo skuplji)....pozdrav!
Napisano: 17. May 2012 - 18:32
hahaha - prosle godine smo izmerkali vilu Dora i zvali odmah po Bozicu i vec tada je bila PRODATA SVE DO POLOVINE JULA. Sada sam je rezervisala jos u decembru za jun.
Jos ove godine idemo agencijski a kasnije mislim da moze da se preko interneta ili na licu mesta mogu naci dobre vile.
Iznenadila sam se sta sajt grcka info nudi za male pare.
Napisano: 20. May 2012 - 18:37
Ljudi, malo da vas gušim opštim stvarima. Prvi put sam se registrovao na nekoj društvenoj mreži. Valjda je i ovaj forum nešto slično. Ovo je sjajno. Porodično već 10 g. uzastopno idemo u Hanioti. Svake godine isto, lepo... sunce, more, plaža sunčanje, kupanje, itd, ali i svake godine sve veća gužva. Valljda se pročulo pa naši navalili sve više. Sad je baš postalo pretesno, malo mesto, dve tri ulice, pa sad znamo svaki kamen. Vlasnici restorana i butika nas već uveliko prepoznaju, staju i pričaju sa nama. Ali se apartman "ofucao". Gazdarica ima zmije u džepu, pa ne bi baš da plaća krečenje i sredjivanje. A kuhinja prljava, nije oribana kako treba bar 5 god. Iz razloga diskrecije neću mu namerno pominjati ime. A bio je prelep, ušuškan, a u samom centru Haniotija. Ali dosadilo. Malo bi da promenimo, pa i po cenu da se zeznemo. Razmišljam, N Kalikratia je bliže, manje se vozi (onim uskim lošim putem i gužvom do Haniotija).
A sada konkretno o N Kalikratia. Čitam ove silne komentare, pa sam zbunjen. Pa nije valjda toliko katastrofalno loše? A mi već uplatili 20 dana u avgustu (kao i uvek). Hotel Aqua Mare, koji niko ne pominje. Kažu da je nov, otvoren 2009. god. Nema ga ni na Google Earth, niti na Booking.com-u, mislim lokacijski. Da li je neko bio u njemu? Da li može da mi objasni gde je tačno? Kakav je ? A‚ restorani, klopa, poslastičarnice, plaže, itd. Znam, znam da o tome već ima i nešto sam na ovom forumu već i pročitao. Pa ide se na odmor... Za Solun znamo sve. Bili do sada sto puta. Kao i za Cosmos. Unapred hvala na informacijama.
Željno očekujemo odgovore, a dotle veliki pozdrav
Ovu poruku je izmenio KOKSON: 20. May 2012 - 19:25
Napisano: 21. May 2012 - 07:54
Broj korisnika koji čitaju temu: 2
Članovi: 0, gosti: 2, skriveni članovi: 0