Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Rodos

• Zaključana tema Tema je zaključana
51 odgovora na temu

#46 deki011

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:262

Napisano: 30. Aug 2006 - 01:48

E pozdrav medo,vratio sam se.Utisci su vise nego povoljni,ali krenimo redom.Sto se samog Falirakija tice cinjenica je da je to party-town,dakle sve je podredjeno zabavi.Bezbroj kafica,barova diskoteka,lunapark,mogucnost voznje kartinga i sl.Posebno bih pomenuo da su i cene u samom mestu pristojne-veliko pivo u proseku 2 evra,kokteli od 3 evra,neskafa 1.5-2 evra itd.Ipak cinjenica je da je to zabava za uzrast 18-30(ili manje)godina.Plaza je dobra,ima gomila kafica uz plazu,mogucnosti za brojne sportove na vodi a cesto se nocu organizuje i beach party stim da je ulaznica za to zadovoljstvo paprenih 15 evra.Ko zeli zabavu moze potraziti i u gradu Rodosu,najzivlje je u starom gradu ali tamo malo pivo po kaficima tesko da se moze naci ispod 5 evra a po klubovima i diskotekama pitaj boga(nisam zalazio).
Apartmani Steves su po meni,a pogotovo obzirom na cenu,veoma dobri.U bukvalnom smislu na par desetina metara od plaze,a isto toliko ima i do bar streeta i sto je takodje bitno-nema galame.
Ipak treba imati u vidu:apartmani na spratu su dvokrevetni a u prizemlju 2+1 i jedan cetvorokrevetni.Mnogo su bolji apartmani na spratu jer imaju balkon dok oni u prizemlju nemaju.
To bi u najkracem bilo to,pa ako neko ima jos neko dodatno pitanje samo napred.Pozdrav svima

#47 meda

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:205
  • ženski

Napisano: 30. Aug 2006 - 15:45

Drago mi je da si se lepo proveo.

Da li si zadovoljan sa Relax agencijom. Mene malo buni sto nema slika apartmana (sobe i ostalo) u katalogu. Ja sam bila u S. George u Sidariju - Krf i apartmani su prelepi, da li su i ovi slicni tome ako imas naravno katalog.

Meni se svidja hotel Bayside - Ialisos. Da li mi mozes nesto reci o tom mestu i da li je neko bio sa tobom u grupi a bio u tom hotelu? Da li ima nekih negativnih iskustava sa hotelima preko Relaxa vezano za Rodos.

Kad ste imali let? I da li si isao na neke izlete sa Relaxom.

U katalogu kazu da 4 ap. ima dve sobe i terasu da li je to istina.

#48 Alexia

svetski putnik

• Član
  • Poruka:618
  • ženski

Napisano: 31. Aug 2006 - 08:36

Prosle nedelje sam dosla sa Rodosa, pa mozda mogu da ti odgovorim na neka pitanja. Ja sam bila smestena u gradu Rodosu. I ja sam se prethodno raspitivala za hotel Beyside i posto sam pronasla sve najgore o njemu, odustala. Bukvalno, ljudi su se zalili na sve, hotel, hrana, plaza...Inace ako ti je bitna plaza, nemoj da ides na zapadnu stranu ostrva tj. mesta Ixia, Ialisos, jer tamo strasno duva vetar i more uopste nije za kupanje, pa ćeš morati da ides na istočnu kolima da se iskupas.

#49 zixon

turista

• Član
  • Poruka:59

Napisano: 31. Aug 2006 - 09:00

Mogu reci da sam se prosle nedelje vratio sa Rodosa. Bio sam u hotelu Kypriotis. Sjajno sam se proveo. Cene su ok. Obavezno uzmite rent a car da obidjete ostrvo. Sto se tice hotela super, hrana i ostalo menjaju posteljinu i peskire svaki dan.

#50 meda

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:205
  • ženski

Napisano: 31. Aug 2006 - 17:52

Alexia @ 31. Aug 2006. 08:36

Prosle nedelje sam dosla sa Rodosa, pa mozda mogu da ti odgovorim na neka pitanja. Ja sam bila smestena u gradu Rodosu. I ja sam se prethodno raspitivala za hotel Beyside i posto sam pronasla sve najgore o njemu, odustala. Bukvalno, ljudi su se zalili na sve, hotel, hrana, plaza...Inace ako ti je bitna plaza, nemoj da ides na zapadnu stranu ostrva tj. mesta Ixia, Ialisos, jer tamo strasno duva vetar i more uopste nije za kupanje, pa ćeš morati da ides na istočnu kolima da se iskupas.
U kom si hotelu bila i preko koje agencije

#51 Alexia

svetski putnik

• Član
  • Poruka:618
  • ženski

Napisano: 31. Aug 2006 - 18:42

Bila sam u hotelu Alexia, 3* preko Belvi travela. Oni i Robinson imaju istu ponudu i zajedno rade. Agencija je bila korektna, ali hotel je srednja zalost. Realno je 2+ zvezdice. Nalazi se 50m od plaze na zapadnoj strani grada, 10tak min. do spica, tj. Eli plaze koja nema talase. Soba je skromna, kupatilo ok velicine, ali staro. ND varijanta, standardna. Nije lose, ali ako ocekujete hotel sa 3* razocaracete se.Po mom misljenju jako je losa ponuda hotela sa 3* na Rodosu kod nasih agencija. Ima par sumnjivih sa 2*, pa onda Alexia i dalje su preko 700e od 4*.Ne znam do koliko love trazis. Lep je Kypriotis 3* u gradu Rodosu, ali ima malo vise da se ide peske do Eli plaze. Moja koleginica je bila u Blue Bays u Falirakiju i super je. Sve zavisi sta te zanima...plaza ili provod...

#52 zixon

turista

• Član
  • Poruka:59

Napisano: 01. Sep 2006 - 08:25

Bio sam u periodu od 12.08.-23.08.2006. god. u hotelu Kypriotis sa 3*. Sve je ok. Sobe su prostrane imaju veliku terasu i kupatila su ok. U hotelu je sve cisto. Dosta ima Britanaca i Norvezana. Jeste udaljen od plaze Eli negde oko 20min. laganog hoda. Hrana je takodje super. Dorucak je jednolican, dok za veceru ima kineske, talijanske i grcke vecere. Na recepciji hotela ima rent a car agenicija preko koje sam uzimao auto, dotera auto ispred hotela i kreces u avanturu, uvece ga ostavis ispred hotela. Oni dolaze po njega i to je to. Treba obratiti paznju u agencijama hoce da se dogovoris sa njima i narucis auto manji a oni te zovu u minut do 12 i kazu da auto mali nema pa ni nude auto koji je skuplji za 20eura. Dnenvno iznajmljivanje auto manjeg je 40 E. Najskuplja agencija je DRIVE kod nje je dnevno 58Eura.

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0