Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Romantican vikend

• Ne možete pisati na ovoj temi
9 odgovora na temu

#1 no name

backpacker

• Član
  • Poruka:3

Napisano: 17. Nov 2008 - 12:34

Pomozite,molim Vas...Provodim sate i sate na netu trazeci nesto sto nikako ne mogu da nadjem.Zelela bih jedan romantican vikend u Novom Sadu ili u blizini-petak uvece nam je godisnjica braka pa bih da odemo na neko lepo ,neizvikano,ne-preskupo mesto...sve sto trazim je:lepa vecera(u restoranu u kome nismo jedini gosti (kao sto nam se jednom desilo u dvorcu Dundjerski-koji je inace prelet-ali bilo je malo jezivo),malo muzike,spavanje..Ne mora biti ni sve na jednom mestu ali pozeljno je da je blizu..Prijatelji su mi predlagali i ove spa centre ali sve sto sam nasla na netu je na mestima koja mi se ne svidjaju za ovo sto mi treba...uvek postoji mogucnost da nisam nesto videla...Predlazite,28.novembar je blizu....

#2 slatkiš

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:279
  • ženski

Napisano: 17. Nov 2008 - 13:14

Zavisi šta smatraš pod romantikom Postavljena slika predlažem jedan od salaša u okolini Novog Sada...137 svakako i uvek ! pogledaj temu o salašima pa razmisli o tome Postavljena slika

Ovu poruku je izmenio ljerka: 13. Jul 2011 - 05:51
obrisan citat, direktan odgovor na post

#3 no name

backpacker

• Član

Napisano: 17. Nov 2008 - 13:59

Ha,ha,hvala...Nema mesta na salasu 137,svadba(jos neko je izabrao ovaj tako nepopularan datum da se tada venca....)Nema ni na salasu 84,oni su izgleda najpopularniji a i smestajni kapacitet je mali...
Dobro pitanje o romantici...svece,lepa muzika,vino,atmosferu stvaraaju ljudi ali nije na odmet da vec bude romanticna,...salim se ,hvala

Ovu poruku je izmenio ljerka: 13. Jul 2011 - 05:51

#4 shamandalie

backpacker

• Član
  • Poruka:39
  • ženski

Napisano: 17. Nov 2008 - 19:14

Idealno mesto za takvu romanticnu svecanost su Sremski Karlovci....Istorijsko mesto sa mnogo divnih crkava i vecera u hotelu Dunav bas na obali Dunava....Razmisli o tome.

#5 no name

backpacker

• Član

Napisano: 18. Nov 2008 - 00:25

pogledala.hvala,veoma je lepo,razmislicu...
da li je neko bio u ""Ribarevom snu""(prenociste i restoran) u Novom Sadu?nasla sam ih na sajtu Virtuelni grad...Lepo izgleda ali ne znam nikog ko je bio tamo...

Ovu poruku je izmenio ljerka: 13. Jul 2011 - 05:52

#6 shamandalie

backpacker

• Član
  • Poruka:39
  • ženski

Napisano: 18. Nov 2008 - 00:47

Bojim se da je to samo na sajtovima, jer sam cula da su mnogi takvi "konaci" u principu raspad.
Druga romanticna lokacija je takozvano Ribarsko ostrvo na Dunavu, gde imaju apartmani i nekoliko jako lepih restorana i mesta za veceru.
Evo pogledaj kako to izgleda:http://www.mojdunav.com/?q=system/files/images/ribarsko_ostrvo.preview.jpg

#7 dimitrije

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:276

Napisano: 18. Nov 2008 - 19:29

-PALIĆ- Pogledaj sajt: www.maestoso.co.yu
Bio tamo u maju proš.godine,istim povodom,odlično se proveo,usluga odlična,cene umerene,blizu je i lepa Subotica,jedino ti godiš.doba nikako ne ide na ruku,pa može da ti pokvari ugođaj.

#8 Margarita

putnik

• Član
  • Poruka:183
  • ženski

Napisano: 19. Nov 2008 - 00:24

Cao.

Evo ti nekoliko predloga...

Hotel Norcev na Fruskoj Gori, ima i bazen, pa je to dodatna prednost, info na sajtu:
hotel-norcev-fruska-gora.booking-hotels.biz/

Perkov salas, nalazi se u selu Neradina, vise informacija, recimo u ovom clanku
http://www.b92.net/i...s/arhiva20.html

Zobnatica, sajt www.zobnatica.co.yu/

Cvetni salas, samo malo dalje, tj. kod Subotice, sajt www.maestoso.co.yu/cvetni_salas/

Ima jos, ne mogu da se u momentu setim, mozda kasnije.
Cestitam vam godisnjicu, i mislim da je kratak put idealan nacin da se ona proslavi.

#9 srcetova_srcetina

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:393
  • ženski

Napisano: 10. May 2009 - 20:57

osim salasa, Fantasta moze i hotel Norcev na Fruskoj Gori
.
I mi smo isli tamo za godisnjicu, a i bas je tad pao prvi sneg, pa je bilo super.
Hotel je ok.
Jedino sto morate da imate auto, drugacije ne moze da se stigne.
put od NS do planine je prilicno los.
Postoje dva nacina da se stigne iz Beograda.
Najbolje je da se pozove hotel, oni ce ljubazno da objasne.

Ovu poruku je izmenio dinaa: 10. May 2009 - 21:43

#10 VOJVODJAN

backpacker

• Član
  • Poruka:7

Napisano: 05. Jun 2009 - 12:07

Preporučio bih Vam Čardu Floridu u Bačkoj Palanci , na 40 km od Novg Sada - prelep ambijent Dunava, tamburaši , imaju bungalove . . .

Ovu poruku je izmenio VOJVODJAN: 05. Jun 2009 - 12:09

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0