Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

- - - - -

Infomation About KUŞADASI

15 odgovora na temu

#1 KUŞADASI INFO MANAGER

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 19. Oct 2008 - 00:57

HI SIRBIAN FRIENDS.I'M LIVING IN KUŞADASI.THIS YEAR I HAD LOTS OF GOOD FRIENDS FROM SIRBIA.FOR THAT REASON IF YOU WANT TO KNOW ABOUT HOTELS,MOTELS,SIGHTSEEING,BEACHES,BAR,DISCO AND PUB IN KUŞADASI YOU CAN ASK ME EWERYTHINGS...
:kez: :kez: :kez: :kez: :kez: I'M HERE FOR YOUR QUESTION...

#2 Roli

kosmopolita

• Moderator
  • Poruka:5052
  • muški

Napisano: 20. Oct 2008 - 13:35

HI! Welcome to this forum! I think you will have a lot of question,after new year! :)

See U!

#3 tijanica

backpacker

• Član
  • Poruka:5
  • ženski

Napisano: 30. May 2009 - 11:09

Hi! I want visit Kusadasi this summer with my boyfriend. Can you help me about hotel? There is meny hotels and I am confused :D I hope that you help me :)

#4 Green_eyes

backpacker

• Član
  • Poruka:4
  • ženski

Napisano: 31. May 2009 - 12:43

Hi! Since you're so eager to help us all who want to go to Kusadasi, I'll ask you few things. Any advice is more than helpful. 

I'm planning to go there this summer with a friend of mine, in August, and I would like to know what would you rccommend regarding hotels, places and all the rest in genaral? Do you know anything about hotels ALBORA and MINAY? I'm thinking to stay in one of them. Would like to hear your reviews, if possible. 

Thanks in advance!  :)

#5 woow13000

backpacker

• Član
  • Poruka:14

Napisano: 04. Jun 2009 - 22:21

Pogledaj porukuGreen_eyes @ 31. 05. 2009 - 12:43

Hi! Since you're so eager to help us all who want to go to Kusadasi, I'll ask you few things. Any advice is more than helpful. 

I'm planning to go there this summer with a friend of mine, in August, and I would like to know what would you rccommend regarding hotels, places and all the rest in genaral? Do you know anything about hotels ALBORA and MINAY? I'm thinking to stay in one of them. Would like to hear your reviews, if possible. 

Thanks in advance!  :)

hı! ı thınk bater you choose ALBORA . Beacuse new buıldıng and close the see...

#6 woow13000

backpacker

• Član

Napisano: 04. Jun 2009 - 22:26

Pogledaj porukutijanica @ 30. 05. 2009 - 10:09

Hi! I want visit Kusadasi this summer with my boyfriend. Can you help me about hotel? There is meny hotels and I am confused :D I hope that you help me :)

How many stars would you like hotels? KAZİİİİİ... :D

#7 Alejandra

svetski putnik

• Član
  • Poruka:612
  • ženski

Napisano: 05. Jun 2009 - 09:21

Pogledaj porukuwoow13000 @ 4. 06. 2009 - 22:21

Albora is close to sea but not too close to the beach, and this hotel is on the lıttle hill. For same money you can choose other hotels and better location.

Arkadaşımıza selam söyleriz :D

#8 Ira

turista

• Član
  • Poruka:59
  • ženski

Napisano: 05. Jun 2009 - 16:10

Alejandra samo ostro   :D

#9 Alejandra

svetski putnik

• Član
  • Poruka:612
  • ženski

Napisano: 05. Jun 2009 - 22:39

Pogledaj porukuIra @ 5. 06. 2009 - 16:10

Alejandra samo ostro   :D

Rekla sam mu da mi pozdravljamo prijatelje (Turke), mislila sam na sve nas sa foruma :bez-zuba: i naravno ocekujemo sto vise informacija o hotelima kao i o desavanjima u Kuşadasiju :D

#10 bgd_boy

backpacker

• Član
  • Poruka:19
  • muški

Napisano: 05. Jun 2009 - 23:30

Pogledaj porukuwoow13000 @ 4. 06. 2009 - 22:21

Do you have more information about this hotel cause I am staying there this summer? Such as room, cleanliness, pool...
Thanks a lot...

#11 Roli

kosmopolita

• Moderator
  • muški

Napisano: 05. Jun 2009 - 23:51

Ljudi zar ne vidite,da se dotična persona pojavila jedan jedini put na forumu prošle godine??? Uzalud postavljate tu pitanja,ali makar vežbate engleski jezik! :bez-zuba:

#12 woow13000

backpacker

• Član

Napisano: 06. Jun 2009 - 11:32

Pogledaj porukuAlejandra @ 5. 06. 2009 - 09:21

Albora is close to sea but not too close to the beach, and this hotel is on the lıttle hill. For same money you can choose other hotels and better location.

Arkadaşımıza selam söyleriz :D

Laydes BEACH .. ALBORA AND LAYDES BEACH 250.M .

#13 Ira

turista

• Član
  • Poruka:59
  • ženski

Napisano: 06. Jun 2009 - 14:39

Cao Alejandra...Znam sta si napisala na turskom..nego sam mislila na onaj deo gde mu ti kazes da odlicno znas gde se nalazi hotel,i da ne moze da nas zeza....Samo napreeeddd... :D  

Nece im biti sve jedno kada vide da znas odlicno turski  :D

Pozdravvv :srce:

#14 Green_eyes

backpacker

• Član
  • Poruka:4
  • ženski

Napisano: 07. Jun 2009 - 14:37

Pogledaj porukuRoli @ 5. 06. 2009 - 23:51

Ljudi zar ne vidite,da se dotična persona pojavila jedan jedini put na forumu prošle godine??? Uzalud postavljate tu pitanja,ali makar vežbate engleski jezik! :bez-zuba:

Da, to sam i ja skužila, ali 'dotična' osoba se trebala držati dogovora kad je već svojevoljno ponudila usluge svojevrsnog "turističkog informatora". 

#15 Roli

kosmopolita

• Moderator
  • muški

Napisano: 07. Jun 2009 - 14:49

Pogledaj porukuGreen_eyes @ 7. 06. 2009 - 14:37

Da, to sam i ja skužila, ali 'dotična' osoba se trebala držati dogovora kad je već svojevoljno ponudila usluge svojevrsnog "turističkog informatora". 
Na žalost ali je tako! Mislim da bi ova tema možda i trebala biti zatvorena,jer ne vidim nejn smiamo!

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0