Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

ASPROVALTA

402 odgovora na temu

#376 Biljana 2302

svetski putnik

• Član
  • Poruka:4293
  • ženski

Napisano: 14. Nov 2011 - 23:18

Iskreno Danka to ne znam !!! :blush: :srce:
Sada ćemo da potražimo pomoć!!!

Vidim o tome pisano na sledećem linku:
http://forum.krstari...p/t-479340.html

* * * Postavljena slika * * *

#377 smesko

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:408
  • ženski

Napisano: 15. Nov 2011 - 01:20

danka pogledaj 2.stranu ove teme 25-26 poruka , -evo link manastir
neko je napisao da je isao peske, tako da ces se sigurno snaci

#378 mikap

svetski putnik

• Moderator
  • Poruka:3893
  • ženski

Napisano: 15. Nov 2011 - 09:17

Pogledaj porukudanka87 @ 14. Nov 2011 - 22:40

Neopisivo mnogo hvala na tako detaljnim informacijama. Mozes li mi reci samo da li je autobuska stanica, gdje mogu sacekati taj bus za Asprovaltu, u blizini aerodroma u Solunu, posto dolazim avionom?U pitanju je manastir Sveta Lidija, nalazi se oko 5 KM od Asprovalte.

Moraš prvo ići do Soluna, sve ima na sajtu koji vam je Bilja okačila. Ja nisam bila tamo, tako da vam ove informacija samo kopiram sa sajta K.T.E.L
Evo stranice na sajtu koja govori o tome, pa na dnu strane : http://www.ktel-thes...emid=94&lang=en
Evo i to isto izvučeno ovde:

Our terminal in Thessaloniki is at Giannitson street, nr.194.
From the international Thessaloniki airport called "MACEDONIA" you have to take
the local bus nr. 78 "AIRPORT - intercity bus terminal (KTEL)".
You will be in 40' minutes at our station. Ticket on local buses cost 0,80 euro or 0,90 onto the bus (coin allowed).
See schedule of local bus here:
(ovde te upućuje na drugu sajt, gde ćeš da vidiš i red vožnje za taj lokalni bus od aerodroma do Soluna, pa izaberi broj autobusa, pa izaberi dan koji te zanima, da li je radni, subota ili nedelja, koliko vidim ide često)
http://www.oasth.gr/...e_eng.php?ml=12

Takodje evo na tom istom sajtu, samo na drugoj nekoj stranici se isto pominje kako stići od aerodroma do Soluna, isti autobus je naravno u pitanju autobus broj 78, ali evo i tog linka, pa dole na dnu strane http://www.ktel-thes...temid=1&lang=en

Naravno nikad nije loše pitati na licu mesta za svaki slučaj. Nadam se da ćeš se snaći

Ovu poruku je izmenio mikap: 15. Nov 2011 - 09:27

#379 danka87

backpacker

• Član
  • Poruka:7

Napisano: 15. Nov 2011 - 12:11

Hvala svima. Juce sam se uclanila a toliko korisnih informacija sam saznala. Ima jos dobrih ljudi.

#380 GrčkaBre

backpacker

• Član
  • Poruka:20
  • muški

Napisano: 08. Jan 2012 - 10:41

Da li je neko letovao u Vili Angela u Asprovalti? Nasao sam njihovu ponudu na sajtu GrckaInfo,

dobra lokacija,jos bolje cene,pa mi se ucinilo da je suvise dobro da bi bilo istinito!

http://www.grckainfo...44-Hotel-Angela

#381 LICA

backpacker

• Član
  • Poruka:11

Napisano: 17. Jan 2012 - 20:45

Pozdrav,
uradili smo pred-rezervaciju za vilu Aleksandra u Asprovalti(pored crkve) u agenciji Sani trejd iz Beograda,e sad...nama se ova vila jaaaaaaako svidela( po komentarima sa foruma vidim da su ljudi odusevljeni ovom vilom) i hteli smo direktno da je rezervisemo bez agencije,ali g-dja Aleksandra sa kojom sam se jutros cula(vlasnica vile) mi je rekla da je ovog leta celu vilu dala agenciji Sani trejd...medjutim meni je ova agencija potpuno nepoznata :neznam: ,pa ako neko ima iskustva sa istom,dobro bi nam doslo necije iskustvo.... :Help: :Help: :Help:

Ovu poruku je izmenio LICA: 17. Jan 2012 - 20:46

#382 veljica

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:201
  • muški

Napisano: 17. Jan 2012 - 22:40

Ma u slučaju da ideš na provereno mesto-vilu onda ti nije ni bitna agencija, oragizuju prevoz i uzmu neku proviziju, bitno je da ti je tamo sve ok i lepo a u to smo se više nas uverili.
Postavljena slika

http://www.youtube.com/watch?v=bU7DGVdjRNI

#383 danka87

backpacker

• Član

Napisano: 18. Jan 2012 - 22:18

Asprovalta je prelijepa, cak i u zimskom periodu. Posjetila sam manastir SVETE LIDIJE u kome sam se inace i krstila, kao dijete.

#384 danka87

backpacker

• Član

Napisano: 18. Jan 2012 - 22:26

Takodje, zeljela bih spomenuti i sestrinstvo SVETE LIDIJE koje ce svakoga ugostiti sa velikom ljubaznošću i gostoprimstvom.

#385 aleks@

backpacker

• Član
  • Poruka:6
  • muški

Napisano: 26. Jan 2012 - 13:19

da li je neko bio u vili panorama u Asprovalti? ja putujem sa porodicom od 20.06 pa me zanima kakva je vila, i gde se tacno nalazi. unapred hvala :D

#386 qwerty2

backpacker

• Član
  • Poruka:23
  • ženski

Napisano: 25. Feb 2012 - 14:19

I mi smo rezervisali smjestaj u Panorami od 10.-20. 06. Rekli su nam da cemo biti u apartmanu 6 u depandansu jer sam ja insistirala na tome. Uz dvoje male djece ne pada mi na pamet pa se penjem na sprat.

Nisam nasla neke opise na forumu, ali mi po slikama izgleda lijepo.

#387 Biljana 2302

svetski putnik

• Član
  • Poruka:4293
  • ženski

Napisano: 25. Feb 2012 - 14:27

* LICA,

Obilazila sam crkvu detaljno prošlog septembra i islikala je ceelu !!! Prelepa je zaista. Usput sam videla i tu vilu Aleksandra. Mislim da sam čula i za tu agenciju. :) :srce:

* Danka,

Daj neke opise o tome gde si bila - može i meni na PP!!! :) :srce:

* * * Postavljena slika * * *

#388 aleks@

backpacker

• Član
  • Poruka:6
  • muški

Napisano: 26. Feb 2012 - 23:27

@ qwerty2
OK, onda se "Boze zdravlja" vidimo 20.06. ujutru. I mi smo u depadansu u br.6 :D

Ovu poruku je izmenio aleks@: 26. Feb 2012 - 23:32

#389 Jasminka

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 02. Mar 2012 - 12:40

I mi treba da uplatimo Asprovaltu preko Sani trade&tours iz Beograda, pa me zanima koliko je poznata i sigurna ta agencija! Hvala svima!

Pogledaj porukuLICA @ 17. Jan 2012 - 20:45

Pozdrav,
uradili smo pred-rezervaciju za vilu Aleksandra u Asprovalti(pored crkve) u agenciji Sani trejd iz Beograda,e sad...nama se ova vila jaaaaaaako svidela( po komentarima sa foruma vidim da su ljudi odusevljeni ovom vilom) i hteli smo direktno da je rezervisemo bez agencije,ali g-dja Aleksandra sa kojom sam se jutros cula(vlasnica vile) mi je rekla da je ovog leta celu vilu dala agenciji Sani trejd...medjutim meni je ova agencija potpuno nepoznata :neznam: ,pa ako neko ima iskustva sa istom,dobro bi nam doslo necije iskustvo.... :Help: :Help: :Help:

#390 frodzer

turista

• Član
  • Poruka:79

Napisano: 05. Mar 2012 - 11:33

Pogledaj porukuGrčkaBre @ 08. Jan 2012 - 10:41

Da li je neko letovao u Vili Angela u Asprovalti? Nasao sam njihovu ponudu na sajtu GrckaInfo,

dobra lokacija,jos bolje cene,pa mi se ucinilo da je suvise dobro da bi bilo istinito!

http://www.grckainfo...44-Hotel-Angela

Pozdrav,
Isto razmisljamo...mi smo takodje zainteresovani za ovaj smestaj,poslali smo mail gazdi i dobili odgovor da je za drugu polovinu juna cena za 4-krevetni smestaj(dve spavace sobe) zaista kako pise na sajtu 30 evra.Bili smo sumljicavi pa smo pitali za detalje,koliko je smestaj udaljen od pesacke zone grada i da li ima "strafta" uz more i sl,za sad jos nismo dobili odgovor.Uz pomoc googla mislim da sam pronasao ovaj hotel i rekao bih da je poprilicno udaljen od grada i da se nalazi iza auto kampa u naselju Riviera nekih 3-4 km slobodne procene i da bi se doslo do centra mora se obici kamp i vojno odmaraliste(ili nesto slicno),sto znaci da se mora izlaziti na lokalni drum???Mozda gresim ali ako neko ima informaciju za taj deo Asprovalte i ovaj hotel neka je podeli sa nama.Menadzer hotela Angela ,Janis bio je veoma srdacan i brz sa odgovorom pa se nadamo da ce biti i iskren sa lokacijom hotela jer nigde nismo na net-u mogli pronaci tu informaciju sem da je 2 km udaljen od doma zdravlja.

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0