frodzer @ 05. Mar 2012 - 11:33
Isto razmisljamo...mi smo takodje zainteresovani za ovaj smestaj,poslali smo mail gazdi i dobili odgovor da je za drugu polovinu juna cena za 4-krevetni smestaj(dve spavace sobe) zaista kako pise na sajtu 30 evra.Bili smo sumljicavi pa smo pitali za detalje,koliko je smestaj udaljen od pesacke zone grada i da li ima "strafta" uz more i sl,za sad jos nismo dobili odgovor.Uz pomoc googla mislim da sam pronasao ovaj hotel i rekao bih da je poprilicno udaljen od grada i da se nalazi iza auto kampa u naselju Riviera nekih 3-4 km slobodne procene i da bi se doslo do centra mora se obici kamp i vojno odmaraliste(ili nesto slicno),sto znaci da se mora izlaziti na lokalni drum???Mozda gresim ali ako neko ima informaciju za taj deo Asprovalte i ovaj hotel neka je podeli sa nama.Menadzer hotela Angela ,Janis bio je veoma srdacan i brz sa odgovorom pa se nadamo da ce biti i iskren sa lokacijom hotela jer nigde nismo na net-u mogli pronaci tu informaciju sem da je 2 km udaljen od doma zdravlja.
I ja sam našao vilu na google mapi i čini se da je na periferiji Asprovalte što nama i odgovara.
Dogovorili smo sa Janisom termin početkom jula po ceni od 35 eura za dvosobni apatman bez upotrebe klime,uplatili i avans i sad nazad nema!
Možda se i sretnemo u mimoilasku,pozdrav!
Ovu poruku je izmenio GrčkaBre: 07. Mar 2012 - 14:17