Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

ASPROVALTA

402 odgovora na temu

#391 GrčkaBre

backpacker

• Član
  • Poruka:20
  • muški

Napisano: 07. Mar 2012 - 14:01

Pogledaj porukufrodzer @ 05. Mar 2012 - 11:33

Pozdrav,
Isto razmisljamo...mi smo takodje zainteresovani za ovaj smestaj,poslali smo mail gazdi i dobili odgovor da je za drugu polovinu juna cena za 4-krevetni smestaj(dve spavace sobe) zaista kako pise na sajtu 30 evra.Bili smo sumljicavi pa smo pitali za detalje,koliko je smestaj udaljen od pesacke zone grada i da li ima "strafta" uz more i sl,za sad jos nismo dobili odgovor.Uz pomoc googla mislim da sam pronasao ovaj hotel i rekao bih da je poprilicno udaljen od grada i da se nalazi iza auto kampa u naselju Riviera nekih 3-4 km slobodne procene i da bi se doslo do centra mora se obici kamp i vojno odmaraliste(ili nesto slicno),sto znaci da se mora izlaziti na lokalni drum???Mozda gresim ali ako neko ima informaciju za taj deo Asprovalte i ovaj hotel neka je podeli sa nama.Menadzer hotela Angela ,Janis bio je veoma srdacan i brz sa odgovorom pa se nadamo da ce biti i iskren sa lokacijom hotela jer nigde nismo na net-u mogli pronaci tu informaciju sem da je 2 km udaljen od doma zdravlja.

I ja sam našao vilu na google mapi i čini se da je na periferiji Asprovalte što nama i odgovara.

Dogovorili smo sa Janisom termin početkom jula po ceni od 35 eura za dvosobni apatman bez upotrebe klime,uplatili i avans i sad nazad nema!

Možda se i sretnemo u mimoilasku,pozdrav!

Ovu poruku je izmenio GrčkaBre: 07. Mar 2012 - 14:17

#392 frodzer

turista

• Član
  • Poruka:79

Napisano: 09. Mar 2012 - 12:35

Pozdrav,
Nas nije udostojio odgovora na neka trivijalna dodatna pitanja pa smo odustali od Angele.
Idemo dalje...lep provod u Asprovalti,zivi bili.

#393 kopx

turista

• Član
  • Poruka:54

Napisano: 16. Mar 2012 - 01:04

interesuju me kakava si iskustva vezana za Asprovaltu i talase. Interesuje me da li se mladja deca mogu igrati u plicaku bez straha da ce ih talas poklopiti. koliko sam gledao foto ture cini mi se da ima talasa.

#394 vekim

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:498
  • ženski

Napisano: 16. Mar 2012 - 11:50

mi u asprovaltu ne idemo jer nema dugog plicaka, bili smo jedne godine, meni je bilo super, ali deci je malo dosadilo, nisu se usudjivale da udju u vodu, od talasa su se uplasile. Mada je bilo dece koja su tamo i proplivala i oslobodila se.
Popodne je uvek bilo talasa, a mi smo bili 20 dana u junu.

Postavljena slika

2 x 25.05. pre nekoliko godina je pocela jedina, najveca i najiskrenija ljubav

#395 GavSa

turista

• Član
  • Poruka:52
  • muški

Napisano: 16. Mar 2012 - 12:01

Pogledaj porukukopx @ 16. Mar 2012 - 01:04

interesuju me kakava si iskustva vezana za Asprovaltu i talase. Interesuje me da li se mladja deca mogu igrati u plicaku bez straha da ce ih talas poklopiti. koliko sam gledao foto ture cini mi se da ima talasa.

Pre 3 godine smo početkom jula bili u Asprovalti 10 dana. 9 dana nije bilo talasa tek zadnji dan su se pojavili ali je i to bilo više nego zanimljivo za decu. Doduše mi smo samo ujutru bili na plaži u Asprovalti, posle toga smo odlazili dalje. Za malu decu nije plaža koju bih preporučio, brzo se dolazi do dubine. Stavros je mnoooooogo bolji izbor zbog plićaka. Ako ste kolima, južno od Stavrosa ima nekoliko plaža za vas i za decu.

#396 kopx

turista

• Član
  • Poruka:54

Napisano: 16. Mar 2012 - 17:40

hvala na odgovorima.I dvoumimo se izmedju Asprovalte i Stavrosa, ali sada definitivno Stavros

Prosle godine bili smo u POlihronu i odusevljeni smo bili mirnocom i toplinom mora.

#397 Biljana 2302

svetski putnik

• Član
  • Poruka:4293
  • ženski

Napisano: 11. May 2012 - 23:56

Pošto se dvoumite - onda radije izaberite Nea Vrasnu !!!

* * * Postavljena slika * * *

#398 eskontic

svetski putnik

• Član
  • Poruka:575
  • ženski

Napisano: 12. May 2012 - 20:53

Slazem se sa Biljanom ipak mislim da je Nea Vrasna dobro resenje...
radim,na poslu sam mk

#399 Rasa75

backpacker

• Član
  • Poruka:6

Napisano: 19. May 2012 - 19:27

Cau ljudi, planiram da idem s porodicom(zena i dvoje male dece) u Asprovaltu ili Neo Vrasnu, al neznam za gde da se odlucim..nasao sam neke vile, al nisam siguran dal su ok..Ako neko ima neko iskustva, please pisite..

1. Petalo Apartments -Asprovalta, kao 10m od plaze(al neznam kakva je..) i 500m od centra..ali mislim da ima u okolini kamp a mozda i neko vojno podrucje:-) pa nisam siguran...inace vila izgleda solidno..

2. Antigoni Apartments, isto u Asprovalti, 50m plaza, 70m centar, jel zna neko jel nije tamo neka velika buka i galama kad je to blizu centra..

3. El Greco Inn, to je u Nea Vrasni, pored plaze, valjda 2 km od Asprovalte, al nisam siguran kolko je od centra Nea Vrasne..jel bio neko u Nea Vrasni?..jel ima tamo gde da se seta uvece? predpostavljam da ima al u asprovalti je mozda bolje uvece..
Mi smo bili pre dve godine u Vrasni, valjda hotel filoksenija, pa uvece bilo malo vise dosadno i ne tako zivo..pa nadam se da su asprovalta il nea vrasna bolji izbor..

Hvala Vam na bilo kakvoj informaciji..ili preporucite neku vilu u kojoj ste bili...Hvala i Pozdrav:-)

#400 tsonga

backpacker

• Član
  • Poruka:30
  • muški

Napisano: 19. May 2012 - 21:10

U svakom slucaju jesu bolji izbor. I Apsrpovalta i Nea Vrasna imaju lepo izgradjeno setaliste kraj vode. Sve vile koje su u tom prvom redu do plaze ispred setalista su pod udarom buke.
I da zanemaris muziku iz kafica dovoljan je zamor dece, graja, cika, setaliste je to pa da ti smeta.
Moj savet je uvek ici red, dva iza glavnog setalista. To sto ce ti trebati 30 sekundi vise do plaze je zanemarljivo prema miru koji ces imati kad legnes da spavas :)

#401 vekim

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:498
  • ženski

Napisano: 20. May 2012 - 09:36

vila Dimitris, lepse sobe su na 2-gom spratu, pogled ka dvoristu.
radi ih Atlantic

Ovi Antigoni apartmani koje si gledao su u mirnijem delu, bez kafica ako ti nesto znaci.

Postavljena slika

2 x 25.05. pre nekoliko godina je pocela jedina, najveca i najiskrenija ljubav

#402 Rasa75

backpacker

• Član
  • Poruka:6

Napisano: 20. May 2012 - 14:00

Pogledaj porukuvekim @ 20. May 2012 - 09:36

vila Dimitris, lepse sobe su na 2-gom spratu, pogled ka dvoristu.
radi ih Atlantic

Ovi Antigoni apartmani koje si gledao su u mirnijem delu, bez kafica ako ti nesto znaci.

Hvala Vekim na info..super :dance: bar da znam da nece biti neke velike buke..
pa taj Antigoni mi dodje dosta povoljan kad idem u svojoj reziji..a jos je blizu centar a i plaza..jel znas mozda kakva je najbliza plaza od Antigoni..jel stvarno 50m i dal je tamo OK za kupanje, cisto, dobro za decu itd?
Hvalaaaaaa punoooo za svaku informaciju...

#403 Biljana 2302

svetski putnik

• Član
  • Poruka:4293
  • ženski

Napisano: 24. May 2012 - 13:53

Evo jedne korisne mapice:

Postavljena slika

P --- parking u Asprovalti;

* * * Postavljena slika * * *

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0