posto niko nije spomenuo Asprovaltu, a ja planiram tamo da letujem, eto otvaram novu temu!
ASPROVALTA
#1 Gost Slavisa_*
Napisano: 29. Apr 2006 - 22:15
posto niko nije spomenuo Asprovaltu, a ja planiram tamo da letujem, eto otvaram novu temu!
Napisano: 29. Apr 2006 - 23:46
Napisano: 13. Jun 2006 - 18:45
Ja sam namerio da ove godine idem u grcku prvi put! Zakacio sam se za Neos Marmaras ali nema mesta....u sustini nigde nisam nasao mesta jedino u Aspravalti. Moj drug je bio u stavrosu i rekao je da vise nikada nece da ide tamo zbog komaraca. Jel to stvarno tako stalno?
kontam da je ista situacija i u Aspravalti.
Napisano: 14. Jun 2006 - 12:34
Te godine su sredjivale setaliste za koje vidim da sada izgleda sasvim fino.
Mislim da poseduje sve sto i klasicno grcko turisticko selo u koje se ulaze poslednjih godina.
Ono sto je meni zasmetalo je izuzetno prljavo more, za koje ne mogu da tvrdim da je stalno takvo, posto smo na plazi proveli svega 4-5 sati.
I jos sam primetila da su cene bile duplo nize u odnosu na tasos te godine. Ali definitivno te dve stvari nisu ni za poredjenje
Napisano: 15. Jun 2006 - 12:42
ako procitas ovo molim te reci mi da li znas za vilu fotis u stavrosu, i reci mi nesto o njoj
Napisano: 15. Jun 2006 - 20:52
P.S. Cudi me da u agencijama ima mesta samo za Asprovaltu...Koje agencije si zvao?
Napisano: 16. Jun 2006 - 09:21
Hvala jos jednom, nego ako bi mogao da mi jos nesto dodas u vezi samog mesta Stavrosa jer sam malo uplasena posto idem sa troje dece a jedno od njih je beba pa ako bi mogao da mi kazes odprilike da li mozemo da se pretplatimo negde za rucak i koliko bi nas to kostalo po osobi, kakve su plaze, da li ima hladovine i svega cega se jos setis. Posto idemo kolima reci mi gde bi mogli da nadjemo neke lepe plaze naravno sa hladovinom. Cao
Napisano: 18. Jun 2006 - 17:25
Za rucak ne brinite, ima mnogo taverni, cene su prihvatljive, po meni ne vredi se pretplacivati jer ima dosta izbora za klopu.
ps- izbegavajte skoljke saganaki, odvratne su..... barem tamo gde smo mi jeli.
Napisano: 18. Jun 2006 - 22:07
duleNS @ 18. Jun 2006. 17:25
Za rucak ne brinite, ima mnogo taverni, cene su prihvatljive, po meni ne vredi se pretplacivati jer ima dosta izbora za klopu.
ps- izbegavajte skoljke saganaki, odvratne su..... barem tamo gde smo mi jeli.
Napisano: 18. Jun 2006 - 23:37
ako je preko delfin agencije onda ne brini, ja sam isao preko njih i sve je ok, vile su im skroz dobre, nema zamerki, jedino sto su kratke smene, taman naviknes da uzivas i vec palis nazad
preporuka- iznajmite auto i skoknite do stagire, rodno mesto aristotela, to je neka tvrdjava, tj njeni ostaci, a ispod nje su plaze kao sa filmova- beli pesak, izrazito plava voda, tu dolaze grci da se kupaju, nema mnogo turista....
posto je tema asprovalta, isto vazi i za one koji odu u asprovaltu, posto je to 10km od stavrosa i 20tak km od asprovalte, isplati se....
na kraju izlaganja preporucujem da preko gogle earth pogledate vazdusnu sliku asprovalte- detalji se super vide, plaza, grad, putevi...
Napisano: 30. Jun 2006 - 00:48
Cene su kao u Bgd-u a Grci ljubazni i sa odlicnim poznavanjem srpskog jzika.
U blizini Vam je LIDL-supermarket gde mozete kupovati hranu po izuzetno niskim cenama.
Napisano: 04. Jul 2006 - 10:44
Napisano: 05. Jul 2006 - 10:29
Napisano: 06. Jul 2006 - 12:13
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0