Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Taksi sluzba u CG

20 odgovora na temu

#16 lutalica

putnik

• Član
  • Poruka:118
  • ženski

Napisano: 21. Oct 2008 - 11:38

Pogledaj porukujerotije @ 20. 10. 2008 - 17:01

A ima li tkz "divljaka" koji moze da te klepi po usima i dali voze po taksimetru ili........

Ja "divljake" nisam videla, sto ne znaci da ih nema. Nisam bas ni sigurna da bi ih prepoznala :D
Voznja je po dogovoru, ili taksimetar ili fiksna cena sto je uobicajeno na vecini standardnih relacija. Svakako je ta fiksna cena povoljnija od taksimetra.

#17 jerotije_legenda

svetski putnik

• Član
  • Poruka:888
  • muški

Napisano: 21. Oct 2008 - 14:39

Dogovor kucu gradi !
oʞɐdoɐu ǝuǝɹʞ ǝu oʇsǝu ʞop oɹqop ǝɾ ǝʌs

#18 predrag

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:265
  • muški

Napisano: 26. Oct 2008 - 14:57

Bio sam u Baru proslog meseca, i cesto se vozio taksijem.
Koristio sam istu taksi sluzbu, na taksimetar... zaboravih cene, a znao sam i njihove i taksista iz BD.
U svakom slucaju, divljaka ima, kao i svuda. Pre sam se od stanice (po dogovoru sa taksistima) vozio za 5EUR, ali su postali bezobrazni, pa sada traze i 8-10eur (oni sto vuku za rukav cim izadjes iz voza, kako bi te odvukli u svoj taxi, pre no sto izadjes napolje u ugledas dve taxi stanice), te je pametnije bilo zvati taksi sluzbu (voze samo nova vozila - Mondeo i CMax), gde je na taksimetar izlazilo oko 4.2 €. Zanimljivo je da duze povratne voznje naplacuju samu u jednom pravcu+cekanje, dok je povratak besplatan.

Vozio sam se i sa taksijem iz BD, novi Seat (klima , GPS), decko je inace iz Jagodine (ili Paracina) ... Rade na procenat, cini mi se 20%. Ali od baksisa se razvaljuju, posebno u BD u sezoni, kada je haos na ulici i svi se voze taksijem. Ne mogu da se setim koliko rece da je naplatio voznju od BD do Bara, ali mi je delovalo relativno jeftino (30ak eur). Takodje, drugi lik iz BD mi je pricao da taksi sluzbe masovno kupuju nove automobile (cak i Toyota Prius se vozi)...

pogledah sada na , taxi u PG, start - 0€, km 0.7€

Rezime, vozila su OK, po taksimetru je prihvatljiva voznja, a neki su cak i ljubazni...
user posted image

#19 kaca

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:270
  • ženski

Napisano: 09. Jan 2009 - 17:17

U HN-u 0.60E po km, minimalna voznja 1.30E.

Mislim da su u Budvi cene jace...

#20 pop26

backpacker

• Član
  • Poruka:18

Napisano: 06. Apr 2009 - 10:39

Ima taksista koji su ok, ali ima i onih kojima mama verovatno nije dala da sisaju kada su bili mali pa su u medjuvremenu poludeli. to me podseca na devedesete kada su se sepurili po CG i izigravali mangupe. Inace ja sam licno prisustvovao kada se jedan mangup zaustavio na bus stanici u Sutomoru i navaljivao da nekoga poveze, pa je odvalio neku cenu do Budve, a neke devojke iz Ceske ga odbile, a on poceo da urla na njih i da ih naziva kurvama i psovao im majku itd. Eto, nije sisao dok je bio mali, pa sada odlucio da ukalja ono malo dobrog na primorju.

#21 kikic985

backpacker

• Član
  • Poruka:10

Napisano: 08. Jun 2009 - 14:13

Moze se dogovoriti sa taxistima u 80% slucajeva pa bi preoruka bila da trazite takve taksiste... :)

------------------------------------
Ferienhaus Griechenland

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0