Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Nova godina

34 odgovora na temu

#31 tonci

turista

• Član
  • Poruka:96
  • muški

Napisano: 21. Dec 2008 - 11:54

Pogledaj porukuhighagain @ 17. 12. 2008 - 11:03

Da li je neko ovde isao u neke diskoteke, kafice de je looodnica (ako uposte to tamo ima :D ) a ne samo u hotele i kafane :) ? Idem sa ortacima na Ohrid za novu pa me interesuje kolika je cena u diskotema, kaficima .... negde gde je all inclusive?

All inclusive nema po kaficima ili diskotekama.Cene su:
Diskoteka Park 25eu sa 3 konsumacije
Klub Tabana 25eu sa 3 konsumacije
Duck caffe 16eu sa 1 konsumacijom
Po drugim mestima tu su cene od 25-40eura

Pozdrav
"The world is a book and those who do not travel read only the page"

#32 tehnodiskont

backpacker

• Član
  • Poruka:3

Napisano: 12. Jan 2009 - 21:36

docekasmo i 2009 godinu i to u Ohridu, zahvaljujuci Antoniju Ristevskom iz Ohrida,koja smo upoznali preko sajta
bilo je prelepo, svak cast tom momku, svaki dogovor je ispostovao, docek u restoranu Belvedere, cista desetka, dobra zabava, dobra hrana i pice, osoblje vise nego ljubazano. Idemo opet prvom prilikom ne mora za novu godinu

Ovu poruku je izmenio DraganV: 21. Dec 2010 - 16:14
Nije potrebno citirati ako se poruka odnosi na prethodni post

#33 takilaki

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:328
  • ženski

Napisano: 14. Jan 2009 - 17:24

E da se i ja javim malo i da pohvalim Antonija :kez: :kez: :kez: I mi smo bili za Novu godinu na Ohridu i fenomenalno se proveli!!!Smestaj smo rezervisali preko Antonija tj. preko sajta www.visit-ohrid.com i naravno prezadovoljni smo i iznenadjeni kako su makedonci ljubazni :) Za docek smo bili u hotelu "Belvedere" koji je 4 km. od Ohrida i veruj te mi moj izbor je bio pun pogodak! Sve je bilo fenomenalno i izbor muzike i hotel kako je sredjen i kako je sve aranzirano i hrana i trubaci u ponoc i trbusna plesacica i novogodisnja lutrija(nagrade su bile odlicne)... i u svakom pogledu sve pohvale!

Bili smo takodje i u restoranu "Belvedere" koji je u samom centru grada samo sto je on u etno fazonu- pa ko voli nek izvoli. Ima toliko mesta za obilazak i kafica i diskoteka, hotela , restorana . Za sve i za svaciji ukus.

I naravno u Ohrid cemo sigurno opet doci kad bude lepse i toplije jer ima mnogo toga jos da se vidi i obidje! :rolleyes: :cvetic: :) :srce:

#34 Todorovic

turista

• Član
  • Poruka:98
  • muški

Napisano: 27. Jan 2009 - 22:27

Par svezih fotkica iz Ohrida,

Postavljena slika

Postavljena slika

Postavljena slika

Sa napomenom da je Docek Nove godine u Ohridu stvarno fantastican!

#35 summertime

backpacker

• Član
  • Poruka:49
  • muški

Napisano: 01. Feb 2009 - 17:24

Super je Ohrid za Novu godinu. Grad je pun ljudi, svi su raspolozeni.  Iako je ove godine bilo jako hladno napolju je bilo suncano tako da nema onog januarskog sivila. Stari grad je interesantan a jezero i okolina su jako cisti. Docek je i smestaj sam imao u hotelu Rivijera na promenadi pored jezera, na 3-4 minuta od centra grada. Restoran je veliki, vecera bogata a muzika nije losa. Sobe su o.k. i hotel je veoma simpatican. Ono sto mi je jedino zasmetalo u hotelu a vidim da je tako u vecini objekata na Ohridu jeste jako slabo grejanje. Mislim da grad uopste nema gradsku toplanu i centralno grejanje pa se snalaze. U Rivijeri kao duva iz neke metalne kutije topao vazduh ali to je smesno. A udjes u sobu koja nije grejana uopste ko zna koliko pre toga. Spavao sam u carapama, trenerci, dukserici i pokriven sa tri cebeta. Cuo sam i od ljudi koji su bili u privatnom smestaju da su imali problema sa grejanjem kao i od ljudi koji su se smrzavali u hotelu Beton. Isto je i sa kaficima, kafanama... svuda samo malo zagrejano, mora u jaknama da se sedi. Nikakve standarde nemaju sto se tice grejanja. 

Ipak mesto je prelepo i lose grejanje nije pokvarilo odmor. 

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0