Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Nova godina

34 odgovora na temu

#1 tasko

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:213

Napisano: 14. Oct 2008 - 19:43

Razmisljam o doceku u Ohridu. Posto su mi aranzmani skupi, bar za Ohrid, nasla sam privatni smestaj po pristojnoj ceni. E sad, mi bismo uplatili docek u nekom dobrom hotelu, kafani. Da li neko moze da preporuci i kako se krecu cene

#2 mirarbi

tasofilka

• Moderator
  • Poruka:7679
  • ženski

Napisano: 23. Oct 2008 - 19:16

Ovo bi i mene vrlo zanimalo.

#3 Markiza

svetski putnik

• Član
  • Poruka:1583
  • ženski

Napisano: 03. Nov 2008 - 15:15

Pretproslu sam Novu godinu docekala u Ohridu. Bilo je carobno, mada je i to slaba rijec za predivan grad. Cijene su ok, korektni su, ljubazni, domacini pravi. Onaj ko se odluci za docek nece se pokajati.
Naime, ja sam dan prije doceka dosla u Ohrid, ono sto kazu u zadnji momenat sam se odlucila za taj grad. Jedva sam nasla smjestaj u hotelu (nikad ne idem u privatni smjestaj) docek je bio organizovan u njihovom hotelu za nekih 45e po osobi, hotel po nocenju je bio, ako se dobro sjecam, oko 40e. Bilo je prelijepo.
Mimo doceka u restoranima, kafanama, preporucila bih odlazak u Manastir Sv.Nauma, te crkve Sv. Jovana i Sv. Klementina jer su stvarno impozantne..

p.s. za one sa malo dubljim dzepom bih preporucila direktan let Bg-Ohrid i rent-a-car poslednji dan cisto da se obidju okolna mjesta ( za one koje mrze da idu svojim kolima i da se 12 sati truckaju u autobusima )

Ovu poruku je izmenio Markiza: 03. Nov 2008 - 15:17

#4 tasko

iskusni putnik

• Član

Napisano: 03. Nov 2008 - 16:00

Za Markizu:U kom hotelu si docekala Novu godinu i da li ima mesta dan pre doceka da se uplati neki restoran
Za ostale: Nasla sam povoljnu ponudu sa 3 nocenja u priv. smestaju i docek u restoranu hotela Beton za 80evra za privatni smestaj i prevoz ,plus fakultativno docek u pomenutom restoranu za 35evra.Da li da uplatim taj Beton.Pozdrav

#5 Markiza

svetski putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 03. Nov 2008 - 19:55

hotel Kocarev :) smjestaj je bez veze bio, ne znam ako taj gazda nije nesto mijenjao do sada. Mada meni to tada zaista nije bilo bitno, tako sam lijepo uzivala u ostalim stvarima da mi je to najmanji problem bio. A i gostoprimstvo je bilo izvanredno, stvarno je vlasnik tog hotela bio nadasve domacin, a i nisam osoba koja trazi dlaku u jajetu (osim kad je Italija u pitanju :D)
A sto se mjesta tice sada, zaista ne znam, ja sam imala srece stvarno jer je tada sve puno bilo.

Ovu poruku je izmenio Markiza: 03. Nov 2008 - 19:56

#6 tonci

turista

• Član
  • Poruka:96
  • muški

Napisano: 05. Nov 2008 - 00:28

Njaeftiniji docek u restoranu vam je oko 35eu pa sve do 45eu,a po clubovima zavisi gde od 10eu pa navise.Po Hotelima aranzmani su vec zakupljeni od agencija iz Bugarske i Srbije pa sad oni to preprodaju.Cene su od 169 eu po osobi za 3 HB pa sve do 200eu zavisi od Hotela.Ne preporucujem bez rezervacije da se dolazi posto sve ce biti puno kao i prosle godine pa da ne lutate po kucama ili hotelima trazeci sami smestaj.
Najveci izbor smestaja i sve sto vas interesuje za Ohrid imate na www.visit-ohrid.com
"The world is a book and those who do not travel read only the page"

#7 Taurus 78

turista

• Član
  • Poruka:68
  • ženski

Napisano: 07. Nov 2008 - 20:40

Pogledaj porukutasko @ 3. 11. 2008 - 15:00

Za Markizu:U kom hotelu si docekala Novu godinu i da li ima mesta dan pre doceka da se uplati neki restoran
Za ostale: Nasla sam povoljnu ponudu sa 3 nocenja u priv. smestaju i docek u restoranu hotela Beton za 80evra za privatni smestaj i prevoz ,plus fakultativno docek u pomenutom restoranu za 35evra.Da li da uplatim taj Beton.Pozdrav
Koliko ja znam, Beton je KATASTROFA! Potrazi na Google!
Taurus

#8 mirarbi

tasofilka

• Moderator
  • Poruka:7679
  • ženski

Napisano: 07. Nov 2008 - 23:33

Ne znam ništa o hotelu koji pominjete, ali me prolazi jeza već od samog naziva "Beton". Užas. Ko li dade hotelu tako neprivlačno ime?

#9 Markiza

svetski putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 08. Nov 2008 - 11:05

Hoteli u Ohridu sa cijenama i slikama
izbor hotela i apartmana :)

#10 tasko

iskusni putnik

• Član

Napisano: 09. Nov 2008 - 08:47

Odustala sam od Betona,stvarno grozno izgleda,iz najgore ere socijalistickog doba,a cula sam i od jedne poznanice koja je pre 2 godine isla preko ove agencije da joj je app. bio odlican ali da se ocajno provela na doceku.Kako stoje stvari izgleda da cu ostati kuci.

#11 Markiza

svetski putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 09. Nov 2008 - 11:30

Nemoj padati u očaj. Imaš razne sajtove na kojima je su hoteli sa slikama, cijenama, uslugama pa i programom za doček. Meni je suprotno bilo od iskustva tvoje poznanice. Znači, soba je jako losa bila ali zato docek nevjerovatan. Sve zavisi kakva su ti ocekivanja. Moj savjet bi bio da se jos malo informises, dali smo ti svi instrukcije kako i da se malo opustis Postavljena slika
Vidjeces, u Ohridu je puno nasih ljudi, u koji god restoran, hotel ili kafic da uplatis za docek, iznenadices se koliko ce ljudi iz Srbije i Crne Gore da bude na doceku.
Kao sto sam rekla vec, krenula 30.og, prespavala tu noc u Tirani, ujutru vec bila u Ohridu, isla sam od hotela do hotela, cak imaju i neke turisticke biroe u kojima nude smjestaj, kako privatni tako i hotelski. I kad sam ga nasla, nije bio ono sto sam ocekivala. Ali, zato je vlasnik hotela ucinio da se osjecamo ne kao dobrodosli, vec kao clanovi njegove porodice. U njegovom hotelu smo slavili i N.godinu, prvu i drugu noc za redom, nismo htjeli da mijenjamo hotel, toliko nam je lijepo bilo. E sad, svasta mi se iozdesavalo u povratku iz Ohrida, problemi sa albanskom vizom, povratak u CG kroz Kosovo, problemi na granicnim prelazima, ali ponavljam, nista ali bas nista nije moglo da zasjeni i da poremeti osjecaj isunjenosti i srece sto sam bila u tom prelijepom gradicu.
Smatram da je Ohrid stvarno najljepsi za Novu godinu. Stavise, mislim da je caroban. Postavljena slika

p.s. Ukoliko ti zatrebaju ikakve informacije, detalji slobodna budi da mi posaljes pp, rado cu ti pomoci.

Ovu poruku je izmenio DraganV: 21. Dec 2010 - 16:11
Nije potrebno citirati ako se poruka odnosi na prethodni post

#12 mia115

backpacker

• Član
  • Poruka:6

Napisano: 18. Nov 2008 - 18:37

Ja isto hocu na Ohrid za novaka, gledala sam ponude agencija i mislim da Fibula ima odlicnu ponudu sa privatan smestaj, a pošto sam vec letovala sa njima i imama dobra iskustva verovatno cu ponovo sa njima

#13 tonci

turista

• Član
  • muški

Napisano: 22. Nov 2008 - 00:25

Cene doceka po restoranima su od 35-47 eura za meni,e sad negde je ograniceno pice a negde je neograniceno.Po klubovima tu su cene gore dole kao u restoranima.
Pozdrav

#14 tonci

turista

• Član
  • muški

Napisano: 22. Nov 2008 - 00:31

Pogledaj porukuMarkiza @ 8. 11. 2008 - 10:05

Hoteli u Ohridu sa cijenama i slikama
izbor hotela i apartmana :)

Mozete i da pogledate na www.visit-ohrid.com

#15 tonci

turista

• Član
  • muški

Napisano: 22. Nov 2008 - 00:34

Pogledaj porukumia115 @ 18. 11. 2008 - 17:37

Ja isto hocu na Ohrid za novaka, gledala sam ponude agencija i mislim da Fibula ima odlicnu ponudu sa privatan smestaj, a pošto sam vec letovala sa njima i imama dobra iskustva verovatno cu ponovo sa njima

Mozes i preko njih a dobra je ponuda i preko www.visit-ohrid.com ali minimum je 4 nocenja.Inace sajt je pun informacija i ponuda

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0