Nova godina
Napisano: 14. Oct 2008 - 19:43
Napisano: 23. Oct 2008 - 19:16
NOVE MFT: Prvi put u Beču - deo I i deo II, Drugi put u Beču - deo I, deo II i deo III,
"Eine kleine Nachtmusik", Schloßhof - deo I i deo II, Budimpešta.
Napisano: 03. Nov 2008 - 15:15
Naime, ja sam dan prije doceka dosla u Ohrid, ono sto kazu u zadnji momenat sam se odlucila za taj grad. Jedva sam nasla smjestaj u hotelu (nikad ne idem u privatni smjestaj) docek je bio organizovan u njihovom hotelu za nekih 45e po osobi, hotel po nocenju je bio, ako se dobro sjecam, oko 40e. Bilo je prelijepo.
Mimo doceka u restoranima, kafanama, preporucila bih odlazak u Manastir Sv.Nauma, te crkve Sv. Jovana i Sv. Klementina jer su stvarno impozantne..
p.s. za one sa malo dubljim dzepom bih preporucila direktan let Bg-Ohrid i rent-a-car poslednji dan cisto da se obidju okolna mjesta ( za one koje mrze da idu svojim kolima i da se 12 sati truckaju u autobusima )
Ovu poruku je izmenio Markiza: 03. Nov 2008 - 15:17
Napisano: 03. Nov 2008 - 16:00
Za ostale: Nasla sam povoljnu ponudu sa 3 nocenja u priv. smestaju i docek u restoranu hotela Beton za 80evra za privatni smestaj i prevoz ,plus fakultativno docek u pomenutom restoranu za 35evra.Da li da uplatim taj Beton.Pozdrav
Napisano: 03. Nov 2008 - 19:55
A sto se mjesta tice sada, zaista ne znam, ja sam imala srece stvarno jer je tada sve puno bilo.
Ovu poruku je izmenio Markiza: 03. Nov 2008 - 19:56
Napisano: 05. Nov 2008 - 00:28
Najveci izbor smestaja i sve sto vas interesuje za Ohrid imate na www.visit-ohrid.com
Napisano: 07. Nov 2008 - 20:40
Za ostale: Nasla sam povoljnu ponudu sa 3 nocenja u priv. smestaju i docek u restoranu hotela Beton za 80evra za privatni smestaj i prevoz ,plus fakultativno docek u pomenutom restoranu za 35evra.Da li da uplatim taj Beton.Pozdrav
Napisano: 07. Nov 2008 - 23:33
NOVE MFT: Prvi put u Beču - deo I i deo II, Drugi put u Beču - deo I, deo II i deo III,
"Eine kleine Nachtmusik", Schloßhof - deo I i deo II, Budimpešta.
Napisano: 09. Nov 2008 - 08:47
Napisano: 09. Nov 2008 - 11:30
Vidjeces, u Ohridu je puno nasih ljudi, u koji god restoran, hotel ili kafic da uplatis za docek, iznenadices se koliko ce ljudi iz Srbije i Crne Gore da bude na doceku.
Kao sto sam rekla vec, krenula 30.og, prespavala tu noc u Tirani, ujutru vec bila u Ohridu, isla sam od hotela do hotela, cak imaju i neke turisticke biroe u kojima nude smjestaj, kako privatni tako i hotelski. I kad sam ga nasla, nije bio ono sto sam ocekivala. Ali, zato je vlasnik hotela ucinio da se osjecamo ne kao dobrodosli, vec kao clanovi njegove porodice. U njegovom hotelu smo slavili i N.godinu, prvu i drugu noc za redom, nismo htjeli da mijenjamo hotel, toliko nam je lijepo bilo. E sad, svasta mi se iozdesavalo u povratku iz Ohrida, problemi sa albanskom vizom, povratak u CG kroz Kosovo, problemi na granicnim prelazima, ali ponavljam, nista ali bas nista nije moglo da zasjeni i da poremeti osjecaj isunjenosti i srece sto sam bila u tom prelijepom gradicu.
Smatram da je Ohrid stvarno najljepsi za Novu godinu. Stavise, mislim da je caroban.
p.s. Ukoliko ti zatrebaju ikakve informacije, detalji slobodna budi da mi posaljes pp, rado cu ti pomoci.
Ovu poruku je izmenio DraganV: 21. Dec 2010 - 16:11
Nije potrebno citirati ako se poruka odnosi na prethodni post
Napisano: 18. Nov 2008 - 18:37
Napisano: 22. Nov 2008 - 00:25
Pozdrav
Napisano: 22. Nov 2008 - 00:34
Mozes i preko njih a dobra je ponuda i preko www.visit-ohrid.com ali minimum je 4 nocenja.Inace sajt je pun informacija i ponuda
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0