@skirepa Ti hvalis Chang mai ali si pisao u svom postu da si bio na tom izletu koji te nije odusevio pa sam pomislila da ne vrijedi ici...
.............
Ne bih voleo da me pogresno shvatis ali se bojim da sa previse "odgovora" ne dodjes pogresnu sliku o svemu jer moras imati na umu onu narodnu "Koliko ljudi-toliko ćudi" , elem ovde svako postuje sa najboljom namerom da nekome pomogne svojim iskustvom ali je problem sto svi imamo različite afinitete, navike, standarde, očekivanja... Vraćam se na ono da trebaš isčitati sve što je ovde napisano ali na kraju ipak sama skockati neki plan ne oslanjajući se slepo na naše savete... Prosta stvar neko je oduševljen Thai hranom i pričaće ti u zanosu o njoj, a neko ne može očima da je vidi, neko ko je video Maldive ili Karibe neće baš pasti u nesvest na Phi Phi ostrvu, neko ko juri lud provod i nocne klubove će svakako glasati za Puket pre Ko Lante, itd... Ono što tebi treba da bude na umu je to da je na Tajlandu masovni turizam, da je sve podredjeno turisti, da je lakše snaci se tamo nego u Crnoj Gori, da je bezbedno, da su cene podnošljive (ne bagatelne), da se može opušteno ici bez ikakvih predrasuda... Meni ne smeta da spavam u drvenom bungalovu na plaži za 300-400bht ali znam ljude koji su se žalili i na lux bungalov koji je imao sve što pomisliš i kostao 3500bht, tako da... Ja sam stavio primedbu na trek koji se nudi na severu jer mislim da je namenjen zapadnim turistima koji lako gutaju neke fore a ja sam se lično osećao kao kreten dok sam 3 dana hodao dobro utabanim stazama, ali...nebitno... Sever je sjajan, priroda, vegetacija, ljudi, hrana... i to stoji ali vi nemate vremena za to i ovaj put zaboravite ali bez brige jer ko jednom ode na Thai uvek se pre ili kasnije vrati tako da... Poenta ovog mog posta bi trebala biti ta da vam skrenem pažnju na to da sa ovog foruma trebate pokupiti isključivo servisne informacije tipa :gde, šta, kako, koliko, a sve ostalo što se tiče kako je neko nešto doživeo, koliko se nekome nešto dopalo ili ne... to je sve vrlo individualno i taj deo ostavite za sebe kada već budete tamo...

Citiraj
Odgovori na ovo
/