Putovanja.info Forum: TAJLAND-INFO - Putovanja.info Forum

Skoči na sadržaj

Dragi forumaši,
Zašto ne biste iskoristili slobodne dane koji vas sleduju i otputovali do nekog evropskog grada ili možda otišli na skijanje?
U zavisnosti od toga da li želite da uzmete jedan slobodan dan od vašeg godišnjeg odmora, ili tri , Putovanja.info za vas izdvaja najzanimljivije ponude. :)
  • (49 Strane)
  • +
  • « Prva
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Poslednja »
  • Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete pisati na ovoj temi

TAJLAND-INFO

#496 Korisnik je offline   pedjalon

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 35
  • Učlanjen: 29.02.08

Napisano: 07. jun 2010 - 23:54

Promeni datum za dan-dva napred ili nazad i cekas u Kijevu samo dva sata. Ja idem 25 juna Aerosvitom iz Budimpeste.

Ovu poruku je izmenio DraganV: 13. dec 2010 - 15:49

0

#497 Korisnik je offline   vlada pa

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 1
  • Učlanjen: 06.12.09

Napisano: 09. jun 2010 - 11:50

Pogledaj porukupedja8 @ 07. jun 2010 - 20:11

Cao drugari,

Ja sam baš tražio karte za novembar ili kasnije i najjeftije što sam našao je 760e iz Beograda,

Najbolja varijanta je aeroflot ako se nadje dobra cena.Onda bez odlaskado Budimpeste moze da se nadje karta i za 650e.Turci su prosle god kadsam isao imali popust 10% pa je tad karta iz bg bila negde oko 710e alinije vise.
pedja imas p.poruku!

Ovu poruku je izmenio DraganV: 13. dec 2010 - 15:50
Razlog promene: skracen citat

0

#498 Korisnik je offline   leyla

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 7
  • Učlanjen: 13.08.10

Napisano: 17. avg 2010 - 14:56

Pozdrav svima! Konacno sam pocela da planiram put na Tajland i imam desetine Postavljena slika pitanja; iako tema nije vise aktuelna kao sto je bila nadam se da ce mi veliki poznavaoci kao skirepa, mikac i naravno svi ostali pomoci da rijesim dileme... Ide nas dvoje, ostajemo 15-17 dana ne racunajuci put i imamo 2000 e da potrosimo na licu mjesta!

1. Put je bio planiran za novu godinu, medjutim nakon vasih iskustava i pretrazivanja cijena hotela definitivno ide neki drugi datum! Mislila sam februar ili mart jer je tada najmanje kise, ali vidim da su cijene jos uvijek visoke. Sta mislite da li da odlozim za april? Cini mi se da su tada cijene jos nize? Znaci ako su znacajno nize u aprilu idem tad a ako je i februar/mart prihvatljiv po nizim cijenama onda idem tada jer je ipak vrijeme ljepse...

2. Planirano je provesti 4-5 dana u Bankgkoku ukljucujuci 1 dan Kanchanaburi, zatim se ide na Koh phi phi te ili AoNang ili Phuket. Mnogo smo razmisljali i o ChangMai-u, svi govore da je to "pravi Tajland" i da se tamo najbolje vidi kako ljudi zive, medjutim vasa iskustva i nisu bas primamljujuca. Zanima me moze li se po drugim mjestima "osjetiti tajlandski duh" te vidjeti neko Thai selo? Radi cega to toliko vrijedi klapiti i otici tako daleko? Sta ima u chang maiu da se ne moze vidjeti po ostalim dijelovima?

3. Posto svi govore da je rezervacija hotela skuplja preko interneta nego na licu mjesta zanima me mogu li ja rezervisati za 1 noc (da budem sigurna da imam smjestaj i da ne hodam i ne gubim vrijme na trazenje hotela) pa onda dole u tom hotelu produziti po pravim cijenama?

Da ne peglam odmah u prvom postu, pozdrav svima!

Ovu poruku je izmenio leyla: 17. avg 2010 - 14:58

0

#499 Korisnik je offline   Sirkepa

• iskusni putnik
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 293
  • Učlanjen: 13.01.08

Napisano: 17. avg 2010 - 22:49

evo ja onako u prolazu sa par reci jer se osetih "prozvan"... elem, vecina stvari je vec recena u okviru ove teme i znam da ima puno toga ali je najbolje da se naoruzate strpljenjem i da iscitate sve napisano tako ce se najbolje sagledati sta, gde, kako... Dobra stvar na Thai je ta sto se tamo ipak daleko sporije zivi i samim tim se stvari sporije menjaju pa se mozete osloniti i na info od pre par godina...
Moje misljenje je da sa tim vremenom kojim raspolazete realno i nemate vremena za sever pa je najbolje da i ne razmisljate o Chang Mayu. Ovo je grad koji ne moze da se dozivi u 2 dana, dobro je tu provesti neko vreme i njegovu vrednost sagledate tek kada odete iz njega... Thailand je mas turisticka zemlja ali je sever nekako ipak sacuvao dusu sto ne znaci da ce vama na jugu biti lose, naprotiv!!!
Plan koji si iznela za Bangkok i Kanchanaburi je vremenski ok, samo sto bi ja onda ostao u Kanchanaburiu 2 dana pa bez jurnjave da se obidje NP Erawan... Kada je jug u pitanju zapadna obala je dobar izbor a sto se tice destinacije zavisi sta preferirate, kome je nocni zivot na prvom mestu onda Puket sve drugo je na strani oblasti Krabi tako da je iz mog ugla Ao Nang sjajan izbor za bazu nekih 5-6 dana i plus jos 3-4 dana na Ko Phi Phi - skoro savrseno!
Cene divljaju oko NG i oko Bozicnih praznika sve posle toga su u opadanju ali su to oscilacije zbog kojih ne vredi pomerati ceo odmor, cifra koju ste pomenuli je takva da cete svakako moci da provedete 15-20 dana vrlo komforno ako odsedate u nekom normalnom smestaju i nemate preterano buran nocni zivot Postavljena slika Kraj februara i pocetak marta je dobar izbor... april zna da bude lep ali zna da pocne i da kishi a neka mesta vec ostaju potpuno pusta, to moze da bude ok a moze da bude i malo ruzno tako da...
Sto se tice rezervacija sve zavisi od toga sta u stvari trazite ali ako je u pitanju baget smestaj ne postoji ni najmanji razlog da ganjate neke on line opcije jer na terenu mozete da odaberete sta vam se dopadne i da uz to dobijete bolju cenu...
Eto to je onako "iz rukava" a vi imate jos puno vremena, resite cim pre karte da bi tu prosli povoljno a sve ovo drugo je manja briga i resivo u hodu...

Ovu poruku je izmenio DraganV: 13. dec 2010 - 15:50
Razlog promene: obrisan citat

...every journey begin with a single step!
0

#500 Korisnik je offline   hmmm

• svetski putnik
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 2176
  • Učlanjen: 13.04.10

Napisano: 18. avg 2010 - 00:09

@ leyla - Slazem se sa svim savetima koje je vec ispisao Sirkepa, vremenski Bangkok i Kanchanaburi vam se lepo uklapaju, uz dalji odmor negde juznije. Moja preporuka je takodje Krabi, licno nisam ljubitelj vrste 'zivota' koji nudi Puket, a ni masa ljudi koji tamo idu, ne volim guzve. Uz Ao Nang bih ti preporucila da pogledas i obliznja mesta, posto mogu da budu manje 'napadno' turisticka a i dalje zabavna - a pritom su jeftinija. Naprimer, mi smo odseli na Railay-u, do kog se za desetak minuta stize brodicem od Ao Nang-a.

Ne mogu da te savetujem da tamo trazis smestaj na licu mesta - posto smo mi unapred rezervisali i ne znam kako ide to na licu mesta. Mozda ce da se javi neko ko ima tu vrstu iskustva i zna pouzdano sta da te savetuje. Sasvim je moguce da su cene mnogo nize na licu mesta, posto cena koja pise na internetu za nas smestaj na Railay-u je duplo skuplja nego sto smo mi platili, zato sto imam poznanicu koja radi za turisticku agenciju - ne u Srbiji - koja ima kontakte na Tajlandu. Njeni kontakti su licno napravili rezervacije za nas, valjda na licu mesta, pa njoj poslali detalje. Tako da, ako neko od forumasa moze da sa sigurnoscu kaze da je ok traziti smestaj na licu mesta, mislim da je to finansijski pametnije.

Sto se novca tice, dragi i ja smo isli bas za novu godinu, otprilike isti broj dana kao i vi, prvo Bangkok, pa posle Railay, uz obilazak Phi Phi-ja, i sve zajedno - avionske karte, smestaj, klopa, izlasci, mali 'soping' u Bangkoku, izleti gliserom po obliznjim ostrvima i raznim drugim stvarima koje su nam padale na pamet :-P, je izaslo oko 2500. Naravno, to ne znaci da ne moze da se potrosi i vise :bez-zuba:.

Evo kako je izgledao nas smestaj na Railay-u (wooden bungalow) spolja:

Postavljena slika

... unutra:

Postavljena slika

... prilaz rezortu (moram da ga hvalim jer je deo mojih najlepsih secanja):

Postavljena slika

Postavljena slika

Sve u svemu, sta god odabrali, sigurna sam da cete uzivati jer je Tajland nezaboravan, i zelim vam lep provod!

Pozdrav.

Ovu poruku je izmenio hmmm: 18. avg 2010 - 00:24

"Ljudi koji ne mogu videti svet u sebi, jos manje mogu videti sebe u svetu." - Vladika Nikolaj Velimirovic

MFTPostavljena slika / Oman-Dhofar-SalalahPostavljena slika / Posao i zivot na srednjem istoku / Kampovanje u pustinji

0

#501 Korisnik je offline   Mikac

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 43
  • Učlanjen: 08.11.07

Napisano: 18. avg 2010 - 02:18

Definitivno preporučujem februar/mart, nije neki drastičan pad cena u Aprilu koliko ja znam. Što se tiče Juga Tajlanda, računajte na to da je Ao Nang prilično turističko mesto. Iskreno, od svih mesta na kojem sam bio, ovde je bilo najviše turista i najmanje Tajlandjana. Sada, sve zavisi šta vam odgovara...Ipak, mesto je odlična polazna tačka za sva ostala ostrva i da idem opet prvi put, sigurno ga ne bih zaobišao.

Možda Railay nije loša opcija, bio sam tamo jedan dan i oduševio se majmunima, izmedju ostalog. Mnogo je mirnije nego na Ao Nangu, ali je i nepristupčnije (prodavnice, izbor restorana itd...). Sa druge strane, udaljen je 10 minuta voznje long tail čamcem, ali oni voze samo do 20h koliko se sećam.

Što se tiče severa, iako nisam ni sam stigao (u mesec dana, loša organizacija) da ga posetim, za dve nedelje puta bih da definitivno zaobišao. Sa druge strane, ako ste par, Ko Lanta je savršeno ostrvo...Jako romantično i najopuštenije mesto koje sam u životu posetio. Bungalovi 50 metara od plaže su od 600-1000 bahta za dvokrevetne sobe sa klimom, što mislim da je skroz korektno.

Rezervacija hotela i guest housa zavisi od vašeg avanturističkog duha. Uvek ispadne jeftinije na licu mesta jer se možete cenkati u skladu sa brojem dana boravka i sličnim tehnikalijama. Ipak, preporučio bih obaveznu rezervaciju bar za prva dva dana kada stignete, da ne morate da se mučite nakon dugog puta. Ono što bih voleo da napomenem je da ako ikako možete, odmah kupite avionske karte iz bangkoka za jug (krabi). Evo sada gledam na Thai Airways, karta za dve osobe u Decembru (nema još za februar/mart) ispadne 100 eura za dvoje, povratna! Mislim da je to odlična cena sa obzirom da će vam uštedeti na vremenu i maltretiranju.

Na kraju, ja sam daleko od velikog poznavalaca, tako da uzmi moje utiske sa rezervom ;)
0

#502 Korisnik je offline   deki011

• iskusni putnik
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 262
  • Učlanjen: 31.07.05

Napisano: 18. avg 2010 - 09:27

Pošto vidim da je tema ponovo aktuelna,da se i ja uključim:)Dakle zanima me Pattaya,išao bih u januaru(ako se slože sve kockice)E sad da li neko zna neki povoljan smeštaj?Koliko sam video hoteli im i nisu baš jevtini,potpuno mi odgovara i neki studio/apartman,bitno je da bude u centru a ok mi je da košta do 25e dnevno.Takođe može i preporuka za smeštaj u Bankoku,pošto bih i tamo ostao 2-3 noći...
0

#503 Korisnik je offline   hmmm

• svetski putnik
  • Ikonica
  • Član

Napisano: 18. avg 2010 - 12:30

@ leyla - Jos samo da dodam - Mikac me podsetio - Ko Lanta je zaista fenomenalan izbor, prelepo ostrvo, i cene su veoma pristupacne, a definitivno je vece a manje nacickano turistima. I za Ao Nang je u pravu, guzva samo takva, zato i ja preporucujem nesto vise izvuceno. Camci kao oficijalno zavrsavaju sa voznjom u 20 do Railay-a, ali je moguce i kasnije, za malo vecu cenu (mi stigli sa aerodroma u Ao Nang tek u 22:30) ... isplati se, samo zato sto je onda camac samo vas i voznja nocu, pod mesecinom, nezaboravna.

Pozdrav.
"Ljudi koji ne mogu videti svet u sebi, jos manje mogu videti sebe u svetu." - Vladika Nikolaj Velimirovic

MFTPostavljena slika / Oman-Dhofar-SalalahPostavljena slika / Posao i zivot na srednjem istoku / Kampovanje u pustinji

0

#504 Korisnik je offline   leyla

• backpacker
  • Ikonica
  • Član

Napisano: 18. avg 2010 - 13:47

hvala svima na odgovorima super ste! :)

Ja ne znam gdje nalazite te cijene hotela 800-1000 bahta? JA sve sto trazim preko neta ide preko 3000? A pogotovo ako je bungalov u pitanju

E sad sto se tice Ao Nanga, zanima me: ako provedem 5 dana na Koh phi phi ju gdje cu vec vidjeti okolna ostrvca zasto bih isla u Ao Nang, ili Railey, s obzirom da nude skoro iste izlete? Nikako ne mogu da vjerujem da tamo plaze mogu biti lijepe kao na ostrvima? Sve zamisljam mnogo ruznije plaze na kopnu....

@Mikac Kako shvatam Ko Lanta je znaci bas za opustanje i lezanje na plazi, nema nikakvih izleta jel tako? Imas li neku slicicu :)

@skirepa Ti hvalis Chang mai ali si pisao u svom postu da si bio na tom izletu koji te nije odusevio pa sam pomislila da ne vrijedi ici...

Pretpostavljam da cu uzeti avion iz Bkk za Phuket pa sam zato tamo mislila staiconirati 2-3 dana da ne trcim odmah za Kohphiphi. Kako vidim iz postova na Phuketu ima interesnatnih izleta i to neko Thai selo moze da se posjeti, a mogu se naci i lijepe plaze ne mora se ici na te velike pune turista (koje ni ja ne zelim da vidim)

Gdje se moze od svih ovih mjesta otici na najbolji elephant trekking?
Koji jos ima interesantan izlet da se osjeti "Tajlandsi duh" a da nije ostrvo?
0

#505 Korisnik je offline   oljica70

• iskusni putnik
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 200
  • Učlanjen: 29.12.08

Napisano: 18. avg 2010 - 15:20

Deji , Lejla , nemojte misliti da sam gruba u ovom odgovoru ali možete sve odgovore na vaša poslednja pitanja naći već na ovom postu.
Lejla , hoteli koje spominješ po ceni od 800-1000bt su gesthausi ne hoteli . I gesthause po toj ceni i niže možete naći svuda po Tajlandu i nije vam potrebna rezervacija .To su jako pristojni smeštaji totalno opremljeni nekiimaju i lepe bašte. Opušteno odete gde hoćete , vozač vas odveze do nekog gesthausa ili tražite da vas vozač doveze do turist biroa i tu izaberete šta vam odgovara po ukusu i ceni . Ja sam već opisala svoje iskustvo kao i ostali možete da steknete sliku kako to izgleda. Verijem da do sada niste imali kontakt sa ovakvim vidom puta i smeštaja pa ste još uvek u grču. Verijte mi , pročitajte ceo post i opustite se kad stignete tamo jer će vam brzo sve biti mnogo jasnije .Odštampajte pojedine savete da ih imate uz sebe .
U Bkk kad izađete iz zgrade aerodroma i sednete u taxi i kažete da vas vozi u Kao San Roud. to je dovoljno ( preciznije da vas doveze do turističke policije da vas ne ostavi malo dalje ) i sve okolo ulice su pune ( bukvalno) sa gesthausima( stajalište kod turističke policij je kod jednog hrama da vam bude orjentir , pored hrama je ulica sa gh i preko puta hrama je Kao san Rd sa gh). Sve funkcioniše na principu da pogledam , koliko košta , ako ti se ne sviđa ideš dalje do sledećih vrata ( zapravo nigde vrata nema samo figurativno).
Ja sam u Chang Maju imala najbolji treking sa slonovima kroz veoma bujnu prirodu.Ako s enekom na postu negde nije baš dopalo ne znači da se vama neće dopasti . U svakom mestu ima jako puno lokalnih agencija ( slikovito = Gh pa TA, gh, ta i tako redom)i preko njih veoma lako možeš da ideš bilo gde Pataja, Puket, Pi Pi , Ko Lanta , Krabi...U gesthausima takođe možeš naći ponude. Kod lokalnih ribara se možeš dogovoriti da te odvedu u neku porodicu ribara da vidiš kako žive . Ja sam imala sreće da sa nekim Tajlanđanima, koje sam upoznala na doku kad sam se dogovarala za prevoz sa lokacem , posetim porodicu lokalnog ribara koji su nam skuvali rakove i nudili nas još sa drugim đakonijama.
Sorry, ako je delovalo oštro ali morate da sve pročitate i stvorite sliku kako to tamo izgleda. Odgovaranje na pojedina pitanj vam neće mnogo pomoći da budete opušteniji u vezi predstojećeg puta.
0

#506 Korisnik je offline   Mikac

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 43
  • Učlanjen: 08.11.07

Napisano: 18. avg 2010 - 16:37

@leyla,
Sve zavisi od vaših afininiteta, ako ste navikli da budete u hotelima za 4-5 zvezdica, onda je normalno da su cene po dve-tri hiljade bahta. Ipak, savršen bungalov blizu blaže na Ko Lanti sa klimom, potpuno renoviran 2010. godine sa frižiderom, kablovskom i svom propratnom opremom ispada 800 bahta po noćenju za dve osobe...Tako da su hoteli zaista nepotrebni. Poslednjih par dana u Bangkoku sam hteo sebe malo da počastim i vratio sam se u guest house u kojem sam prvobitno odseo pri sletanju, ali ovog puta sam uzeo najskuplju sobu koja me je izašla oko 850 bahta. Ovo ti govorim čisto da vidiš koliko je isplativije biti u guest housu nego u hotelu. Meni je recimo totalno bezveze doći na Tajland i platiti polu ili ne daj bože pun pansion u hotelu. Tu se gubi sva čar istraživanja njihove klope i kulture. Čak iako ti ne prija neko njihovo jelo, ostalo će ti se sigurno svideti.

Što se tiče Ao Nanga i Ko pi pija...Ao nang je više mirnije mesto, dok se za ko pi pi može reći da je party ostrvo prepuno mladih turista. (Ako se zadesite u Ao Nangu, obavezno posetite Skal bar, jako mali kafić gde rasta tajlandjanin svira gitaru i peva) Sa druge strane, većina barova u Ao Nangu je u bar girls fazonu...Znači i jedno i drugo mesto su puni stranaca zbog jednostavne činjenice da su odlične pozicije za obilazak drugih savršenih ostrva. Gde god da odete nećete pogrešiti jer ima agencija koliko želite i ne želite :)

Žao mi je što imate tako malo vremena, ali možda bi mogli da iskombinujete 2 dana bangkok > jedan dan Kanchanaburi > avionom do Krabija > 4 dana Ao Nang ili Ko Phi Phi sa obilaskom okolnih ostrva, 4-5 dana Ko lanta (u agenciji vam organizuju mini buseve i 2 trajekta do ostrva, ukupno 4-5 sati puta) i onda povratak u bangkok iz krabija i odmor jedan dan, pa kući. Možda izgleda malo pretrpano, ali ne vidim neku bolju opciju. Neko voli da ostane duže na jednom mestu i meni je isto bilo teško svaki put kad sam se premeštao iz mesta u mesto...Btw, u Ao Nangu sam se počastio hotelom i odseo sam za 800 bahta u J hotelu sa klimom, terasom, ogromnom sobom, kablovskom, dva ventilatora, prostranim kupatilom...sve full. Svaki dan čiste itd..Najbolje da isplanirate ceo put i onda malo pročačkate preporuke po internetu, može svašta fino da se nadje.

Što se tiče Ko Lante i tvog pitanja, mislim da je opuštenije u smislu da su ljudi mnogo dobri, spontati i normalni...Žurke na plaži nisu žurke tipa 100 drogiranih ljudi slače uz trance, već je više fazon ležaljke, akrobacije vatrom i lagana muzika uz pićence. Tamo je takodje obavezno iznajmljivanje skutera jer bukvalno niko ne ide peške i trotoar ne postoji...

Da ti malo pojasnim kako to sve izgleda, sa slikama:

1. Ao Nang, u pitanju je plažica koja je uglavnom praznjikava i treba hodati oko 100 metara da ti vrela voda dodje do pasa :)))

Postavljena slika

2. Railay beach, u pitanju je fotka oko 19h, tako da je oseka uzela svoj danak...Pre oseke je stvarno savršeno :)

Postavljena slika

3. Ko Lanta, gde sam video najlepše zalaske sunca u životu...

Postavljena slika

4. Postavljena slika
0

#507 Korisnik je offline   hmmm

• svetski putnik
  • Ikonica
  • Član

Napisano: 19. avg 2010 - 01:03

@ leyla - i Mikac i Oljica su u pravu. Postoji jako puno mogucnosti - za izlete i sl., turisticke ponude vrve na sve strane jednom kada se nadjes tamo. Mislim da ne postoji ostrvo, od Phuketa preko Ko Lante i Phi Phi-ja ili pak kopneni obalski gradici, gde neces naci na desetine ponuda za izlete, full moon parties, itd. Sve zavisi sta vas tacno interesuje.

Preporucujem da sva mesta koja su pomenuta, koja te interesuju, malo pogledas na internetu - naprimer, na google-u ukucaj ime mesta pod 'slike' i dobices hiljade slika, a preko slika ces lako da dodjes do gomile informativnih sajtova vezanih za specificna mesta i podrucija. Ili pogledaj neke foto-ture na ovom sajtu, pa vidi sta te najvise privlaci.

Takodje, imaj u vidu da skoro SVI ponudjeni izleti u svom sadrzaju imaju Koh Phi Phi - u toku dana na hiljade turista obilazi ovo lepo ostrvo i njegove plaze gliserima. Mi jedva imamo nekoliko slika Maya beach-a, posto je u tu malu uvalu uspeo da se smesti neverovatan broj brodova sa turistima, svi smo bukvalno stajali, nije bilo mesta gde da se 'izvali' i sunca. Naravno, to je bilo u samom jeku sezone, medjutim neverujem da sto se Phi Phi-ja tice tu postoji neka ogromna razlika i koji mesec pre ili kasnije.

'Ruzna' plaza na jugu Tajlanda? To mislim da ne postoji ... mi smo za svaku koju smo videli mislili da je lepsa od prethodne (na kopnu ili ostrvu svejedno), sve dok se ne bi vratili na neku od tih prethodnih, kada bi se ponovo predomislili ... kada bih ponovo isla, volela bih da odsednem na Koh Lanti ili Phi Phi-ju ili pak opet na Railay-u, a i da nista ne promenim ne bi mi ni malo smetalo, a i da se za nesto novo opredelim ubedjena sam da se ne bih pokajala.

Sa Phi Phi-ja ili Ko Lante ili Railay/Ao Nanga i drugih obliznjih mesta/ostrva, Krabi provincija je blizu, gde se takodje nudi elephant trekking - u slucaju da ne stignes do Cheng Maia (za sta iskreno mislim da nemas dovoljno vremena).

Samo opusteno, bice vam lepo videli/uradili sve sto zelite, a bice vam lepo i da ne vidite/uradite sve sto ste zamislili. Preporucujem da odete i onda, kada ste tamo, da planirate sta hocete od izleta i aktivnosti (mi se nismo pokajali) posto cete videti da je ponuda velika, raznovrsna, pa mozete da birate po tome kako se osecate, sta, kada i koliko dugo, itd.

0

#508 Korisnik je offline   hmmm

• svetski putnik
  • Ikonica
  • Član

Napisano: 19. avg 2010 - 01:15

Postavljena slikaKoh Lanta slicice:

Postavljena slika

Postavljena slika

Postavljena slika

Moje slicice plaza sa Railay-a:

Postavljena slika

(Railay West beach)

Postavljena slika

(na putu za Phra Nang beach - Railay)

Postavljena slika

(Phra Nang beach)

Moja slicica 'glavnog' gradica i luke na Phi Phi-ju:

Postavljena slika
Postavljena slikaPostavljena slika

Ovu poruku je izmenio hmmm: 19. avg 2010 - 01:16

0

#509 Korisnik je offline   leyla

• backpacker
  • Ikonica
  • Član

Napisano: 19. avg 2010 - 08:44

Najvise od svega me impresionira kako ste vi super i detaljni sa odgovorima hvala vam puno! Ja sam procitala komplet temu od 1-ve do zadnje :) prije nego sam pocela pitati. :)

Mislim da je najbolje da idem kraj februara/pocetak marta

@mikac hvala na slikama! imas li web tog guesthousa u kojem si bio na ko lanti ili bilo kojeg drugog? Sad su mi jasne te vase cijene od 800 bahti. Je li u u guesthousima isto jeftinije na licu mjesta? Ja sam se i nadala da cu naci neki bungalov na plazi za povoljne pare (tako sam zamisljala tajland zadnjih godina) ali nakon pretrazivanja hotela moji snovi su pali u vodu. Sada mi se vec vraca osmjeh na lice!!!!
Ipak bi ostala u Bgk vise dana malo se moze vidjeti za 2 dana.

@ hmmm tvoje slikice su super! Ja sam malo skepticna prema slikama sa neta uglavnom su uljepsane i najgora plaza se moze prikazati u boljem svjetlu..hvala za info o izletima sad sam mirnija!

Inace definitivno mislim da je najbolje preko neta rezervirati za jednu noc (meni se stvarno umornoj sa torbom na ledjima ne hoda da bi nasla najpovoljniji smjestaj :() pa na licu mjesta produziti po njihovoj cijeni ili s ecjenkati za par noci...

Konacno mi je stigao i lonely planet idem progutati knjigu :) !!

0

#510 Korisnik je offline   leyla

• backpacker
  • Ikonica
  • Član

Napisano: 19. avg 2010 - 09:00

@mikac ovaj hotel u Aonangu koji si platio 800 bahta (koji je najbolji u kojem si bio :)) , jesi li ga ranije rezervisao ili te je taksista po svojoj procjeni doveo ispred?
0

• (49 Strane)
  • +
  • « Prva
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Poslednja »
  • Ne možete pisati na ovoj temi

Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0

Putovanja Info je deo Infostud grupe sajtova:
poslovi.infostud.com / mojtim.infostud.com / www.kursevi.com / www.najstudent.com / prijemni.infostud.com
www.polovniautomobili.com / www.unapredicv.com / www.internet-prodaja-guma.com