Putovanja.info Forum: TAJLAND-INFO - Putovanja.info Forum

Skoči na sadržaj

Dragi forumaši,
Zašto ne biste iskoristili slobodne dane koji vas sleduju i otputovali do nekog evropskog grada ili možda otišli na skijanje?
U zavisnosti od toga da li želite da uzmete jedan slobodan dan od vašeg godišnjeg odmora, ili tri , Putovanja.info za vas izdvaja najzanimljivije ponude. :)
  • (49 Strane)
  • +
  • « Prva
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Poslednja »
  • Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete pisati na ovoj temi

TAJLAND-INFO

#481 Korisnik je offline   Nikolav11

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 34
  • Učlanjen: 30.05.09

Napisano: 20. maj 2010 - 07:46

Ja treba da idem 21 jula,ali su ovi bas zakuvali sa ovim neredima,pa ne znam da li da ostajem na Tajlandu ili samo produzim za Maleziju:(

Pogledaj porukuboca80 @ 19. maj 2010 - 14:36

Beograd -Kiev-Bangkok , u Kiev se ceka malo duze nekih 7 sati a u povratku 4h. Sta mislite za oktobar kako ce biti vreme i dal je neko isao u tom periodu? Trebao sam da idem u decembru al tada je sezona i kako sam cuo dosta skuplje , kada sam se preracunao za te pare mog u martu na skijanje Postavljena slika

0

#482 Korisnik je offline   Mikac

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 43
  • Učlanjen: 08.11.07

Napisano: 20. maj 2010 - 08:34

Bogami boca80, ta cena je odlična...Svaka čast!

Što se tiče nereda, budno pratim situacija i u najgorem slučaju verujem da ćeš samo trebati što kraće da se zadržavaš u bangkoku, ne verujem da će biti većih problema u ostalim delovima Tajlanda, osim ako ne dodje do gradjanskog rata, a to će se već videti do 21. Jula...
0

#483 Korisnik je offline   boca80

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 48
  • Učlanjen: 17.02.08

Napisano: 20. maj 2010 - 15:34

Pogledaj porukujagodica @ 20. maj 2010 - 00:28

Trenutno je akcija sa AirAsia kompanijom do 23.5.2010.

Bitno je da si kupila kartu BKK-Phuket za 14 evrica ...xexe salim se, ma imas ti jos vremena da nadjes kartu i to naravno jeftinu

Ovu poruku je izmenio DraganV: 13. dec 2010 - 15:51
Razlog promene: skracen citat

0

#484 Korisnik je offline   boca80

• backpacker
  • Ikonica
  • Član

Napisano: 20. maj 2010 - 15:40

Citao sam po netu da je u oktobru lose vreme na Tajlandu pa ako je neko bio u tom periodu voleo bih da cujem njegov komentar
0

#485 Korisnik je offline   ALEKS_MKD

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 32
  • Učlanjen: 01.09.08

Napisano: 20. maj 2010 - 16:27

Oktobar bi trebalo da bude kraj kisne sezone, ja sam prosle godine bio na Tajland-Puket od 29 Oktobra do 10 Novembra i bilo je malo kise 2-3 dana po 20 minuta ali nista strasno. Pogledaj i moju FT po slikama videces kakvo je bilo vreme Postavljena slika

Ovu poruku je izmenio DraganV: 13. dec 2010 - 15:52
Razlog promene: obrisan citat

0

#486 Korisnik je offline   ljubce

• iskusni putnik
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 442
  • Učlanjen: 31.07.06

Napisano: 20. maj 2010 - 16:30

Pogledaj porukuboca80 @ 20. maj 2010 - 15:40

Citao sam po netu da je u oktobru lose vreme na Tajlandu pa ako je neko bio u tom periodu voleo bih da cujem njegov komentar

Ma ne brini se za vreme :D

ja sam u tim krajevima bio uvek u tzv losem "monsunskom" periodu i to po mesec i po dana , a sve je bilo bolje nego sto sam ocekivao.

da se ne lazemo sigurno postoji bolji period, ali los ne postoji, a i cene su znatno nize pa bih ja i da mogu da biram uvek isao u losijoj sezoni,m a i guzve su puno manje :bez-zuba:

Nama se desavalo da smo na primer na Koh Tau bili jedini gosti u predivnom izolovanom resortu sa svojom plazom... tako da moj savet ti je ne razmisljaj o vremenu

Ako nemas nista u srcu, onda i nije vazno sta imas u glavi...
0

#487 Korisnik je offline   boca80

• backpacker
  • Ikonica
  • Član

Napisano: 21. maj 2010 - 15:04

Sad mi je malo lakse, a sta mislis za smestaj dali da bukiram preko neta ili na licu mesta?

0

#488 Korisnik je offline   Sirkepa

• iskusni putnik
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 293
  • Učlanjen: 13.01.08

Napisano: 22. maj 2010 - 23:54

nema potrebe da bukiras nista unapred u ovom periodu... imaces smestaja na pretek i na licu mesta ti je bolje da odaberes... Sto se tice vremena to je u monsunskom periodu uvek lutrija ali malo se pouzdas u srecu a druga opcija je uvek ta da ako se poveze kisa dan-dva jednostavno dizes sidro i menjas lokaciju... retko kad bas da pada u celoj zemlji...

...every journey begin with a single step!
0

#489 Korisnik je offline   Infoputnik

• Putolov
  • Ikonica
  • Moderator
  • Poruka: 9217
  • Učlanjen: 22.06.08

Napisano: 30. maj 2010 - 00:28

Pogledaj porukuhmmm @ 21. apr 2010 - 09:42

Railay zapravo i nije ostrvo vec poluostrvo - t.j. Railay je jedna mala peninsula koja se nalazi u juznoj Krabi provinciji. Iako je u geografskom smislu peninsula, Railay od kopna deli veoma visoko stenje (idealno za 

Ovo je bas, bas dobro

Postavljena slikaPostavljena slika

koliko je taj baht? odnos dolar/baht

Postavljena slika

.

Ovu poruku je izmenio Infoputnik: 30. maj 2010 - 00:34

#490 Korisnik je offline   Mikac

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 43
  • Učlanjen: 08.11.07

Napisano: 30. maj 2010 - 00:42

Uh slike...Odmah mi se prevrće stomak što nisam tamo, jer najgore od svega je što je skoro sve i lepše nego na slikama...uh.

Za jedan dolar dobiješ oko 32 bahta.
0

#491 Korisnik je offline   Infoputnik

• Putolov
  • Ikonica
  • Moderator

Napisano: 30. maj 2010 - 01:05

Hvala Mikac! A ja krenula samo malo da pogledam i ne mogu da se odvojim od ove lepote. Ne mogu zamisliti kako je uzivo

:D

#492 Korisnik je offline   hmmm

• svetski putnik
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 2176
  • Učlanjen: 13.04.10

Napisano: 30. maj 2010 - 16:36

Pogledaj porukuInfoputnik @ 29. maj 2010 - 23:28

Ovo je bas, bas dobro

Postavljena slikaPostavljena slika

koliko je taj baht? odnos dolar/baht

Postavljena slika

Da znas da je dobro - samo tako! Postavljena slika Evo, jos malo slicica sa Railay-ja (nasa MFT). http://www.putovanja...galerija/3961#1

Kao sto Mikac kaze, sve zaista i jeste lepse uzivo nego na slikama. Uvek se uglavnom ispostavi drugacije - gledas razglednice, a kada odes 'realnost' malo izoblici i nekako primiri lepotu sa razglednice. I dalje je lepo, ali nije kao na slici. A za Tajland generalno vazi obrnuto - ni jedna razglednica ne moze da docara iskustvo bivstvovanja u ovoj zemlji. Ahhhhh ... ! Postavljena slika Ja sam se osecala kao da se setam u snu kroz sklop razglednica ...

Sto se odnosa tice jedan USD je malo vise od 30 bahti, a jedan euro je oko 40 bahti. Mi smo isli u jeku sezone (decembar na januar) i uopste nismo puno potrosili! April, maj, itd. spadaju pod nisku sezonu, tako da je sve jedno tri puta (ako ne i vise!) jeftinije.

Ovu poruku je izmenio hmmm: 30. maj 2010 - 16:38

"Ljudi koji ne mogu videti svet u sebi, jos manje mogu videti sebe u svetu." - Vladika Nikolaj Velimirovic

MFTPostavljena slika / Oman-Dhofar-SalalahPostavljena slika / Posao i zivot na srednjem istoku / Kampovanje u pustinji

0

#493 Korisnik je offline   Infoputnik

• Putolov
  • Ikonica
  • Moderator

Napisano: 31. maj 2010 - 02:30

hmmm, FT ti je fenomenalna, vec sam je gledala ranije. Nekako sama FT mi ne znaci nista, volim da procitam putopis ili slican opis...to me zainteresuje i onda kada gledam fotografije docaram sebi kompletnu sliku. Tako i sada,,,odlicno i svidja mi se to mesto.

#494 Korisnik je offline   Timos

• svetski putnik
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 1793
  • Učlanjen: 18.08.08

Napisano: 31. maj 2010 - 19:25

I meni i to mnogo, procitala sam temu par puta, gledala slike 1000 puta, jos samo da odem, bice valjda i to :) .
0

#495 Korisnik je offline   pedja8

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 3
  • Učlanjen: 07.06.10

Napisano: 07. jun 2010 - 20:11

Cao drugari,

Ja sam baš tražio karte za novembar ili kasnije i najjeftije što sam našao je 760e iz Beograda, Aerosvit Budimpesta-Kijev-Tajland je oko 600e ali čeka se skoro 24 sata u kijevu.
Da li je možda neko našao nešto povoljnije za taj period ili ima neki predlog?
Hvala unapred
0

• (49 Strane)
  • +
  • « Prva
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Poslednja »
  • Ne možete pisati na ovoj temi

Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0

Putovanja Info je deo Infostud grupe sajtova:
poslovi.infostud.com / mojtim.infostud.com / www.kursevi.com / www.najstudent.com / prijemni.infostud.com
www.polovniautomobili.com / www.unapredicv.com / www.internet-prodaja-guma.com