ovde je jako toplo i vlaga je velika ali to naravno nije smetnja dobrom provodu. Imam par pitanja o izletima i sopingu
Prvo se tice izleta na 007 ostrvo. Imam nekoliko ponuda ali mislim da je ok ici speed brodom i videti:
monkey cave odnosno suwankuha temple, phang nga bay, brodom obici nacionalni park rucak u koh pany i videti ribarsko selo,kanuom ici u tum talu, videti 007 ostrvo i to traje od 10 do 18 20. Sve to kosta za jednu osobu 1100 bata. Da li e to ok izle i cena. Ovo jejedini izlet koji nudi monkey cave koja i se na slikama i dopala.
Drugo pitanje je vezano za grad Puket i soping mol i nocni bazr. Vredi li ici tamo vikendom
Sto se tice plaza moja preporuka je osim Singa i Surin kao definitivni naj naj plaza. Od Patonga ima da se ide skuterom ali se isplati. Za 100 bata po lezaljci imate i wc i tus sto na Patongu i sl plazama to se dodatno sve placa...a voda i pogled se ne mogu porediti sa lepotom ove plaze
Guzva je ogromna, Rusa ima i previse ali koga je to briga, za svakoga ima mesta. Najbucniji su Srbi i Italijani.
Jedan savet ali mozda je za to i kasno. Tema Tajland je postala presiroka, smatram da svako od nas ima pravo da iznese svoj stav o Tajlandu i da nema potrebe polemisati i ubedjivati jedni druge ko je u pravu. Ali jedno ste zaboravili ne idu svi na ovaj put iz istih razloga. E zato su i razlicite impresije.
Ja sam oba puta otisla ne da obilazim vec da uzivam u moru i letu. Ne kazem da zelim miran odmor ali nisam ni dosla iskljucivo zbog istrazivanja. Postujem isto tako i stav ljudi koji su otisli da istrazuju. Zato je mozda bolje u startu reci da li ste istrazivac ili turista....
Naravno da Je Tajland divna zemlja i da svako ko ima prilike treba da dodje, ali koje ostrvo ce izabrati, smestaj i gde ce se hraniti e to je vec nesto drugo. Tu ljudima treba pomoci a ne polemisati da li su po nekom pitanju u pravu ili ne. Koliko ljudi toliko i misljenja, zar ne??
Puno pozdrava svim dobronamernim forumasima
Ovu poruku je izmenio jagodica: 29. jan 2010 - 21:49

Citiraj
Odgovori na ovo