Napisano: 12. Dec 2009 - 13:32
http://avio.putovanj...mladi=0&stari=0 (prvi let na list)
U pitanju su Rusi, ali brine me vreme izmedju dolaska na Ruski aerodrom i odlaska...u pitanju je nesto vise od sat vremena, da li je to dovoljno, imajuci u vidu guzve na aerodromu??
Napisano: 14. Dec 2009 - 20:08
Napisano: 15. Dec 2009 - 00:09
Ovu poruku je izmenio DraganV: 17. Dec 2010 - 11:17
Obrisan citat
Napisano: 18. Dec 2009 - 14:25
Napisano: 18. Dec 2009 - 18:02
Nonamed @ 09. Dec 2009 - 09:50
Nonamed
Meni je bilo bas zabavno na kampovanje, a za pacova sam znao da ih ima na ostrovu (citao sam po forumu) i menu su oni bas docarali sliku da se nalazim u dzungli, dok moji prijatelji nisu znali i kad su videli da pacovi konstantno trce oko nas i cvile, bilo im je malo jezivo, al mene nije, bas sam imao lep san od nekoliko sati na plazi
A koliko sam ja upucen to je ta jedina agencija koja radi kampovanje na MaYa Bay i bio je jedan vodic koji se trudio da prica sa britanskom akcentu, evo slika od njega. Jeli to taj?
Ovu poruku je izmenio ALEKS_MKD: 18. Dec 2009 - 22:20
Napisano: 23. Dec 2009 - 00:09
17. Februar: stizem u BKK Turkishem.
Bangkok 4 dana(odseo bih u happyguesthouse - jos neki predlog?) - pored obilaska grada, razmisljem se i o Ayutthayi - jel vredno posete? Sta biste jos preporucili u okolini Bangkoka? Mozda da preskocim Ayutthayu, a ubacim Kanchanaburi? Nisam previse lud za hramovima, kapiram da cu ih se nagledati dovoljno na samo jednom od ova dva mesta
21. Februar: Voz ili eventualno avion BKK-Chiang Mai.
Chiang Mai - 6 dana. SK House deluje primamljivo, jos neki predlog u tom cenovnom rangu? Ovde bih se potrudio da obidjem sve sto se moze obici, ali bih zaobisao treking. Ostalo sve dolazi u obzir: rafting, obilizak Long Neck plemena,izleti...predlog za jos stvari koje ne treba propustiti?
27. Februar: Chiang mai - Phuket avionom u jednom pravcu.
U phuketu bih se zadržao 5 dana sigurno, jer imam drugaricu koja živi tamo (ne, nije tajlandjanka
14. Mart: Avion Phuket - Bankok
16. Mart: Nazad za Srbiju
Ovo mi je neki okvirni plan za sada, a jedino sto sigurno znam je su datumi polaska i povratka, kao i da cu obići BKK, Chiang Mai i Ko Phi Phi. Bez toga se ne vraćam kući, a svaki drugi predlog će mi JAKO značiti! Šta bi vi ovde promenili? Pogotovo me interesuju nacionalni parkovi, šta obavezno posetiti?
Ovu poruku je izmenio Mikac: 23. Dec 2009 - 01:09
Napisano: 23. Dec 2009 - 11:23
Za Chiang May bi ti rekla da bilo koji smeštaj uzmeš u okviru starih zidina nećeš pogrešiti i u okviru starog dela imaš dosta lepih hramova da vidiš . Kad uzmeš mapu videćeš i sam ćeš odabrati. Ja ti samo savetujem da odeš do onog hrama na brdu , možeš sa nekim lokalnim vozačem da se dogovoriš koji stoje parkirani isperd nekog hrama ili u agenciji da uzmeš prevoz , jer je prilično daleko od centra gada . Postoji i ona ulica u kojoj su zanatlije
( videćeš na mapi) od pravljenja suncobrana , svile , pa nije na odmet samo da svratiš da vidiš kakao to funkcioniše u povratku iz hrama sa brda , jer mislim da ti to ulazi u cenu. Poseta long nek plemenu ti je uredu , ako nećeš da se pentraš isto uredu . Ništa ti više ne treba uživaj gledajući iz vozila u putu do plemena i hrama to će biti dovoljno , jer ima šta da se vidi.
Ja bih sa Puketa išla direktno za Pi Pi( pogotovo što ti je i let za Bkk sa Puketa pa ti je to lakša opcija) , a sa Pi Pi-ja možeš da ideš na celodnevni izlet na 4 ostrva ( Poda , Ćiken , Pra Nang plaža i Ray lay- mada je to meni jedna stvar jer je jedna plaža sa jedne strane a druga sa druge strane ostrvca). Ukoliko budeš išao na Maya beash u povratku ćeš sigurno svratiti na Bambus ostrvce, ukoliko se ne organizuješ da samo na njega odeš barem a pola dana .Na Pi Piju ćeš videti koliko ti se rajskih plaža nudi za obilazak i mislim da će ti to za 5 dana biti dovoljno.
pozdrav i uživaj.
Napisano: 24. Dec 2009 - 16:29
Jel radio neko online check-in kad je putovao turkishem? Jel ima neko predlog sta raditi 6 sati na aerodromu u Istanbulu ?
Napisano: 24. Dec 2009 - 23:53
Ovu poruku je izmenio DraganV: 17. Dec 2010 - 11:18
Obrisan citat
Napisano: 24. Dec 2009 - 23:57
Pokusao sam da nadjem preko agencija, sto mi je oduzelo 2 dana koliko im je trebalo da mi se jave, a nasli su identicnu ponudu kao ja. Nakon jos jednog dana, odlucio sam se za kupovinu, a u medjuvremenu su nestale karte od 790eu, medjutim bilo je jos ovih od 810eu. Tako da sam brze-bolje kupio kartu! Hvala!
Napisano: 11. Jan 2010 - 22:53
Sirkepa @ 26. Sep 2009 - 20:22
Cao
Mene inace mrzi da kuckam po forumima, ali moram da kazem da su sve informacija, pogotovo tvoje, jaaako koristile. Odnosno, ja putujem 1.2.2010. i unapred sam kupila sva avio/karte. Iz BG/a di Singapura, presedanje za Kiala Lumpur (gde ostajemo 3 dana) , avion za BKK (gde smo 7 dana), avon do Puketa i od Puketa za Singapun i BG. Sve to sa taxama za 920e. Moguce da je moglo i povoljnije, ali ovo je OK. Uz pomoc info.na forumu *a procitala sam nekie 54 strane onog sto me jezanimalo hahahahaa* sam izorganizovala obilaske iz BKK i odlazak sa Puketa dalje na PI Pi i Krabi. Jedino me zanima da li postoji direktan brzi brod sa Ao Nanga na Puket? Jer bi sa Puketa direkt isli na Pi Pi (4/5 dana) pa do Ao Nanga (3/4) a ostatak na Puket. 24.2.polecem sa Puketa u Singapur. Jedino me muci, da li da prvo ostanem na Puketu pre odlaska na Pi Pi ili da fenserko ostrvo ostavim za kraj kada budem lepo osuncana
Ovu poruku je izmenio DraganV: 17. Dec 2010 - 11:18
skracen citat
Napisano: 12. Jan 2010 - 00:00
Ovu poruku je izmenio DraganV: 17. Dec 2010 - 11:19
Obrisan citat
Napisano: 13. Jan 2010 - 22:57
Sirkepa @ 28. Sep 2008 - 01:19
Ja smatram da si ti u pravu
Tajland je super
ovo je skrnavljenje
ali i ona je u pravu
ma svi ste u pravu
al ipak idite na (off topic)
tj (off topic) i vidite sta vas tamo ceka
Ovu poruku je izmenio DraganV: 17. Dec 2010 - 11:21
nije dozvoljeno reklamiranje
Napisano: 14. Jan 2010 - 08:24
Mozda nekom bude od koristi sledeca informacija oko avio karata
Uzeo sam avio kartu iz Budimpeste, preko Milana (1 cas cekanja), zatim Doha (2 sata cekanja) i zatim Bankok. Smatram da dva presedanja nisu strasna, po meni je teze odlednom leteti 12 casova. inace cena karte je 679 eura, pevoznik je Qatar, kupljena u agenciji Travel house.
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0