Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Shopping u Istanbulu, cene

108 odgovora na temu

#91 Mr. Smith

backpacker

• Član
  • Poruka:6

Napisano: 23. Dec 2011 - 01:59

Pogledaj porukudesigualm @ 11. Dec 2011 - 20:39

Najbolji trzni centar je Marmara Forum,ogroman i nov,najlakse je doci do njega taxijem.Ima HM,LC WAIKIKI.A/C.BENETTON....sve sto i Usce i Delta i jos mnogo vise.Svasta nesto a cene vise nego povoljne.Koza se kupuje u delu grada blizu aerodroma,tu su im fabrike i prodaja ujedno,bolje cene,kvalitetnija koza.

Do Marmara Forum se lako može stići od Aksaray-a (početna stanica metroa) pa da se siđe na Zeytinburnu, ili tramvajem od Sirkeci, Kumkapi, Yenikapi (zavisi odakle polazite - gde vam je hotel) pa opet da se siđe na stanicu Zeytinburnu (nije na istom mestu gde i metro stanica).
Inače par puta sam išao do IKEA, ona je metroom od Aksaraya se krene, a silazi se na stanici Kocatepe. Odmah pored stanice je veliki tržni centar Istanbul Forum koji je povezan sa Ikeom (pešačkom pasarelom) pa mogu da budu zanimljiva oba... :)

#92 alanya84

svetski putnik

• Član
  • Poruka:666
  • ženski

Napisano: 23. Dec 2011 - 14:00

Код главне буске, у њеној близини... неких 5 минута хода , се налази Форум Истанбул. Има свега и свачега. Нисам пазарила ништа посебно ту јер сам убијала време до поласка буса, али зато има званичан сајт па ко жели, нека погледа.

http://www.forumista...l-hakkinda.html

Ovu poruku je izmenio alanya84: 23. Dec 2011 - 14:00

#93 Srckica

backpacker

• Član
  • Poruka:14

Napisano: 09. Jan 2012 - 18:44

Sto se tice Mertera,to je raj za nase svercere,tamo ima sigurno 20 trznih centara jedan do drugoga,puno je kopija poznatih brendova,cene su ok,ali je sve ,,top tan,, (na veliko),pakovanja su po 5 komada,a iako namolite da vam otvore i prodaju na komad,onda cene nisu bas toliko povoljne.
Sve u svemu,gubljenje vremena je otici na Merter ako niste svercer.U Kapali carsiji je sve preskupo,bolje idite malo levo i desno po radnjama i cenkajte se.

:cvetic: :cvetic: :cvetic:

#94 jeca1

backpacker

• Član
  • Poruka:2

Napisano: 02. Feb 2012 - 15:03

Pogledaj porukusbranislavd @ 21. Mar 2011 - 14:26

Sto se tice sopinga u Instambulu,ja idem stalno privatnim kombi prevozom koji je super,decko nam rezervise hotel i mi tamo provedemo dva dana iskupujemo sve sto treba i vracamo se.Najbitnije sto je povoljno i provereno.Obicno se skupimo nas pet-sest zakupimo ceo kombi,i on nas vozi gde mi zelimo.Takol idemo i u Trst,Sofiju,lepo se zabavljamo i nadjemo svasta od garderobe.Ako vas interesuje dacu vam broj tel.

Jel mozes da mi posaljes broj na mail medicjeca@gmail.com? Hvala unapred

#95 mimbg

putnik

• Član
  • Poruka:199
  • ženski

Napisano: 08. Feb 2012 - 14:16

Jel zna neko kakva je situacija sa radnjama tipa Guess,Miss 60,Victoria's secret i da li su cene povoljnije nego ovde?

:D

#96 Just_D

turista

• Član
  • Poruka:50
  • ženski

Napisano: 08. Feb 2012 - 23:57

Pa sve zavisi kada se nadjes tamo. Ako je vreme snizenja, mozes naci svasta nesto po jako povoljnim cenama a ako ne, onda su cene slicne kao na Usci ili malo manje :D

#97 mimbg

putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 09. Feb 2012 - 10:55

Idem u martu pa mislim da cu uhvatiti neki kraj snizenja.Hvala u svakom slucaju :D

#98 jekaika

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 29. Feb 2012 - 02:00

Da li bih mogla da te zamolim za jos neke informacije? Kakve su cene garderobe pri kupovini na veliko, koliko komada podrazumeva ‚‚na veliko‚‚ i kako ide to oko carine...unapred hvala :)))

Ovu poruku je izmenio mikap: 29. Feb 2012 - 10:22
obrisan citat

#99 Srckica

backpacker

• Član
  • Poruka:14

Napisano: 05. Mar 2012 - 18:23

Sto se tice kupovine na veliko uvek idu sve velicine koje se proizvode kod tog proizvodjaca,npr. zenske uglavnom od S do XL,muske opet tako...
A sto se tice carine to moras da ides sa nekom agencijom koja se time bavi (uglavnom novopazarci),imaju autobuse,smestaj,carinjenje robe...

#100 mimbg

putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 12. Mar 2012 - 16:58

U Istanbulu se moze svasta kupiti i za male pare.Ja,licno,nisam mnogo toga uspela da kupim,iako sam silno zelela,ali mi nedostatak vremena to nije dozvolio....Nadam se da cu se vratiti jos koji put,sa punijim torbama :D

#101 silverbb10

backpacker

• Član
  • Poruka:5

Napisano: 30. Mar 2012 - 15:57

Pogledaj porukucicaubica @ 12. May 2011 - 11:38

Zdravo,

vratila sam se pre neki dan iz Istanbula, pa da vam prepričam sveže utiske. :)
Grad je preeeelep, ogroman i jedinstven! Zaljubila sam se u njega već prvi dan! :srce:

...

lepo,lepo...mene zanima kakve su cene u Mangu u tom periodu?
:thanks

Ovu poruku je izmenio mikap: 30. Mar 2012 - 18:50
spajanje poruka

#102 cicaubica

putnik

• Član
  • Poruka:106

Napisano: 30. Mar 2012 - 18:32

Što se konkretno Manga tiče, cene su im slične kao kod nas, što se nove kolekcije tiče, ALI...uvek ima ali, oni imaju nešto što kod nas u Mangu nema - na to sam mislila kada sam rekla da su dsta povoljniji, u jednoj korpi im stoje stvari od kojih je ostao po 1 ili 2 komada ili nekoliko komada, ali u raličitim bojama, pa sve stvari u korpi budu npr. 2€. Jedna devojka iz moje grupe je kupila extra pantalone za 4€, nekoliko njih je donelo super majčice po 1€ plaćane u Mangu. Ali, za to bi trebao otići u neki veći tržni centar, tipa Olivijum, u Historiji to nema.
Ono što je bitno da znate, 1.maja ne radi bukvalno ništa, samo po neki restoran, a ni taxisti neće da voze, jer su demonstracije svake godine na Tahsimu. Taj dan možete da iskoristite da obiđete znamenitosti u starom delu grada, jer su one daleko od centra, a za njih je potreban skoro ceo dan. Ako vas hvata vikend, šoping subotom do 15h, posle je sve zatvoreno, a nedeljom ništa od radnji ne radi.

Pozz

Ovu poruku je izmenio cicaubica: 30. Mar 2012 - 18:36

#103 cicaubica

putnik

• Član
  • Poruka:106

Napisano: 30. Mar 2012 - 18:41

Pogledaj porukujekaika @ 29. Feb 2012 - 02:00

Da li bih mogla da te zamolim za jos neke informacije? Kakve su cene garderobe pri kupovini na veliko, koliko komada podrazumeva ‚‚na veliko‚‚ i kako ide to oko carine...unapred hvala :)))

Ja sam slučajno našla na FB neku agenciju koja radi šoping ture i carinu i prevoz robe na veliko. Imaš i cenovnik, pa pogledaj. Nisam sa njima putovala, ali sam čitala komentare i deluju mi ok, busevi i mini busevi su im veliki i deluju baš novo i čisto na slikama. Ako te zanima pošalji mi na pp, jer pravila ne dozvoljavaju da delim linkove ka agencijama ovde. Pozz

#104 silverbb10

backpacker

• Član
  • Poruka:5

Napisano: 01. Apr 2012 - 20:40

Pogledaj porukucicaubica @ 30. Mar 2012 - 18:32

Što se konkretno Manga tiče, cene su im slične kao kod nas, što se nove kolekcije tiče, ALI...uvek ima ali, oni imaju nešto što kod nas u Mangu nema - na to sam mislila kada sam rekla da su dsta povoljniji, u jednoj korpi im stoje stvari od kojih je ostao po 1 ili 2 komada ili nekoliko komada, ali u raličitim bojama, pa sve stvari u korpi budu npr. 2€. Jedna devojka iz moje grupe je kupila extra pantalone za 4€, nekoliko njih je donelo super majčice po 1€ plaćane u Mangu. Ali, za to bi trebao otići u neki veći tržni centar, tipa Olivijum, u Historiji to nema.
Ono što je bitno da znate, 1.maja ne radi bukvalno ništa, samo po neki restoran, a ni taxisti neće da voze, jer su demonstracije svake godine na Tahsimu. Taj dan možete da iskoristite da obiđete znamenitosti u starom delu grada, jer su one daleko od centra, a za njih je potreban skoro ceo dan. Ako vas hvata vikend, šoping subotom do 15h, posle je sve zatvoreno, a nedeljom ništa od radnji ne radi.

Pozz

Veeeeeliko hvala i veeeeliki pozdrav kad se vratim,pisacu!!!!!

Ovu poruku je izmenio silverbb10: 01. Apr 2012 - 20:42

#105 bassomnia

backpacker

• Član
  • Poruka:18
  • muški

Napisano: 03. Apr 2012 - 12:31

A jel ima neko iskustva sa Istanbul Shopping Festom koji se od prosle godine odrzava svake godine...?

Jel su cene tad stvarno tooooooliko povoljne ili je to samo marketinski trik za privlacenje turista???? Jel bio neke prosle godine u aprilu?

Ove godine je u junu mesecu pomenuti fest pa bih verovatno isao...

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0