Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Shopping u Istanbulu, cene

108 odgovora na temu

#106 silverbb10

backpacker

• Član
  • Poruka:5

Napisano: 03. Apr 2012 - 18:58

Pogledaj porukubassomnia @ 03. Apr 2012 - 12:31

A jel ima neko iskustva sa Istanbul Shopping Festom koji se od prosle godine odrzava svake godine...?

Jel su cene tad stvarno tooooooliko povoljne ili je to samo marketinski trik za privlacenje turista???? Jel bio neke prosle godine u aprilu?

Ove godine je u junu mesecu pomenuti fest pa bih verovatno isao...

Ove godine je shoping fest od 9-29 juna.Ja nisam bila nikad,ali nisam sigurna mislim da su oni od prosle godine poceli sa tim festom,samo sto je prosle godine bio u martu.Sto se tice cena ,mislim da Turci nece da se ,,izgube,, i da su sigurno extra cene!!!!Obavezno idi...obavezno!!!!:klap:

Ovu poruku je izmenio mikap: 03. Apr 2012 - 19:27
spajanje poruka

#107 jjevtic83

backpacker

• Član
  • Poruka:1
  • ženski

Napisano: 01. May 2012 - 21:49

Hoces mi molim te napisati broj ili mail od pomenutog prevoznika,bas sam zainteresovana?
Moj mail je jjevtic83@gmail.com
Hvala unapred.

#108 legija037

backpacker

• Član
  • Poruka:9
  • muški

Napisano: 01. May 2012 - 22:11

Pogledaj porukusbranislavd @ 21. Mar 2011 - 14:26

Sto se tice sopinga u Instambulu,ja idem stalno privatnim kombi prevozom koji je super,decko nam rezervise hotel i mi tamo provedemo dva dana iskupujemo sve sto treba i vracamo se.Najbitnije sto je povoljno i provereno.Obicno se skupimo nas pet-sest zakupimo ceo kombi,i on nas vozi gde mi zelimo.Takol idemo i u Trst,Sofiju,lepo se zabavljamo i nadjemo svasta od garderobe.Ako vas interesuje dacu vam broj tel.

Mogu li dobiti kontakt od dečka koji radi prevoz, išla bi neka grupica za Istanbul. Hvala unapred
Ako kaniš pobediti ne smeš izgubiti - Ko leti vredi, ko vredi leti, ko ne vredi ne leti

#109 hoki

turista

• Član
  • Poruka:65

Napisano: 15. May 2012 - 16:42

Mogu li dobiti od nekoga preporuku preko koje agencije savetujete da se ide za Istanbul? Planiramo da idemo od 01.06. Ako neko ima nekakva iskustva.
Unapred hvala.

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0