Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Nova godina u Francuskoj, Spaniji il Turskoj ?

6 odgovora na temu

#1 saRi4ka

backpacker

• Član
  • Poruka:5

Napisano: 21. Sep 2008 - 15:03

treba mi pomoc oko odabira destinacije za novu godinu.. francuska, spanija ili turska.. ? ako mozda imate jos neki predlog, dobro ce mi doci :) pozz

#2 Nikola S.

• Moderator
  • Poruka:15405
  • muški

Napisano: 21. Sep 2008 - 19:34

Ako nikada pre nisi bio/bila u Francuskoj ili Spaniji, i ako bi to bilo sad-pa-ko-zna-kad, onda mislim da njih treba ostaviti za neki drugi put, neko prolece. S druge stane, Istanbul je fantastican u svakom godisnjem dobu.

Ovu poruku je izmenio Nikola S.: 21. Sep 2008 - 19:56

#3 popito

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:373
  • ženski

Napisano: 22. Sep 2008 - 07:32

Meni je Pariz prelep za novogodisnje praznike.

#4 Marina 03

svetski putnik

• Član
  • Poruka:770
  • muški

Napisano: 22. Sep 2008 - 13:41

Pariz jeste prelep za Novu godinu, ali Pariz mi se čini mnogo lepši u nekim proletnjim, letnjim mesecima.
Prošla NG u Parizu prošla je bez npr. vatrometa.
Mnoooogo ljudi na ulici, po restoranima, kafeima... (u kojima je slobodan ulaz celu noć). Atmosfera je super. Ali Nikola je definitivno u pravu! U Pariz treba otići kada je lepo vreme i kada nema onih neneormalnih prazničnih gužvi.
Ruku na srce, meni nisu smetale, ali nekim drugim ljudima jesu.
Pitanje je šta voliš i želiš, šta očekuješ od dočeka NG i ovo, naravno, da li je to 'sad-pa-ko-zna-kad'.

#5 goca

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:437
  • ženski

Napisano: 22. Sep 2008 - 13:48

I ja se slazem po pitanju Istanbula,Pariz ostaviti za lepse vreme

#6 saRi4ka

backpacker

• Član
  • Poruka:5

Napisano: 22. Sep 2008 - 18:30

oke, hvala puno (:

#7 Sasa Nik

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 17. Nov 2009 - 13:40

Cao. Planiram da idem sa djevojkom na turu sabzlurg - pariz - Minhen beč, a s obzirom da si bila za novu godinu u parizu zamolio bih te da me posavetujes gde i sta bih trebao posetiti u parizu? Unapred zahvalan.

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0